Trias – Sportclub Groessen 2-0

Zondag 19 februari  stond de uitwedstrijd in Winterswijk tegen Trias op het programma. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd: Trias wil graag de punten in huis houden om uiteindelijk nacompetitieplek te verlaten en Groessen wil graag tegen de ploegen onderin punten pakken zodat ze veilig boven de 4 laatste plaatsen blijven staan. De 1e helft was van beide kanten rommelig. Het eerste 30 minuten gebeurde er weinig en was er veel balverlies van beide ploegen. Na een half uur was het Trias die met 2 achtereenvolgende corners als eerste voor gevaar zorgde; de 1e corner werd bij de tweede paal op de lat  geschoten en de 2e corner werd voorlangs gekopt. Beide teams speelden wel met inzet en beleving maar echt goed voetbal was er niet te zien. Verder stond de verdediging van Groessen, zoals zo vaak, als een huis en kwam Trias er voetballend niet doorheen. Groessen kon echter aanvallend geen vuist maken en creëerde in de 1e helft geen grote kansen.

Lees meer

Share

40e Veldhandbaltoernooi Sportclub Groessen

Beste sportvrienden,

In het Pinsterweekend van zaterdag 3 juni en zondag 4 juni 2017 organiseert Sportclub Groessen haar 40e veldhandbaltoernooi. Groessen is gelegen in de gemeente Duiven en ligt tussen Zevenaar en Arnhem. Wij beschikken op ons eigen sportpark “Heggeakkers” over 3 grasvoetbalvelden.

Op zaterdag 3 juni spelen de teams t/m de C-jeugd (t/m 14 jaar). Op zondag 4 juni spelen de senioren, de recreanten en de A/B-jeugd (vanaf 15 jaar).

Begin februari 2017 zijn de uitnodigingen per e-mail verzonden naar handbalverenigingen in heel Nederland en naar Duitse verenigingen in de grensstreek. En de uitnodiging en het inschrijfformulier zijn dan uiteraard ook te downloaden op deze pagina.

De toernooicommissie bestaat uit Jos Lukkezen, Mendy Reijmer, Koos Roelofs en Arnold Uffing.

Het handbaltoernooisecretariaat is in handen van Arnold Uffing, Wildenborchallee 27, 6921 JZ Duiven, telefoon 0316 – 26 21 14 of 06 – 520 15 520

Lees de complete Uitnodiging

Download inschrijfformulier voor de Zaterdag
Download inschrijfformulier voor de Zondag

Namens de handbaltoernooicommissie
handbaltoernooi@sportclubgroessen.nl

Share

Opleidingsplan voor jeugdtrainers SC Groessen

Sportclub Groessen heeft een samenwerkingsverband gesloten met Voetbalscholing.nl met als doel de pupillentrainers van de club bij te scholen.

2-daagse Meulensteen 2016 nr.6“Wij willen onze trainers ondersteunen bij hun trainingen”, vertelt bestuurslid Frans Goris van Sportclub Groessen. “We zien in de samenwerking met Voetbalscholing.nl mooie kansen om dit doel te realiseren.”

Alle pupillentrainers krijgen dit jaar zes speciale cursusavonden rond verschillende thema’s. Met als doel de kwaliteit van hun trainingen te verhogen. Uiteindelijk moet dit de spelers in hun ontwikkeling helpen waar het gaat om technische, tactische en mentale vaardigheden.

Voetbalscholing.nl werkt met goed opgeleide trainers volgens de methode Wiel Coerver en René Meulensteen. “Kwaliteit, uitstraling en het creëeren van succes staan bij deze opzet hoog in het vaandel”, zegt Johan Scholten van Voetbalscholing.nl. “Het opleidingsmodel van Meulensteen werd destijds ook toegepast bij één van de grootste voetbalclubs ter wereld, Manchester United.”
Inmiddels is er op 10 januari een informatieavond gegeven die door de Groessense trainers druk werd bezocht. De formele aftrap vindt plaats op woensdagavond 22 februari.

Share

Groessen naar verdiende zege op buurman GSV

Groessen kreeg afgelopen zondag rode lantaarndrager GSV ’38 uit Giesbeek op bezoek.

Het duurde lang voordat de wedstrijd echt op gang kwam. Groessen had in de eerste helft wat meer kansen en Rick Maatman benutte er 1 van in de 35e minuut na de strakke voorzet vanaf rechts door Stijn Goris. Halverwege de 2e helft kreeg Rick Maatman een niet te missen kans op 2-0 maar zijn schot belandde op de paal. Zoals vaker viel even later aan de andere kant de gelijkmaker 1-1.

Groessen rechtte de rug weer en via een wanhoopschot van Rick Goorman op de rand van het 16e meter gebied toverde hij de bal over de Giesbeekse goalie. Twee tellen daarvoor had de scheidsrechter een handsbal van ’n GSV-verdediger over het hoofd gezien.

GSV had in de slotminuten nog een 2-tal grote kansen op de gelijkmaker door blunders in de Groessense defensie.

Over de hele wedstrijd gezien was de overwinning voor Groessen dik verdiend. Het was dan een goed weekend voor Groessen want de 3 ploegen MvR, Trias en Dinxperlo, die net boven GSV stonden, verloren ook allemaal.

 

Op foto: de 1-0 door Rick Maatman (9).

 

Share

Afgelasting 11/12-febr.

Berichtgeving KNVB:

Vanwege de veldcondities zijn zaterdag 11 en zondag 12 februari in de districten Noord en Oost de wedstrijden in de categorie B afgelast.

De wedstrijden vallend onder de categorie A en de overige districten blijven vooralsnog in de planning staan.

mvg,

het wedstrijdsecretariaat

Share

Open dag Meulensteen Voetbal Academy bij s.c. Groessen voor jongens en meiden

De Meulensteen Academy organiseert weer haar jaarlijkse OPEN DAG in de regio Liemers en omstreken bij s.c. Groessen. Ben je nieuwsgierig én wil je meer informatie over de inhoud van “De Meulensteen Voetbal Academy” dan organiseren wij op zondag 5 maart 2017 vanaf 10.00 uur een OPEN DAG !! voor jongens en meiden.

Voor meer info lees de volledige uitnodiging

Share

Pupil van de week: Kevin Dieben

Ik mocht naar de bestuurskamer, dat was leuk , maar die gratis AA was het helemaal :-). Daarna naar de kleedkamer, naar de grote jongens, leuk, spannend , rare muziek. Mee warmlopen/trainen, zeer vermoeiend, maar echt mijn best gedaan. Daarna met de bal naar de wedstrijd samen met de scheidsrechter, of dat ik een zak goud vast had, zo trots. Mocht een goal scoren en dat heb ik gedaan. De grote jongens gebruiken tijdens de wedstrijd woorden die ik niet mag zeggen, wat ik ook niet doe. Gelukkig gewonnen, en een mooie bal gekregen.

Share

Dubbelslag voor SC Groessen JO13-2 in KNVB zaalcompetitie

Sportclub Groessen JO13-2 heeft een dubbelslag behaald in de KNVB pupillenzaalvoetbalcompetitie. Beide teams vielen in de prijzen. Team A eindigde als eerste en team B als tweede. En dat werd gevierd met ‘champagne’ en chips.

In de zaalcompetitie worden de elftallen verdeeld over twee zaalvoetbalteams. JO13-2 (in oude bewoordigen de D2-pupillen) bleken oppermachtig. DVV en DVC’26 eindigden op drie punten van de kampioen. Overigens was het zaterdagmiddag in de Lobithse Habeshal nog wel even spannend omdat de nummer één tegen de toenmalige nummer twee (DVC’26) moest spelen. De topper eindigde in 2-Schermafdruk 2017-01-30 08.19.530 voor SC Groessen.

image1 (Large)

 

Share

Leuke busreis DS 1 met supporters naar Valkenburg (L.)

Met een grote touringcar vol met supporters vertrok dames 1 van sportclub Groessen zaterdag 21 januari jl. naar het zuiden. De wedstrijd tegen MIC 1 in Valkenburg (L.) stond op het programma. De thuiswedstrijd eindigde eerder in een gelijkspel.

Door verschillende blessures is het team van Groessen nog steeds niet compleet. Deze wedstrijd kwam de aanvulling uit dames-2 en de 2 meiden (zie foto) uit de B-jeugd.

Groessen begon niet sterk aan de wedstrijd en keek al snel tegen een achterstand aan. De verdediging zat niet goed dicht en ook scoren ging erg moeizaam. Hierdoor ging Groessen met een achterstand van 19-6 de rust in.
De tweede helft had wat betere momenten waarin de verdediging goed dicht zat. Toch wist Groessen de bal moeilijk in het doel te krijgen. De wedstrijd ging verloren met 32-14.
Gelukkig heeft het verlies de pret niet weten te drukken want de terugreis was erg gezellig met leuk vermaak en lekkere hapjes. Toch kijken de dames wel erg uit naar 2 punten. Aankomende zaterdag 28 januari spelen de dames om 19.00 uur thuis tegen LHC.

(Meer foto’s op Google, credits: Koos Roelofs)

Share

DG & L ’16  C2  speelt voor Ise

Vorige week donderdag kregen wij, de C2, het team van Ise een heel naar bericht. Op vrijdag de 13e werd dit een afschuwelijk bericht. Ise Wedel is overleden.

Direct hebben we het team bij elkaar geroepen. De meiden en enkele ouders zijn vrijdagavond samen gekomen bij Stefani en Celine. Daar waar we zo hard hebben gelachen tijdens het Sinterklaasspel. Waar Ise, net nieuw in ons team, telkens alle kadootjes won. Daar zaten we vrijdag de 13e te huilen, te praten en hebben we kaarsjes aangestoken. Heel bijzonder.

Woensdag zijn we gezamenlijk afscheid gaan nemen bij Gieling. Ontzettend verdrietig. Daarna hebben we bij Heidi en Bente nog nagepraat en waren we wederom een steun voor elkaar.

Vandaag hebben we onze eerste wedstrijd weer gespeeld. In de vergaderzaal van Triominos hebben we samen ontbeten. Wij en ook onze tegenstanders DG & L C3 hebben rouwbanden gedragen. We hebben een foto van Ise bij ons op de bank gezet. De voorzitter van HV Duiven deed een woordje. We hebben 1 minuut stilte gehouden.

De tribune was goed gevuld. Een aantal bestuursleden van de 3 clubs, diverse teams, ouders en familieleden waren aanwezig om ons allemaal te steunen.  Heel bijzonder was dat ook de vader, de moeder en de zus van Ise aanwezig waren. Respect.

We hebben de wedstrijd voor Ise gespeeld en gewonnen.

We hebben een fijn en hecht team. We zullen Ise niet vergeten!

Groeten Astrid, Stefani en Heidi

Share

Laatste Nieuws

  • Consul nieuws: Woensdag 22 februari 2017  Geen training op veld 2+3.
December 2016
Oktober 2016
Juni 2016
Maart 2016
December 2015
September 2015

Activiteiten kalender

  • Deadline GroenWit 26 februari 2017
  • Havas DS1 - Groessen DS1 [19:00] 4 maart 2017
  • Open dag Meulensteen [10:00] 5 maart 2017
  • Groessen DS1 - Houten DS1 [19:00] 11 maart 2017
  • MvR - Groessen1 [14:00] 12 maart 2017
  • AES Arnhem DS1 - Groessen DS1 [14:20] 19 maart 2017
  • Groessen1 - Gendringen [14:00] 19 maart 2017

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

NHV onsweb clubplugin

Dit is een test

Onze sponsoren

Hoofdsponsor VoetbalWoonplaats
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Hoofdsponsor HandbalWoonplaats
Zaal Gieling Groessen
Hoofdsponsor Jeugd & Fair PlayWoonplaats
A Sign & SafetyDuiven
Advertentie
SponsornaamWoonplaats
all-round schildersbedrijf van KerkhoffZevenaar
kapsalon Theo HeebingDuiven
colors@home Ebbers WonenDuiven
Fa. StaringGroessen
Ross video & geluidDuiven
Jan Elferink onderhoudsdienstGroessen
Grip Accountants en Adviseurs N.V.Duiven
Sporthuis WillemsZevenaar
Jeroen van de WeteringDuiven
Verweijen Sierhekken en PoortenGroessen
Henri van SchriekGroessen
Adrie SweersGroessen
Bloemberg mannenmode Zevenaar
Bloemisterij ClematisDuiven
Lentjes en Zn. AssurantienGroessen
Vermeulen serre-, veranda en kassenbouw Groessen
Averdonk aannemersbedrijf en interieurbouwGroessen
Stolwijk en Kelderman accountants en fiscalistenZevenaar
Automobielbedrijf BedeauxGroessen
van Wely loodgieters-, leidekkers- en koperwerkenGroessen / Zevenaar
DVVR communicatie en creatieDuiven
Image and More fotografieDuiven
A Signs & SafetyDuiven
Liemers Infra GroepDuiven
Lokaal AlternatiefGroessen
Zaal Gieling Groessen
Rabobank De LiemersZevenaar
Westerveld en Vossers accountants en belastingadviseursDuiven
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Wiki SolutionsDuiven
Drukwerk MaxDuiven
Bouwbedrijf Lenderink Groessen
Biologische slagerij De Groene WegNijmegen
Candea CollegeDuiven
Van Bruggen Adviesgroep De Liemers Duiven
Reclameborden
SponsornaamWoonplaats
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Mulder accountancy & adviesArnhem
Art Framing Duiven
ATH autoschadeherstelDuiven
Koninklijke Grolsch NVEnschede
De Hengelsport ReusDrempt
Grip Accountants en Adviseurs N.V.Duiven
Stolwijk en Kelderman accountants en fiscalistenZevenaar
colors@home Ebbers WonenDuiven
Talan Accountants en belastingadviseurs Zevenaar
Derksen SchoenmodeDuiven
Averdonk aannemersbedrijf en interieurbouwGroessen
Gebr. de Kinkelder BVDuiven
Reko verspreidingenWestervoort
van Essen sierbestrating en autobandenWestervoort
Zaal Gieling Groessen
KWD sportDoetinchem
Herwers Nissan Zevenaar
Vermeulen serre-, veranda en kassenbouw Groessen
Lentjes en Zn. AssurantienGroessen
DVVR communicatie en creatieDuiven
Herwers RenaultZevenaar
Rabobank De Liemers Zevenaar
Jumbo SupermarktDuiven
AT verzekeringen BVWestervoort
Autobedrijf Nijland BVDuiven
P. van de Putte Administratieve dienstverleningDuiven
Bordbusters BVHuissen
Godschalk brood- en banketbakkerijGroessen / Zevenaar
Heliotherm warmtepompenZevenaar
Automobielbedrijf BedeauxGroessen
Liemers Caravans Duiven
ABCO beveiliging Duiven
Autobedrijf WijlhuizenOoij Ubbergen
Baars klusbedrijf & stucadoorDuiven
Nikeroche Telecom ServiceDuiven
Rianne Mulder Diëtiste
Duiven / Westervoort
Kütschruiter grondverzet
Groessen
Wencop HoveniersBarneveld
Spa Nederland
Kleding Sponsoren
SponsornaamWoonplaats
Mulder accountancy & adviesArnhem
Bouwbedrijf VermeulenGroessen
Novum Nieuws Amsterdam
Best Western Hotel GielingDuiven
Willems technisch adviesbureauDuiven
Bordbusters BVHuissen
Zaal Gieling Groessen
Bloemberg mannenmode Duiven
Ewals GroupageTegelen
Interzuid transportTegelen
Potplantenkwekerij Arbeidsvreugde Groessen
Spiegel en ReflexDuiven
Installatiebedrijf Peters Didam BVDidam
ATMR kantoorinrichtingElst
Automobielbedrijf Bedeaux Groessen
Nikeroche Telecom ServiceDuiven
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Talan Accountants en belastingadviseurs Zevenaar
Schiphorst Transport & OpslagtechniekDeventer
Le Petit PainDoetinchem
Gall & Gall HendriksArnhem
A Sign & SafetyDuiven
SNS BankVelp
Wedstrijdsponsoren
SponsornaamWoonplaats
De Reus communicatie & publiciteitDuiven
Fiktech B.V.Duiven
Prick en van Houtum notarissenZevenaar
Zaal Gieling Groessen
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
A Sign & SafetyDuiven
Speciale dank voor de bijdrage van alle leden van de club van 50
DorovdVeldenDorothea vder Velden
@DorovdVelden:
Na jaren weer eens handbalwedstrijd gefloten. Midweek dames @scgroessen tegen @Angeren. Scheids had zich in datum vergist. Sportieve pot.
2 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Trias – Sportclub Groessen 2-0 https://t.co/0pPvLb4AOE https://t.co/6UoU7FXzbF
2 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Eindstand Trias tegen Groessen 2-0.
3 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Tussenstand Trias - Groessen 1-0 in 74e minuut. Groessen wordt kort daarvoor doelpunt onthouden https://t.co/zNCYfaEK6E
3 dagen geleden
ErikaRobbeErika Robbe
@ErikaRobbe:
RT @scgroessen: Ruststand Trias tegen Groessen 0-0.
3 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Ruststand Trias tegen Groessen 0-0.
3 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Bijna begint de uitwedstrijd in Winterswijk tegen Trias. Thuis won Groessen met 6-5!! https://t.co/p7pUQaWVaY
3 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Bijna begint de uitwedstrijd in Winterswijk tegen Trias. Thuis won Groessen met 6-5!!
3 dagen geleden
KoosRoelofsKoos Roelofs
@KoosRoelofs:
RT @scgroessen: 40e Veldhandbaltoernooi Sportclub Groessen https://t.co/WtDaFO956i
4 dagen geleden
DorovdVeldenDorothea vder Velden
@DorovdVelden:
RT @scgroessen: 40e Veldhandbaltoernooi Sportclub Groessen https://t.co/WtDaFO956i
1 week geleden

Archief