Sporten bij Sportclub Groessen met de GelrePas

Voor wie is de GelrePas?

De gemeenten die de GelrePas verstrekken zijn: Arnhem, Duiven, Overbetuwe (Elst en omstreken), Rheden en Westervoort. De Gelrepas is voor kinderen waarvan de ouder(s) een bijstandsuitkering ontvangen van hun gemeente. Ook ouder(s) die een ander inkomen ontvangen, tot ten hoogste 110% van de bijstandsnorm, kunnen voor de pas in aanmerking komen. De gemeente Westervoort hanteert een inkomensgrens van 120% van de bijstandsnorm.

Lees meer op onze Gelrepas pagina

Share

Klaverjassen seizoen 2014-2015

In de winterperiode wordt er in de kantine van ons clubgebouw geklaverjast. Dit is al ruim 30 jaar. Een grote groep enthousiaste kaarters vermaakt zich op deze gezellige avonden. De aanvangstijd is 19.45 uur. Het inleggeld is €3,00 per avond. Het eerste kopje koffie wordt aangeboden door de vereniging en er worden tussendoor heerlijke (vlees) hapjes geserveerd. Er zijn per avond diverse (vlees) prijzen te winnen. De poedelprijs op deze avonden ontbreekt niet. De laatste avond (30 maart) is het koppelkaarten.

Lees meer op onze kaarterspagina

Share

Nederlands Techniek Kampioenschap

Op donderdag 23 oktober organiseert Sportpartners in samenwerking met Sportclub Groessen een voorronde van het Nederlands Techniek Kampioenschap. Wel 120 voetbalclubs, verspreid door heel Nederland doen hier aan mee! Het is dan ook het grootste voetbalevent van Nederland.

Leer de voetbaltechniek van René Meulensteen die dit dagelijks aanleert bij spelers van wereldklasse.

Lees meer

Share

Uitgifte materialen teams

Het begin van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en noodzakelijk hierbij zijn natuurlijk de kleding en materialen,

Op  maandag 11 augustus of dinsdag 12 augustus is er de mogelijkheid voor de trainers en leiders om de kleding en materialen op te halen voor het seizoen 2014-2015 vanaf 18.00 tot 19.30 uur in de bestuurskamer.

Het is de bedoeling dat de leider en trainer samen komen. De trainer kan dan zijn materialen meenemen en de leider zijn kleding en materialen. De kaderjassen zullen dit jaar later worden uitgegeven.

De teams die maandag 11 augustus al om 18.00 uur trainen kunnen vanaf 17:30 alleen de materialen voor de training ophalen, vanaf 18:00 uur kan dan ook de kleding worden opgehaald. Dit geldt enkel voor de teams die om 18:00 uur starten met de training.

Er zal niet eerder worden gestart met de uitgiften aan de andere teams dan 18:00 uur.

De materialencommissie

Share

Voorlopige indeling competitie bekend

De voorlopige competitie indeling voor de jeugd- en seniorenvoetbal is bekend.

Kijk hier voor  het overzicht.

Het wedstrijdsecretariaat

Share

Eindstand WK Pool Sportclub Groessen

Het WK Voetbal van 2014 zit erop met Duitsland als een terechte winnaar, dat mogen we wel zeggen. Laten we met z’n allen echter ook trots zijn op de prestatie van het Nederlands Elftal, dat nooit eerder beslag wist te leggen op een derde plaats en ons heeft verbaasd, verrast en heeft laten genieten van onvergetelijke voetbalmomenten.

Persie.jpeg

Met de winst van Duitsland is ook de WK Pool van Sportclub Groessen afgelopen.

Lees meer

Share

Nieuwsbrief Club van 50

De Club van 50 gaat even op vakantie. Maar ondertussen zijn nieuwe leden nog steeds van harte welkom. Onze laatste nieuwsbrief vindt u via de link NIEUWSBRIEF CLUB50.

Share

Voorspel de kwartfinales in de WK Pool

Het WK Voetbal zit in zijn beslissende fase en dat geldt ook voor de WK Pool van Sportclub Groessen. Het is spannend aan de top en de laatste acht wedstrijden zullen gaan uitmaken wie onze pool weet te winnen. Je kunt vanaf nu je voorspellingen invoeren voor de kwartfinales.

Intussen blijkt dat we in de puntentelling een foutje hebben gemaakt. In de spelregels staat dat een bonusgoal 2 punten oplevert, maar in de database hebben we per abuis ingevoerd dat het 3 punten moet zijn. We hebben dat hersteld en opnieuw een berekening uitgevoerd en dat betekent dat er een andere tussenstand is gekomen. Onze excuses voor deze vergissing.

Veel succes met de laatste voorspellingen. De webredactie gaat inmiddels voorbereidingen treffen om in het komende seizoen met een eigen SC Groessen-pool voor ons eerste elftal te starten.

 

Share

De knock-out fase van het WK Voetbal

Met Brazilie tegen Chili begint het WK Voetbal in Brazilie aan zijn beslissende fase. De uitslagen van de poulewedstrijden zijn verwerkt in de stand. Voor de puntentelling van onze WK Pool betekent dit dat, wanneer een wedstrijd een verlenging krijgt, deze uitslag meetelt, dus niet na 90 minuten.

Ondanks het feit dat elke wedstrijd een winnaar zal kennen, is het dus ook mogelijk dat je een gelijkspel voorspelt. Klik hier om naar de WK Pool te gaan en je voorspellingen in te voeren.

Share

Vrijwilligersavond SC Groessen 2014

Als dank voor een heel seizoen vrijwilligerswerk vond op vrijdag 20 juni de jaarlijkse Vrijwilligersavond plaats voor onze kaderleden. De gezellige avond was ook dit weer goed georganiseerd door de Vrijwilligerscommissie. Waarnemend voorzitter Jos Lukkezen bedankte een ieder voor zijn of haar bijdrage het afgelopen seizoen.

IMG_8581.jpg

Zijn toespraak begon met een ogenblik stilte voor de onlangs in Curaçao overleden jeugdspeler Tomas van de Koevering.

Bestuurlijk zijn we op 1 belangrijke functie na weer op sterkte aldus Jos. Wij zijn nog steeds op zoek naar een algemeen voorzitter. Jos vroeg de aanwezigen om samen hierna te zoeken.

Lees meer

Share

Activiteitenagenda

augustus  2014
MDWDVZZ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Klaverjassen seizoen 2014-2015: In de winterperiode wordt er in de kantine van ons clubgebouw geklaverjast. Di... http://t.co/S5zxW3U2nD
3 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Nederlands Techniek Kampioenschap: Op donderdag 23 oktober organiseert Sportpartners in samenwerking met Sport... http://t.co/Uv3H1Ba11P
1 dag geleden
ChielssonChielsson
@Chielsson:
@scgroessen het mocht niet bate vandaag, maar blijven werken werkpeerden wordt nog wel beloond dit seizoen?
4 dagen geleden
DriessenJurJur Driessen
@DriessenJur:
RT @scgroessen: Van 0-1 in de rust, naar 2-1 met nog 20 minuten te spelen, naar 2-3 na 90 minuten. Er zat helaas niet meer in vandaag. #gro…
4 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Van 0-1 in de rust, naar 2-1 met nog 20 minuten te spelen, naar 2-3 na 90 minuten. Er zat helaas niet meer in vandaag. #groessen @avw66
4 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Ruststand #groessen - @avw66 0-1.
4 dagen geleden
jeltje98jelle
@jeltje98:
RT @scgroessen: Over een klein half uurtje gaan we beginnen! #groessen - @avw66 . Aanvang 19.00uur in #Groessen
4 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Over een klein half uurtje gaan we beginnen! #groessen - @avw66 . Aanvang 19.00uur in #Groessen
4 dagen geleden
Groessen22e elft sc Groessen
@Groessen2:
RT @scgroessen: Vanavond de eerste bekerwedstrijd van het 1ste elftal. Om 19.00uur tegen @avw66 op sportpark de Heggeakkers! #groessen
4 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Vanavond de eerste bekerwedstrijd van het 1ste elftal. Om 19.00uur tegen @avw66 op sportpark de Heggeakkers! #groessen
4 dagen geleden

Archief

Afgelastingen

Voor afgelastingen van de competitie wedstrijden kijk op de NOS teletekst pagina 603 Regio Oost en de KNVB Widget onder het kopje Wedstrijdprogramma en Uitslagen. Voor afgelastingen bij trainingen raadpleeg deze website op nieuwe berichten van het wedstrijdsecretariaat. Lees ook criteria afgelastingen