kaarten Vitesse

De kaarten voor wedstrijd Vitesse – Groningen kunnen morgenvroeg vanaf 9:00 uur afgehaald worden in de bestuurskamer.

 

Share

Tweede techniektraining Meulensteen Academy

foto_2
Afgelopen Zondag stond al weer de tweede techniek training van de Meulensteen Academy op het programma. Onder het genot van een heerlijk zonnetje werden de kinderen weer vermaakt door de drie Trainers. Ze zijn begonnen met een leuke conditie training. Hiervoor kon je je apart opgeven. Lees meer

Share

SC Groessen op Duuve te Gek

IMG_2451
Ook Sportclub Groessen was aanwezig op het evenement “Duuve te gek” van zondag 27 september. In de stralende zon wilden heel veel kinderen wel laten zien hoe hard ze konden schieten of konden gooien. Ondertussen konden hun ouders informatie krijgen over de mogelijke trainingen voor voetbal en hand bal. Zo kunnen we woensdag van zes tot zeven uur weer een aantal nieuwe gezichten verwachten bij de F voetbal. Tevens heeft Keepersaction, de keepersschool die op ons sportpark training geeft, uitleg gegeven over de mogelijke extra trainingen aan keepers uit de hele omgeving.

Lees meer

Share

Jaarvergadering SC Groessen 5 oktober

Maandagavond 5 oktober vindt de jaarvergadering plaats in de kantine op Sportpark Heggeakkers. De aanvang is 20.00 uur Klik hier voor de uitnodiging.

Share

Extra kaartjes wedstrijd Schalke 04 voor leden en sponsors Sportclub Groessen

De Club van 50 van Sportclub Groessen bezoekt op zaterdag 31 oktober de bundesliga wedstrijd van Schalke 04 tegen Ingolstadt. Leden van de Club van 50 hadden tot gisteren de eerste keuze zich op te geven. Vanaf vandaag is de inschrijving ook open voor sponsors en leden van onze vereniging. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 31 oktober om 15.30 uur in de Veltins-Arena. We vertrekken vanaf het sportpark met een bus. De prijs ligt voor CLub van 50-leden rond de 65 euro (bus en toegangskaartje) per persoon. Anderen betalen een fractie meer. De definitieve prijs volgt. Opgeven kan via: club50@sportclubgroessen.nl.

259772-huntelaar

Share

Sc Groessen D1-HC’03 D1G

26-09-2015, Groessen D1-HC’03 D1G.

Langzaamaan begint het te wennen. Het beeld van de wedstrijden tot nu toe is ook vandaag weer hetzelfde. Onze jongens zijn bij aanvang wat onrustig aan de bal. Te snel aannemen en afspelen zorgt ervoor dat de tegenstander wat kansjes krijgt. Kansen die wij krijgen worden net niet afgerond.

Het is duidelijk dat er even gewend moet worden aan de speelstijl van de tegenstanders.

Lees meer

Share

Sportclub Groessen voorziet kaderleden van polo’s

Afgelopen zomer heeft de materiaalcommissie gezorgd voor polo’s voor alle kaderleden. De aanschaf van de polo’s is mede mogelijk gemaakt door Talan accountants & belastingadviseurs. De polo’s worden gedurende het begin van het seizoen uitgereikt aan de kaderleden van alle voetbal- en handbalteams.

De polo’s zijn een blijk van waardering welke Sportclub Groessen heeft voor haar kaderleden. Daarbuiten vergroten de kaderleden door het dragen van de polo’s de herkenbaarheid en de uitstraling van Sportclub Groessen op sportpark Heggeakkers en ver daarbuiten.

Share

Club van 50 doorbreekt magische grens van honderd leden

De club van 50 van Sc Groessen heeft de magische grens van honderd leden doorbroken. René Lentjes is de nummer honderd. Vorig jaar stond de teller nog op 76. Lees de nieuwsbrief van de Club van 50.

De ‘Club van 50’ van Sportclub Groessen is opgericht in 2002. Iedereen die de club een warm hart toedraagt, kan lid worden. De Club van 50 financiert speciale projecten binnen de vereniging en organiseert jaarlijks een activiteit. Met name zaken die niet rechtstreeks verband houden met het bedrijven van de voetbal- of handbalsport. De commissie Club van 50 bestaat uit Sjoerd Geurts, Koos Roelofs en Willy Vedder. Meer informatie: club50@sportclubgroessen.nl.

 

Share

Pupil van de week: Giel Berendsen

Attachment-1-1
Hallo ik ben Giel Berendsen en ben super trots dat ik deze week pupil van de week mag zijn. Ik ben 7 jaar oud en speel bij de F3 van Groessen waar ik meestal achter in sta omdat ik de ballen van de tegenstander goed weg kan spelen. Ben bij Groessen gaan voetballen omdat ik in groep 4 van de Johannes school in Groessen zit. En omdat mijn familie ook bij deze sportclub lid is of is geweest.
De club waar ik fan van ben is PSV en als ik later daar kan voetballen zou dit wel een droom zijn maar als ik later net zo lang kan voetballen in het eerste van Groessen als mijn opa Jan en oom Arjan dan zou dat al erg mooi zijn.

Lees meer

Share

Kwijtgeraakt trainingsbroek en sleutel

Hallo Allemaal,

Ik ben mijn trainingsbroek (Jako maat 164) kwijtgeraakt in de kleedkamers van onze sportclub met daarin een fietsensleutel met een oranje koortje van de staatsloterij.

In heb ook al in de doos van gevonden voorwerpen gekeken maar helaas daar lag hij niet in.

Wie kan mij helpen met het vinden van mijn trainingsbroek en sleutel?

Mocht de trainingsbroek onverhoopt weer boven water komen, dan kunt u deze in onze kantine bij de gevonden voorwerpen achterlaten.

Groetjes,

Tristan Stokman

Share

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Vanmiddag voetbalt het 1ste om 14:00uur haar thuiswedstrijd tegen Angerlo Vooruit!
2 uur geleden
meijerleoleo meijer
@meijerleo:
RT @scgroessen: Einde wedstrijd! Dames 1 wint haar eerste wedstrijd in de hoofdklasse met 24-20!!
14 uur geleden
PetjeNutsPatrick Magendans
@PetjeNuts:
@scgroessen fantastisch resultaat! Gefeliciteerd dames top prestatie!
16 uur geleden
KarinBalvertKarin den Balvert
@KarinBalvert:
RT @SjoerdGeurts: Top. De eerste punten op dit historische niveau. Van harte @Dames1Groessen @scgroessen https://t.co/PYMQz1QbIG
17 uur geleden
pietdijkstra6Piet Dijkstra
@pietdijkstra6:
RT @SjoerdGeurts: Top. De eerste punten op dit historische niveau. Van harte @Dames1Groessen @scgroessen https://t.co/PYMQz1QbIG
18 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
RT @KoosRoelofs: @scgroessen proficiat dames vanuit Zweden, Jos Bert Nico Ruurd Jos en Koos
18 uur geleden
KoosRoelofsKoos Roelofs
@KoosRoelofs:
@scgroessen proficiat dames vanuit Zweden, Jos Bert Nico Ruurd Jos en Koos
18 uur geleden
KoosRoelofsKoos Roelofs
@KoosRoelofs:
RT @scgroessen: Einde wedstrijd! Dames 1 wint haar eerste wedstrijd in de hoofdklasse met 24-20!!
18 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
RT @DorovdVelden: @scgroessen Dames 1: Proficiat met de eerste punten, een goed begin is het halve werk!
18 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
RT @SjoerdGeurts: Top. De eerste punten op dit historische niveau. Van harte @Dames1Groessen @scgroessen https://t.co/PYMQz1QbIG
18 uur geleden

Categorieën

Archief

Activiteitenagenda (in de maak!!)

Er zijn geen evenementen om weer te geven.