Wint Sportclub Groessen vandaag gratis hesjes?

Wie weet winnen we hesjes door deze afbeelding te plaatsen.

ING_socialpost-wijwillenhesjes_tcm162-121952

Share

Feestavond met battle sc Groessen versus sv Loo; hoofdgast oud-wielrenner Gert Jakobs

Sportclub Groessen en Sportvereniging Loo gaan iets bijzonders doen. Beide clubs hebben elkaar gevonden in de organisatie van gezamenlijke activiteiten. Komende week bezoeken de clubs met een volle bus gezamenlijk het Bundesligaduel Borussia Dortmund-Ingolstadt en op vrijdag 12 mei wordt er een gezamenlijke feestavond gehouden bij Zaal Gieling in Groessen.

jacobs2

De organisatie van zowel de busreis als de feestavond is in handen van de Club van 50 van Sportclub Groessen en de Club van 25 van Sportvereniging Loo. Hoogtepunt is de ‘battle’ tussen beide buurtverenigingen. Ieder team (handbal, voetbal) mag een persoon afvaardigen voor de battle. In een korte en ludieke wedstrijd blijft er uiteindelijk één winnaar over. Zowel een team kroont zich tot winnaar als een individuele speler.
De avond is bestemd voor alle seniorenleden, vrijwilligers, supporters, sponsors/begunstigers van Sportclub  Groessen en Sportvereniging Loo. En ook andere mensen die de verenigingen een warm hart toedragen zijn welkom, net als de A-jeugd (handbal/voetbal). Omdat de Club van 50 en de Club van 25 de avond organiseren, worden de leden hiervan deze avond als VIPS ontvangen.
De battle vormt een hoogtepunt op de avond, maar de avond begint met een bekende sporter die ons meeneemt in de wereld van het wielrennen. Gert Jakobs (foto: Cor Vos) is een voormalig wielrenner die vijf keer deelnam aan de Tour de France met de PDM-ploeg en die de ronde vier keer uitreed. Hij is vaste tafelgast bij het RTL programma Tour du Jour. Gert Jakobs was een meesterknecht die altijd in dienst van de ploeg reed. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten. Nu vertelt Gert met passie en humor over zijn ervaringen. De avond begint om 20 uur.
Leden van de Club van 50 zijn VIPS maar moeten zich dan wel even van tevoren opgeven.

Het ultieme moment op de avond is natuurlijk de battle tussen Groessen en Loo…. Geboren Looënaar Jarno Geurts heeft namens Groessen de beker al eens omhoog gehouden (zie foto balkonscene). Benieuwd wie op 12 mei de beker wint. Geef je op via club50@sportclubgroessen.nl.

 

Kampioen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Van der Velden toernooi 2017


Zaterdag 20 mei a.s. is Sportpark Heggeakkers weer het traditionele strijdtoneel van het jaarlijkse Van der Velden Toernooi. Je kunt individueel of als team inschrijven via evenementencommissie@sportclubgroessen.nl.

 

Share

Met SC Groessen naar Vitesse-Heerenveen

Speciaal voor amateurverenigingen heeft Vitesse elk seizoen de Club Actie. Ook dit seizoen heeft Vitesse een speciaal tarief voor Sportclub Groessen.

De wedstrijd Vitesse – SC Heerenveen kan worden bezocht voor slechts € 10,00 per persoon (ongeacht leeftijd).

Iedereen van Sportclub Groessen is van harte welkom. Wil jij met je gehele elftal, vader/moeder, opa/oma, broer/zus, vriend/vriendin naar Vitesse – SC Heerenveen? Aanmelden per team! De trainers / leiders kunnen de kaarten bestellen bij Luc van der Laan, lucvdl@live.nl. De leiders krijgen de kaarten overhandigt en dient daarbij alle kaarten contant te betalen, gelieve vooraf te betalen in de bestuurskamer. Kaarten bestellen kan t/m zaterdag 25 Maart. De bestelde toegangskaarten worden via je leider uitgereikt, in de week voor de wedstrijd.

 

Share

Laatste kaartjes voor wedstrijdbezoek Borussia Dortmund op 17 maart

De Club van 50 van Sportclub Groessen heeft samen met de Club van 25 van sv Loo een wedstrijdbezoek georganiseerd naar het Bundesligaduel Borussia Dortmund-Ingolstadt. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 17 maart en begint om 20.30 uur. Leden van de C50 enIMG_6177 (Large) C25 konden zich inmiddels opgeven en hebben dat massaal gedaan. Er zijn nog slechts enkele kaartjes beschikbaar. Tot en met maandag 6 maart kunnen belangstellenden zich nog melden.

De kaartjes zijn geregeld met dank aan Theo Gieling. We vertrekken vrijdag 17 maart om 16.15 vanaf Heggeakkers. Er zijn alleen nog staanplaatsen beschikbaar. De prijs voor een kaartje, inclusief busvervoer en een versnapering bedraagt

€ 60 euro (staanplaats)

Leden van de Club van 50 en Club van 25 krijgen 5 euro korting.

Aanmeldingen op onze email club50@sportclubgroessen.nl worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Namens Sportclub Groessen en Sportvereniging Loo

 

Share

Handbaltrainers Jan Lentjes en Henk Leenders blijven bij SC Groessen

Jan Lentjes traint ook volgend seizoen de handbaldames van Sportclub Groessen. Het wordt zijn vierde seizoen bij de groenwitten. Ook het contract met tweede trainer Henk Leenders werd met een seizoen verlengd.

Bloemen voor de trainers web

Onder leiding van Jan Lentjes promoveerde Sportclub Groessen als kampioen naar de hoofdklasse, waar het vorig jaar een prima indruk achterliet als nieuwkomer. Dit seizoen moet het team alle zeilen bijzetten.
“Wij zijn heel blij dat Jan zijn contract met een seizoen heeft verlengd”, zegt handbalbestuurslid Erika Robbe van Sportclub Groessen. “Het is voor een trainer echt niet vanzelfsprekend om vier seizoenen werkzaam te zijn bij dezelfde club. Maar wij zijn erg blij met zijn contractverlening. Juist nu het een wat minder gaat en we moeten vechten tegen degradatie. Zowel de trainer als het bestuur ziet genoeg potentie in de damesselectie. Daarnaast komen er jonge talenten aan. Mochten we onverhoopt degraderen, dan ziet ook Jan voldoende mogelijkheden om het team verder te laten groeien. Soms moet je een stapje terug doen, om vervolgens weer te gaan bouwen. Toch gaan we vooralsnog natuurlijk uit van klassebehoud!”

Tweede trainer Henk Leenders  is bezig met aan zijn eerste seizoen als trainer-coach bij dames 2. De trainingsopkomst is hoog en de inzet is van de meiden is prima, zegt Erika Robbe. “Het lukt Henk om het team op een positieve en constructieve manier naar een hoger niveau te tillen. Nu de resultaten er ook nog eens zijn – het tweede damesteam is een stevige middenmoter in de tweede klasse – willen we graag met elkaar verder.”

Foto: Bloemen voor de trainers. Vanaf links Angela Uffing (handbalbestuur), Henk Leenders, Jan Lentjes en Annelies Scholten (handbalbestuur).

Share

Trias – Sportclub Groessen 2-0

Zondag 19 februari  stond de uitwedstrijd in Winterswijk tegen Trias op het programma. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd: Trias wil graag de punten in huis houden om uiteindelijk nacompetitieplek te verlaten en Groessen wil graag tegen de ploegen onderin punten pakken zodat ze veilig boven de 4 laatste plaatsen blijven staan. De 1e helft was van beide kanten rommelig. Het eerste 30 minuten gebeurde er weinig en was er veel balverlies van beide ploegen. Na een half uur was het Trias die met 2 achtereenvolgende corners als eerste voor gevaar zorgde; de 1e corner werd bij de tweede paal op de lat  geschoten en de 2e corner werd voorlangs gekopt. Beide teams speelden wel met inzet en beleving maar echt goed voetbal was er niet te zien. Verder stond de verdediging van Groessen, zoals zo vaak, als een huis en kwam Trias er voetballend niet doorheen. Groessen kon echter aanvallend geen vuist maken en creëerde in de 1e helft geen grote kansen.

Lees meer

Share

40e Veldhandbaltoernooi Sportclub Groessen

Beste sportvrienden,

In het Pinsterweekend van zaterdag 3 juni en zondag 4 juni 2017 organiseert Sportclub Groessen haar 40e veldhandbaltoernooi. Groessen is gelegen in de gemeente Duiven en ligt tussen Zevenaar en Arnhem. Wij beschikken op ons eigen sportpark “Heggeakkers” over 3 grasvoetbalvelden.

Op zaterdag 3 juni spelen de teams t/m de C-jeugd (t/m 14 jaar). Op zondag 4 juni spelen de senioren, de recreanten en de A/B-jeugd (vanaf 15 jaar).

Begin februari 2017 zijn de uitnodigingen per e-mail verzonden naar handbalverenigingen in heel Nederland en naar Duitse verenigingen in de grensstreek. En de uitnodiging en het inschrijfformulier zijn dan uiteraard ook te downloaden op deze pagina.

De toernooicommissie bestaat uit Jos Lukkezen, Mendy Reijmer, Koos Roelofs en Arnold Uffing.

Het handbaltoernooisecretariaat is in handen van Arnold Uffing, Wildenborchallee 27, 6921 JZ Duiven, telefoon 0316 – 26 21 14 of 06 – 520 15 520

Lees de complete Uitnodiging

Download inschrijfformulier voor de Zaterdag
Download inschrijfformulier voor de Zondag

Namens de handbaltoernooicommissie
handbaltoernooi@sportclubgroessen.nl

Share

Opleidingsplan voor jeugdtrainers SC Groessen

Sportclub Groessen heeft een samenwerkingsverband gesloten met Voetbalscholing.nl met als doel de pupillentrainers van de club bij te scholen.

2-daagse Meulensteen 2016 nr.6“Wij willen onze trainers ondersteunen bij hun trainingen”, vertelt bestuurslid Frans Goris van Sportclub Groessen. “We zien in de samenwerking met Voetbalscholing.nl mooie kansen om dit doel te realiseren.”

Alle pupillentrainers krijgen dit jaar zes speciale cursusavonden rond verschillende thema’s. Met als doel de kwaliteit van hun trainingen te verhogen. Uiteindelijk moet dit de spelers in hun ontwikkeling helpen waar het gaat om technische, tactische en mentale vaardigheden.

Voetbalscholing.nl werkt met goed opgeleide trainers volgens de methode Wiel Coerver en René Meulensteen. “Kwaliteit, uitstraling en het creëeren van succes staan bij deze opzet hoog in het vaandel”, zegt Johan Scholten van Voetbalscholing.nl. “Het opleidingsmodel van Meulensteen werd destijds ook toegepast bij één van de grootste voetbalclubs ter wereld, Manchester United.”
Inmiddels is er op 10 januari een informatieavond gegeven die door de Groessense trainers druk werd bezocht. De formele aftrap vindt plaats op woensdagavond 22 februari.

Share

Groessen naar verdiende zege op buurman GSV

Groessen kreeg afgelopen zondag rode lantaarndrager GSV ’38 uit Giesbeek op bezoek.

Het duurde lang voordat de wedstrijd echt op gang kwam. Groessen had in de eerste helft wat meer kansen en Rick Maatman benutte er 1 van in de 35e minuut na de strakke voorzet vanaf rechts door Stijn Goris. Halverwege de 2e helft kreeg Rick Maatman een niet te missen kans op 2-0 maar zijn schot belandde op de paal. Zoals vaker viel even later aan de andere kant de gelijkmaker 1-1.

Groessen rechtte de rug weer en via een wanhoopschot van Rick Goorman op de rand van het 16e meter gebied toverde hij de bal over de Giesbeekse goalie. Twee tellen daarvoor had de scheidsrechter een handsbal van ’n GSV-verdediger over het hoofd gezien.

GSV had in de slotminuten nog een 2-tal grote kansen op de gelijkmaker door blunders in de Groessense defensie.

Over de hele wedstrijd gezien was de overwinning voor Groessen dik verdiend. Het was dan een goed weekend voor Groessen want de 3 ploegen MvR, Trias en Dinxperlo, die net boven GSV stonden, verloren ook allemaal.

 

Op foto: de 1-0 door Rick Maatman (9).

 

Share

Laatste Nieuws

  • Consul nieuws:
December 2016
Oktober 2016
Juni 2016
Maart 2016
December 2015
September 2015

Activiteiten kalender

  • Groessen DS1 - HVBS DS1 [19:00] 25 maart 2017
  • Pax - Groessen1 [14:00] 26 maart 2017
  • Wesepe DS1 - Groessen Ds1 [19:00] 1 april 2017
  • Groessen1 - DVV [14:00] 2 april 2017
  • Vitesse - Heerenveen [18:30] 8 april 2017
  • Bon Boys - Groessen1 [14:00] 9 april 2017

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

NHV onsweb clubplugin

Dit is een test

Onze sponsoren

Hoofdsponsor VoetbalWoonplaats
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Hoofdsponsor HandbalWoonplaats
Zaal Gieling Groessen
Hoofdsponsor Jeugd & Fair PlayWoonplaats
A Sign & SafetyDuiven
Advertentie
SponsornaamWoonplaats
all-round schildersbedrijf van KerkhoffZevenaar
kapsalon Theo HeebingDuiven
colors@home Ebbers WonenDuiven
Fa. StaringGroessen
Ross video & geluidDuiven
Jan Elferink onderhoudsdienstGroessen
Grip Accountants en Adviseurs N.V.Duiven
Jeroen van de WeteringDuiven
Verweijen Sierhekken en PoortenGroessen
Henri van SchriekGroessen
Adrie SweersGroessen
Bloemberg mannenmode Zevenaar
Bloemisterij ClematisDuiven
Lentjes en Zn. AssurantienGroessen
Vermeulen serre-, veranda en kassenbouw Groessen
Averdonk aannemersbedrijf en interieurbouwGroessen
Stolwijk en Kelderman accountants en fiscalistenZevenaar
Automobielbedrijf BedeauxGroessen
van Wely loodgieters-, leidekkers- en koperwerkenGroessen / Zevenaar
DVVR communicatie en creatieDuiven
Image and More fotografieDuiven
A Signs & SafetyDuiven
Liemers Infra GroepDuiven
Lokaal AlternatiefGroessen
Zaal Gieling Groessen
Rabobank De LiemersZevenaar
Westerveld en Vossers accountants en belastingadviseursDuiven
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Wiki SolutionsDuiven
Drukwerk MaxDuiven
Bouwbedrijf Lenderink Groessen
Biologische slagerij De Groene WegNijmegen
Candea CollegeDuiven
Van Bruggen Adviesgroep De Liemers Duiven
Reclameborden
SponsornaamWoonplaats
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Mulder accountancy & adviesArnhem
Art Framing Duiven
ATH autoschadeherstelDuiven
Koninklijke Grolsch NVEnschede
De Hengelsport ReusDrempt
Grip Accountants en Adviseurs N.V.Duiven
Stolwijk en Kelderman accountants en fiscalistenZevenaar
colors@home Ebbers WonenDuiven
Talan Accountants en belastingadviseurs Zevenaar
Derksen SchoenmodeDuiven
Averdonk aannemersbedrijf en interieurbouwGroessen
Gebr. de Kinkelder BVDuiven
Reko verspreidingenWestervoort
van Essen sierbestrating en autobandenWestervoort
Zaal Gieling Groessen
KWD sportDoetinchem
Herwers Nissan Zevenaar
Vermeulen serre-, veranda en kassenbouw Groessen
Lentjes en Zn. AssurantienGroessen
DVVR communicatie en creatieDuiven
Herwers RenaultZevenaar
Rabobank De Liemers Zevenaar
Jumbo SupermarktDuiven
AT verzekeringen BVWestervoort
Autobedrijf Nijland BVDuiven
P. van de Putte Administratieve dienstverleningDuiven
Bordbusters BVHuissen
Godschalk brood- en banketbakkerijGroessen / Zevenaar
Heliotherm warmtepompenZevenaar
Automobielbedrijf BedeauxGroessen
Liemers Caravans Duiven
ABCO beveiliging Duiven
Autobedrijf WijlhuizenOoij Ubbergen
Baars klusbedrijf & stucadoorDuiven
Nikeroche Telecom ServiceDuiven
Rianne Mulder Diëtiste
Duiven / Westervoort
Kütschruiter grondverzet
Groessen
Wencop HoveniersBarneveld
Spa Nederland
Kleding Sponsoren
SponsornaamWoonplaats
Mulder accountancy & adviesArnhem
Bouwbedrijf VermeulenGroessen
Novum Nieuws Amsterdam
Best Western Hotel GielingDuiven
Willems technisch adviesbureauDuiven
Bordbusters BVHuissen
Zaal Gieling Groessen
Bloemberg mannenmode Duiven
Ewals GroupageTegelen
Interzuid transportTegelen
Potplantenkwekerij Arbeidsvreugde Groessen
Spiegel en ReflexDuiven
Installatiebedrijf Peters Didam BVDidam
ATMR kantoorinrichtingElst
Automobielbedrijf Bedeaux Groessen
Nikeroche Telecom ServiceDuiven
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Talan Accountants en belastingadviseurs Zevenaar
Schiphorst Transport & OpslagtechniekDeventer
Le Petit PainDoetinchem
Gall & Gall HendriksArnhem
A Sign & SafetyDuiven
SNS BankVelp
Wedstrijdsponsoren
SponsornaamWoonplaats
De Reus communicatie & publiciteitDuiven
Fiktech B.V.Duiven
Prick en van Houtum notarissenZevenaar
Zaal Gieling Groessen
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
A Sign & SafetyDuiven
Speciale dank voor de bijdrage van alle leden van de club van 50
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Van onze sponsor. Leuk! https://t.co/GKAKnRVNXO
12 uur geleden
DorovdVeldenDorothea vder Velden
@DorovdVelden:
RT @LiemersActueel: Derby tussen @scgroessen en @DVV_Duiven wordt zaterdag 1 april om 19 uur gespeeld op sportpark Heggeakkers. http://http…
3 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Help Sportclub Groessen vandaag aan gratis hesjes https://t.co/k84N6Aezmr https://t.co/Acdsf4tVUU
3 dagen geleden
IKnuimanIneke Knuiman
@IKnuiman:
RT @LiemersActueel: Derby tussen @scgroessen en @DVV_Duiven wordt zaterdag 1 april om 19 uur gespeeld op sportpark Heggeakkers. http://http…
4 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
RT @LiemersActueel: Derby tussen @scgroessen en @DVV_Duiven wordt zaterdag 1 april om 19 uur gespeeld op sportpark Heggeakkers. http://http…
4 dagen geleden
DVV_DuivenDVV
@DVV_Duiven:
RT @LiemersActueel: Derby tussen @scgroessen en @DVV_Duiven wordt zaterdag 1 april om 19 uur gespeeld op sportpark Heggeakkers. http://http…
4 dagen geleden
LiemersActueelLiemers Actueel
@LiemersActueel:
Derby tussen @scgroessen en @DVV_Duiven wordt zaterdag 1 april om 19 uur gespeeld op sportpark Heggeakkers. http://https://t.co/m2MnP8SB3N
4 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
In blessuretijd mist Nick Gieling voor Groessen oog in oog met doelman. In de tegenaanval scoort @vvgendringen wel. Eindstand 2-3.
5 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
He gaat hard in Groessen. De thuisclub komt op gelijke hoogte tegen @vvgendringen . 2-2
5 dagen geleden

Archief