Oliebollenactie SC Groessen 2014

oliebollenaktie2015.png

Wegens succes geprolongeerd. Die woorden zijn zonder enige twijfel van toepassing op de jaarlijkse oliebollenactie van Sportclub Groessen, die in samenwerking met Le Petit Pain wordt georganiseerd. Dit jaar kunnen ook in Duiven-Zuid oliebollen en appelflappen worden besteld.

We hebben twee verschillende bestelformulieren, klik hier voor de gewone versie, het formulier, speciaal voor Duiven-Zuid vind je hier.

U kunt uw bestelling tot en met vrijdag 26 december 2014 doorgeven!

De organisatie is in handen van de evenementencommissie.

Share

Indeling voorjaarscompetitie jeugdvoetbal

De indeling van de voorjaarscompetitie is bekend.

De indeling van de pupillen zal begin januari besproken worden in de jeugdbijeenkomst dus mochten hier opmerking over zijn dan deze doorgeven via mailadres:

ws-jeugdvoetbal@sportclubgroessen.nl.

Mochten er voor de indeling junioren nog opmerkingen dan deze ook via bovenstaand mailadres doorgeven.

Het wedstrijdsecretariaat.

Share

Nieuwjaarsreceptie SC Groessen 2015

Vrijdag 9 januari 2015 vanaf 20.00 uur ’s avonds luiden we bij Sportclub Groessen het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsreceptie nieuwe stijl met een hapje en een drankje. De avond wordt omlijst met muziek van een drive inn.

Alle leden van 18 jaar en ouder zijn van harte welkom om elkaar het allerbeste te wensen voor 2015. De avond duurt tot sluitingstijd, plaats van handeling is uiteraard Sportpark Heggeakkers. Kom op tijd, want VOL=VOL. 

Klik op de link voor de pdf van de uitnodiging.

Share

trainen woensdag 7-12-2014

op veld 2 en veld 3 kan niet getraind worden.

Share

Handbal meisjes B: SC Groessen-Grol 17-7

Gastspeelsters: Evi, Cachella, Nienke en Susan

Laatste wedstrijd voor de “winterstop”. Het eerste doelpunt was voor Grol. Loïs smaakte het eerste doelpunt voor ons. Daarna zijn we eigenlijk niet meer in de problemen gekomen en werd er veel gescoord. Bijna iedereen heeft gescoord en Nienke speelde Evi een keer prachtig aan, waardoor zij de bal langs de keeper kreeg. Bij rust stond het 9-3. Lees meer

Share

AS & S Appelflappentoernooi

Ook dit jaar organiseert SC Groessen weer het AS & S Appelflappentoernooi. Dit jaarlijkse terug kerende toernooi vindt plaats tussen de kerst en oud en nieuw. Op maandag 29 december en op dinsdag 30 december zal de Endesprong (Mobilis), omgetoverd worden tot een sporttempel.

Lees meer

Share

Handbal: Loo E2 – SC Groessen E1

Op deze zaterdagochtend na pakjesavond stond de derby tegen Loo E2 op het programma. Het was een gezellig kippenhok in de kleedkamer. Mirre en Sara waren niet helemaal topfit, maar gelukkig wilde Bloem een wedstrijd met ons meespelen. Dat we allemaal een beetje laat naar bed waren gegaan was duidelijk te zien aan het scoreverloop. Jammer genoeg lukte het Sara net niet om te scoren.

Lees meer

Share

7 december: OBW- Groessen 17-14

Gastspeelsters: Evi, Gwen, Cachella, Simone en Meike

Het was weer spannend vandaag. Tot aan de rust ging het gelijk op. Karlijn maakte de openingstreffer. Meike speelde Inge prachtig aan, waardoor Inge kon scoren! OBW miste met name in de eerste helft veel kansen: of Marica stond goed opgesteld of het schot was niet zuiver. Wij verdedigden soms heel goed, maar lieten daar soms ook wel wat liggen. Uiteindelijk was het met de rust 5-5.

Lees meer

Share

Tevredenheid na eerste seizoenshelft D2

De D2 pupillen van Sportclub Groessen hebben de eerste seizoenshelft afgesloten. Het team eindigde op een knappe vierde plaats. De laatste wedstrijd werd voorafgegaan door een heerlijk ontbijt.

_SJO3241bw (Large)

 

Lees meer

Share

30 november: SC Groessen-Loo 19-4

Gastspeelsters: Evi, Gwen, Cachella en Simone

De dames van Loo staan onderaan de lijst; dus we moesten deze wedstrijd makkelijk kunnen winnen. Toch duurde het even voor de wedstrijd op gang kwam. De ballen wilden er niet in. De snoeiharde openingstreffer was van Loïs, maar het tweede doelpunt liet weer even op zich wachten.

Lees meer

Share

Activiteitenagenda

20 december 2014

OverweteringDS1-GroessenDS1 [19:30]

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

SC_OlympicSportclub Olympic
@SC_Olympic:
RT @scgroessen: AS & S Appelflappentoernooi: Ook dit jaar organiseert SC Groessen weer het AS & S Appelflappentoernooi. Dit ja... http://t.…
4 dagen geleden
SC_OlympicSportclub Olympic
@SC_Olympic:
RT @scgroessen: Oliebollenactie SC Groessen 2014: Wegens succes geprolongeerd. Die woorden zijn zonder enige twijfel van toepa... http://t.…
4 dagen geleden
ReneeEbbersRenee Ebbers
@ReneeEbbers:
RT @HandbalGroessen: @scgroessen Winterkampioen! Dames3-@HVGrol 2 Rust 11-10, Eindstand 16-15
5 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Handbal meisjes B: SC Groessen-Grol 17-7: Gastspeelsters: Evi, Cachella, Nienke en Susan Laatste wedstrijd vo... http://t.co/0G322BUfyu
5 dagen geleden
HemelsliefHemelslief
@Hemelslief:
RT @Loilvoetbal: Eindstand @scgroessen - Sv Loil 0-2
5 dagen geleden
apdiekerAp Dieker
@apdieker:
RT @Loilvoetbal: Eindstand @scgroessen - Sv Loil 0-2
5 dagen geleden
AngerlovooruitAngerlo Vooruit
@Angerlovooruit:
RT @Loilvoetbal: Eindstand @scgroessen - Sv Loil 0-2
5 dagen geleden
HarmLoilHarm Peters
@HarmLoil:
RT @Loilvoetbal: Eindstand @scgroessen - Sv Loil 0-2
5 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
RT @Loilvoetbal: Eindstand @scgroessen - Sv Loil 0-2
5 dagen geleden
LoilvoetbalSV Loil
@Loilvoetbal:
Eindstand @scgroessen - Sv Loil 0-2
5 dagen geleden

Categorieën

Archief

Afgelastingen

Voor afgelastingen van de competitie wedstrijden kijk op de NOS teletekst pagina 603 Regio Oost en de KNVB Widget onder het kopje Wedstrijdprogramma en Uitslagen. Voor afgelastingen bij trainingen raadpleeg deze website op nieuwe berichten van het wedstrijdsecretariaat. Lees ook criteria afgelastingen