Jubilarissen gehuldigd tijdens Nieuwjaarsreceptie

Door het bestuur werden tijdens de traditionele Nieuwjaarsreceptie van vrijdag 6 januari jongstleden een 9-tal leden gehuldigd vanwege hun 25, 40 of 50-jarig lidmaatschap bij sportclub Groessen. Penningmeester Youri Talan kondigde de huldiging aan. De jubilarissen werden persoonlijk toegesproken door secretaris Linda Dikker, kregen bloemen van bestuurslid voetbal Frans Goris en een erepenning opgespeld door bestuurslid accommodatie Hennie Roelofs.

Op de foto de aanwezige jubilarissen:

Voorste rij v.l.n.r. Theo Gieling, Theo Scholten en Cathrien Derksen.

Achterste rij v.l.n.r. Martien Boss, Arjan de Kuijper en Thomas Sluiter.

Theo Scholten:

50 jaar lid.

Heeft vanaf zijn jeugd in diverse team gespeeld.

Theo is leider/trainer geweest van diverse elftallen. Hij is al jarenlang verzorger van het eerste voetbalteam en is hoofdsponsor van de voetbalafdeling met zijn slagerij Kwaliteitsslager Theo en Ria Scholten. Theo houd graag van een “koartje” leggen. Vandaar dat hij al jaren op de maandagavond gaat klaverjassen in de kantine.

 Theo Gieling:

50 jaar lid.

Heeft vele jaren in het 1e van Groessen gespeeld, later diverse jaren in het tweede.

Theo was clubscheidsrechter en was hoofdsponsor van de club met zijn toenmalige zaak zalencentrum Gieling en tegenwoordig shirtsponsor met hun Best Western hotel Gieling.

 Martien Boss:

50 jaar lid

Was als speler keeper in diverse senioren elftallen waaronder diverse jaren in het eerste elftal. Later in het z.g.n. veteranenteam. Hij is al jaren lid van de maandagmorgenploeg waar hij e.e.a. in klust en coördineert.

Ook heeft hij alle gebouwen en velden gedigitaliseerd. Hij was nauw betrokken bij de verbouwing van de kantine in 2011.

 Cathrien Derksen:

40 jaar lid

was speelster in het eerste handbalteam en maakte deel uit van het succesvolle dames A-junioren team die 5 jaar achterelkaar kampioen werden. Ze heeft vele jaren jeugdteams gecoacht en Dames 2 getraind.

 Bert Aleven:

40 jaar lid

Heeft als speler net de top van Groessen niet gehaald, maar was een betrouwbare speler in het veld.

Bert zit al jaren in de materialen/kledingcommissie.

 Jan Elfrink:

40 jaar lid

Heeft in het verleden in het eerste elftal van Groessen gespeeld.

Hij heeft ook jaren in het hoofdbestuur gezeten.

Is nu nog steeds betrokken bij de club als donateur.

 Theo Bloemberg:

40 jaar lid

Was actief voetballer van Groessen 2e en later in het veteranen team. Zoals dat toen heette.

Is al jaren lid van de maandagmorgenploeg waar hij mede voor het onderhoud op en rondom de velden op zich neemt.

 Thomas Sluiter:

25 jaar lid

Is al lid vanaf zijn pupillentijd. Speelt nu al vanaf 2004 onafgebroken in het eerste voetbal elftal.

Waar hij 3 degradaties en 4 kampioenschappen/promoties heeft meegemaakt. Momenteel houd hij zich ook bezig met de productie van het kassahuisje.

 Arjan de Kuijper:

25 jaar lid

Vanaf de pupillen speelt Arjan al bij Groessen. Speelt momenteel in het 5e elftal.

(Meer foto’s op Google, credits: Koos Roelofs)

Share

Herinnering: Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 2017

 • Vrijdag 6 januari 2017
 • Aanvang 20:00 tot 24:00
 • Gezellige muziek
 • Alle leden >18 jaar
 • Kantine sportpark Heggeakkers
 • Hapje en een drankje
 • Het bestuur trakteert 5 consumpties
Share

AS & S Appelflappentoernooi wederom succes

Beste sportvrienden,

Wij als organisatie van het AS & S Appelflappentoernooi, hebben genoten van jullie inzet en positiviteit. Zonder jullie was het niet zo’n succes geworden. De begeleiders en scheidsrechters ook bedankt!

Graag nog een speciaal bedankje aan AS & S. Zonder deze sponsor was het voor ons allemaal niet mogelijk.

Sportieve groet en een gelukkig nieuw jaar!

Toernooiorganisatie.

Share

Jeugdleden bezorgen duizenden oliebollen en appelbeignets

Sportclub Groessen komt in de laatste dagen van het jaar langs de deuren in Groessen en Duiven-Zuid om oliebollen en appelbeignets img_1176-largete verkopen. De opbrengst is als vanouds bestemd voor de voetbal- en handbaljeugd van de vereniging. Dit jaar stond alweer de 39e editie van de oliebollenactie op het programma. Er werden dit keer ruim drieduizend oliebollen en zevenhonderd appelbeignets aan de man gebracht. Gebakken door Le Petit Pain lunchroom. Vanuit het kloppend hart van Sportclub Groessen – het clubgebouw op sportpark Heggeakkers – trokken de jeugdleden door Groessen en Duiven-Zuid om de oliebollen en appelbeignets te bezorgen. De organisatie was ook dit jaar weer in handen van de Evenementencommissie. Lees meer

Share

Eerste helft van het seizoen zit erop voor D1!

 

De eerste helft van het seizoen zit erop.

De D1 is te hoog ingedeeld door het NHV en heeft pittige wedstrijden achter de rug.Menig tegenstander was een kop groter dan onze meiden maar ze bleven positief en knokken voor de bal. Een compliment waard!

Afgelopen zaterdag hebben we na afloop de kerstmuts opgezet en een foto gemaakt.

De laatste training in het Droohuis hebben de ouders samen met de kinderen getraind.Wat hebben we gelachen!

Daarna nog gezellig met z.n allen wat gedronken.

Lianne,Janne,Lotte,Ellis,Mirre,Nienke, Julliet,Maura en Daphne wensen iedereen een fijn kerstfeest en een sportief 2017!

 

Share

Pupil van de week: Nout Wissink

Toen we aankwamen op de Heggeakkers werden mijn vader en ik opgewacht door Hennie die de pupil van de week begeleid. Ik mocht in de kleedkamer met het 1ste tijdens het omkleden. Alle jongens waren erg aardig. Daarna gingen we met z’n allen de warming up doen. Voor het begin van de wedstrijd mocht ik de wedstrijdbal vasthouden en de aftrap doen. Ik heb toen de eerste goal mogen maken! Tijdens de wedstrijd zat ik in de dugout en heb ik met de wisselspelers gesproken. Ik wist als eerste welke speler er in de tweede helft in zou komen. aan het einde van de wedstrijd gebeurde er iets vervelends. De keeper van de tegenstander raakte gewond en er werd een ambulance gebeld. De wedstrijd eindigde in 1-1 maar Groessen had absoluut verdiend om te winnen.

Ik vond het een hele leuke dag en ik hoop ooit zelf in het eerste te mogen spelen.

Meer foto’s op Google.

Share

Hoofdtrainer Michel Buiting knoopt vierde seizoen aan verblijf bij Sportclub Groessen

Sportclub Groessen kan trots melden dat Michel Buiting ook volgend jaar hoofdtrainer is bij het eerste voetbalelftal. Michel heeft zijn contract met een seizoen verlengd. De 49-jarige Groessenaar is op dit moment bezig aan zijn_SJO9618michel buiting media - Sjoerd Geurts (Small) derde seizoen.

Onder leiding van Michel zette Sportclub Groessen de afgelopen jaren grote stappen. Na het kampioenschap in de vierde klasse D komt Sportclub Groessen dit seizoen uit in de derde klasse C, waar de ploeg een voortvarende start kent. “Ik zie nog steeds veel uitdagingen bij Sportclub Groessen”, zo legt Michel Buiting zijn besluit uit om er een vierde seizoen aan vast te knopen.

“De samenwerking binnen de vereniging verloopt prima en het is volgens mij mogelijk om met deze groep volgende stappen te zetten. Onze ambitie voor dit seizoen is handhaving. Dat is absoluut mogelijk. Ons volgende doel is stappen te maken in technisch, tactisch en organisatorisch opzicht, zodat we uitgroeien tot een degelijke derdeklasser.”

Frans Goris, lid van het voetbalbestuur van Sportclub Groessen is blij met de contractverlenging. “Michel heeft een duidelijke voetbalvisie. Hij weet jeugdspelers goed in te passen en is betrokken bij de hele vereniging. We zijn blij dat we ook volgend seizoen met hem mogen samenwerken.”

Foto: Sjoerd Geurts

Share

SinterTeambuilding DG & L ’16 C2 !

Een paar weken geleden zijn Sinterklaas en zijn verschillende Pieten weer in Nederland aangekomen.

Onze meiden van de C2,  speelden op zondag 20 november een bloedstollende wedstrijd tegen Udi. In de rust stonden ze 1 punt achter, maar uiteindelijk werd het 10-8! Ze hebben er hard voor geknokt. Dit moet bij de Sint zijn opgevallen. Na afloop van de wedstrijd stond er namelijk een zak met chocoladeletters in de kleedkamer. Dik verdient hoor !

De coaches opperde het idee om ook samen een avond Sinterklaas te vieren. Alle meiden reageerden enthousiast. Vrijdagavond 2 december verschenen ze  allemaal in Groessen bij Stefani en Celine. Iedereen had een aantal cadeautjes meegenomen, zodat ze samen het dobbelspel konden spelen. Dit werd onder het genot van een hapje, een drankje en pepernoten een enorm gezellige avond. Respect voor hond Rossi, die hier toch heel rustig onder bleef. De meiden hebben erg gelachen en hard gegild. Uiteindelijk ging iedereen met één of meerdere cadeautjes weer naar huis.

Wij wensen iedereen alvast fijne kerstdagen en een sportief 2017 !

Groeten van Astrid, Stefani en Heidi

Share

Groessen 1 vergeet te scoren in 1e helft tegen Dinxperlo 1.

Groessen speelde een goede 1e helft waarin slechts helaas 1 doelpunt viel aan onze kant door een afstandsschot van Mark Heuvels in de 33e minuut (foto boven). Helaas lukt het niet om een 3-tal 100% kansen om te zetten in doelpunten waardoor de ruststand slecht 1-0 werd.  

Tien minuten na rust veroorzaakte Groessen een onnodige penalty die werd benut 1-1 (tevens de eindstand). Hopelijk vallen de blessures van de Dinxperlo-keeper en onze spelers Stijn Goris en Mees Vermeulen mee.

Lees meer

Share

AS & S Appelflappentoernooi

Ook dit jaar organiseert SC Groessen weer het AS & S Appelflappentoernooi. Dit jaarlijkse terug kerende toernooi vindt plaats tussen de kerst en oud en nieuw. Op woensdag 28 december en op donderdag 29 december zal de Triominos, omgetoverd worden tot een sporttempel.

In de tijd van de feestdagen kan wat beweging geen kwaad. Met het kerstdiner achter de kiezen en de oliebollen die alweer staan te wachten, kan je dit evenement niet laten schieten! Om mee te doen aan dit sportieve evenement dien je op te geven bij je trainer/leider. Doe dit voor 16 December! Het AS & S Appelflappentoernooi is voor zowel de voetbal- als voor de handbalafdeling van SC Groessen.

De verschillende afdeling zullen volgens onderstaand schema spelen.

AS & S Appelflappentoernooi 2016
Woensdag 28 december Donderdag 29december
9.00 – 11.00 MF en F5 + F6 9.00 – 11.00 E
11.30 – 13.30 F1 t/m F4 11.30 – 13.30 C
14.00 – 16.00 D 14.00 – 16.00 A en B

Tot in de kerstvakantie!

Share

Laatste Nieuws

 • Consul nieuws: Dinsdag 17 januari 2017, Geen training op de velden 1, 2, 3 en 4.
December 2016
Oktober 2016
Juni 2016
Maart 2016
December 2015
September 2015

Activiteiten kalender

 • MIC DS1 - Groessen DS1 [20:45] 21 januari 2017
 • Groessen DS1 - Ewijk/LHC DS1 [19:00] 28 januari 2017
 • DVC'1 - Groessen1 [14:30] 29 januari 2017
 • Severijn/Heeten DS1 - Groessen DS1 [19:00] 4 februari 2017
 • Groessen1 - GSV '38 [14:00] 5 februari 2017
 • Groessen DS1 - OBW DS1 [19:00] 11 februari 2017
 • Groessen1 - Grol [14:00] 12 februari 2017

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

NHV onsweb clubplugin

Dit is een test

Onze sponsoren

Hoofdsponsor VoetbalWoonplaats
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Hoofdsponsor HandbalWoonplaats
Zaal Gieling Groessen
Hoofdsponsor Jeugd & Fair PlayWoonplaats
A Sign & SafetyDuiven
Advertentie
SponsornaamWoonplaats
all-round schildersbedrijf van KerkhoffZevenaar
kapsalon Theo HeebingDuiven
colors@home Ebbers WonenDuiven
Fa. StaringGroessen
Ross video & geluidDuiven
Jan Elferink onderhoudsdienstGroessen
Grip Accountants en Adviseurs N.V.Duiven
Sporthuis WillemsZevenaar
Jeroen van de WeteringDuiven
Verweijen Sierhekken en PoortenGroessen
Henri van SchriekGroessen
Adrie SweersGroessen
Bloemberg mannenmode Zevenaar
Bloemisterij ClematisDuiven
Lentjes en Zn. AssurantienGroessen
Vermeulen serre-, veranda en kassenbouw Groessen
Averdonk aannemersbedrijf en interieurbouwGroessen
Stolwijk en Kelderman accountants en fiscalistenZevenaar
Automobielbedrijf BedeauxGroessen
van Wely loodgieters-, leidekkers- en koperwerkenGroessen / Zevenaar
DVVR communicatie en creatieDuiven
Image and More fotografieDuiven
A Signs & SafetyDuiven
Liemers Infra GroepDuiven
Lokaal AlternatiefGroessen
Zaal Gieling Groessen
Rabobank De LiemersZevenaar
Westerveld en Vossers accountants en belastingadviseursDuiven
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Wiki SolutionsDuiven
Drukwerk MaxDuiven
Bouwbedrijf Lenderink Groessen
Biologische slagerij De Groene WegNijmegen
Candea CollegeDuiven
Van Bruggen Adviesgroep De Liemers Duiven
Reclameborden
SponsornaamWoonplaats
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Mulder accountancy & adviesArnhem
Art Framing Duiven
ATH autoschadeherstelDuiven
Koninklijke Grolsch NVEnschede
De Hengelsport ReusDrempt
Grip Accountants en Adviseurs N.V.Duiven
Stolwijk en Kelderman accountants en fiscalistenZevenaar
colors@home Ebbers WonenDuiven
Talan Accountants en belastingadviseurs Zevenaar
Derksen SchoenmodeDuiven
Averdonk aannemersbedrijf en interieurbouwGroessen
Gebr. de Kinkelder BVDuiven
Reko verspreidingenWestervoort
van Essen sierbestrating en autobandenWestervoort
Zaal Gieling Groessen
KWD sportDoetinchem
Herwers Nissan Zevenaar
Vermeulen serre-, veranda en kassenbouw Groessen
Lentjes en Zn. AssurantienGroessen
DVVR communicatie en creatieDuiven
Herwers RenaultZevenaar
Rabobank De Liemers Zevenaar
Jumbo SupermarktDuiven
AT verzekeringen BVWestervoort
Autobedrijf Nijland BVDuiven
P. van de Putte Administratieve dienstverleningDuiven
Bordbusters BVHuissen
Godschalk brood- en banketbakkerijGroessen / Zevenaar
Heliotherm warmtepompenZevenaar
Automobielbedrijf BedeauxGroessen
Liemers Caravans Duiven
ABCO beveiliging Duiven
Autobedrijf WijlhuizenOoij Ubbergen
Baars klusbedrijf & stucadoorDuiven
Nikeroche Telecom ServiceDuiven
Rianne Mulder Diëtiste
Duiven / Westervoort
Kütschruiter grondverzet
Groessen
Wencop HoveniersBarneveld
Spa Nederland
Kleding Sponsoren
SponsornaamWoonplaats
Mulder accountancy & adviesArnhem
Bouwbedrijf VermeulenGroessen
Novum Nieuws Amsterdam
Best Western Hotel GielingDuiven
Willems technisch adviesbureauDuiven
Bordbusters BVHuissen
Zaal Gieling Groessen
Bloemberg mannenmode Duiven
Ewals GroupageTegelen
Interzuid transportTegelen
Potplantenkwekerij Arbeidsvreugde Groessen
Spiegel en ReflexDuiven
Installatiebedrijf Peters Didam BVDidam
ATMR kantoorinrichtingElst
Automobielbedrijf Bedeaux Groessen
Nikeroche Telecom ServiceDuiven
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Talan Accountants en belastingadviseurs Zevenaar
Schiphorst Transport & OpslagtechniekDeventer
Le Petit PainDoetinchem
Gall & Gall HendriksArnhem
A Sign & SafetyDuiven
SNS BankVelp
Wedstrijdsponsoren
SponsornaamWoonplaats
De Reus communicatie & publiciteitDuiven
Fiktech B.V.Duiven
Prick en van Houtum notarissenZevenaar
Zaal Gieling Groessen
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
A Sign & SafetyDuiven
Speciale dank voor de bijdrage van alle leden van de club van 50
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Eindstand @HandbalPacelli tegen Groessen 26-19
3 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Ruststand @HandbalPacelli tegen dames Groessen 12-9
3 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Dames handbal @PacelliHandbal tegen Groessen na 17 minuten 7-4 voor Pacelli,
3 dagen geleden
AngerlovooruitAngerlo Vooruit
@Angerlovooruit:
Deze kleine kanjers van JO7-1 hebben weer met veel plezier en als een team gevoetbald tegen @scgroessen en… https://t.co/0LyOoEqeMq
3 dagen geleden
KoosRoelofsKoos Roelofs
@KoosRoelofs:
Hoge bomen vangen veel "sneeuw" op sportpark Heggeakkers van @scgroessen https://t.co/eoJdIf2zTs
3 dagen geleden
DorovdVeldenDorothea vder Velden
@DorovdVelden:
Ook iets voor @scgroessen ? Kan er weer een derby gespeeld worden. https://t.co/QdXYwy9TVW
4 dagen geleden
DorovdVeldenDorothea vder Velden
@DorovdVelden:
RT @scgroessen: Jubilarissen gehuldigd tijdens Nieuwjaarsreceptie https://t.co/V9PlzilYQ6 https://t.co/24Rrt7WfXz
1 week geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Jubilarissen gehuldigd tijdens Nieuwjaarsreceptie https://t.co/V9PlzilYQ6 https://t.co/24Rrt7WfXz
1 week geleden

Archief