Groessen handbalhart van Gelderland

Sportclub Groessen maakt zich op voor de 38e editie van zijn jaarlijkse veldhandbaltoernooi. Honderden handballers in alle leeftijdscategorieën komen op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei in actie op sportpark Heggeakkers. Dit jaar beschikt de organisatie over een hoofdsponsor van formaat. Het Arnhemse bedrijf beslist.nl heeft zich verbonden aan het handbalevenement.

Lees meer

Share

SC Groessen F1 is KAMPIOEN..!!

foto 2.JPG

Woensdag 20 mei stond de laatste inhaalwedstrijd op het programma en wel tegen Jonge Kracht F3. Deze ploeg stond nagenoeg onderaan maar haalde de laatste weken toch een paar opzienbarende uitslagen. Aangezien onze grote concurrent Loo F1 de laatste weken wat puntjes verspeelde konden wij deze wedstrijd officieel KAMPIOEN worden…(we moesten nog wel even winnen).

Alle kids hadden wat last van spanning..maar echt vanaf minuut 1 was er maar een ploeg die aansprak kon maken op de winst vandaag.  Onze mannen zetten direct druk op de bal…de tegenstander werd bij vlagen echt weggespeeld. Supergoed samenspel resulteerde in supermooie goals. Ruststand 4-1.
Lees meer

Share

Groessen D3 wil uw auto wassen

Groessen D3 gaat in het weekend van 5,6 en 7 juni naar een internationaal voetbaltoernooi in Munchen. En om die reis te kunnen betalen, willen de spelers graag uw auto wassen.

SC_Groessen_D3.png

Voor slechts 5 euro doen zij dat op zaterdag 23 mei aan de Kerkakkers 29 in Groessen (bij de firma Lentjes). Klaar terwijl u wacht onder het genot van een kopje thee of koffie. Kijk voor meer informatie over het autowassen en het toernooi op www.groessen.org.

Share

SC Groessen B1 maakt zich op voor tweede ronde nacompetitie ‘promotie hoofdklasse’

In de eerste ronde bleek FC Zutphen B1 geen obstakel te zijn voor ons. De thuiswedstrijd werd al met 4-0 gewonnen en een week later uit in Zutphen werd weer gewonnen met 5-2. Onze volgende tegenstander in de tweede ronde nacompetitie is SDOUC B1 uit Ulft.

Zaterdag 23 mei staat de uitwedstrijd SDOUC B1 – SC Groessen B1 gepland om 15:30 uur. Een week later zaterdag 30 mei tijdens het veldhandbaltoernooi vindt de return
op Sportpark De Heggeakkers plaats, de wedstrijd begint om 12:30 uur.

Share

E-speler Tom Bramel ‘beste keeper van Nederland’

Vorige week won hij de voorronde en nu is doelman Tom Bramel van de E2 van Sportclub Groessen ook uitgeroepen tot ‘beste keeper van Nederland 2014-2015′. Tijdens de grote finale in Harderwijk kreeg Tom de gouden handschoen overhandigd in de leeftijdscategorie 8/9 jaar. De wedstrijd werd georganiseerd door Frans Hoek Sports. Totaal namen ongeveer tweeduizend keepers uit het hele land deel aan de wedstrijden. In de finale bleven er nog tweehonderd doelmannen over. Dat Tom met de hoofdprijs ervandoor ging is verrassend omdat hij de afgelopen twee jaar vooral als veldspeler in actie kwam. Maar zijn talent ligt zeker ook onder de lat. Dat heeft hij trouwens van geen vreemde. Vader Paul was ooit ook een begnadigd doelman. Namens Sportclub Groessen feliciteren we Tom van harte met dit prachtige succes!

DSC04850 (Large)

Lees meer

Share

38e Veldhandbaltoernooi Sportclub Groessen

Zaterdag 30 en zondag 31 mei vindt op Sportpark De Heggeakkers voor de 38e keer het veldhandbaltoernooi van Sportclub Groessen. Op zaterdag wordt gespeeld door de C-, D-, E- en F-jeugd, zondag 31 mei is de beurt aan de A- en B-junioren, alsmede de senioren.

38ehandbaltoernooi.png

De aanvang is op beide dagen 10.00 uur, de wedstrijden duren tot 16.00 uur. Deze 38e editie wordt mede mogelijk gemaakt door Beslist.nl.

Klik op de link voor het complete programmaboekje.

Share

Groessen D2 wint laatste competitieduel van GVA

De laatste competitiewedstrijd van Groessen D2 dit seizoen is geëindigd in een duidelijke 4-0 overwinning voor de groenwitten. GVA D2 had geen enkele kans op het winderige sportpark. Voetbalvader Sjoerd Geurts maakte een filmpimpressie van wat voor velen het afscheid betekende van de D-pupillen…

Share

Groessen 1 dicht bij nacompetitie in vierde klasse

De ene nacompetitie is de andere niet. Vorig jaar maakte ons eerste voetbalelftal zich op voor playoffwedstrijden tegen degradatie. Dit jaar is de formatie van trainer Michel Buiting dicht bij de nacompetitie om promotie naar de derde klasse.

Michel Buiting maakt een mooi eerste seizoen door als hoofdtrainer van Sportclub Groessen. In tegenstelling tot vorig jaar wist de ploeg zich al snel veilig te spelen en nemen de groenwitten één duel voor het einde zelfs een gedeelde derde plek op de ranglijst in. Met als gevolg dat een prachtig toetje zomaar binnen handbereik ligt. “Dit hadden we niet verwacht aan het begin van het seizoen, maar het is zeker verdiend”, zegt Michel Buiting. “Ik ben trots op de jongens.”
Als zondag de uitwedstrijd tegen Angerlo Vooruit – dat samen met Groessen op de derde plek staat – wordt gewonnen, is de nacompetitie veilig gesteld. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Groessen_1 (Large)

Share

Activiteitendag SC Groessen op 23 mei

Activiteitendag.png

Voor de jeugdleden van SC Groessen wordt dit jaar de jeugd activiteitendag gehouden! Op deze dag zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd voor de jeugd. Op deze manier willen we met z’n allen het seizoen leuk afsluiten.

  • Datum: zaterdag 23 mei
  • Tijdstip: 10.00 uur tot 14.00 uur
  • Locatie: Sportpark Heggeakkers

Lees meer

Share

Maandagavond 4 mei Nationale Dodenherdenking

Aanstaande maandagavond is onze Nationale Dodenherdenking.  Er mag die avond getraind worden op Sportpark Heggeakkers. Wij verzoeken iedereen op het Sportpark; trainers, spelers en bezoekers om 20.00 uur  twee minuten stilte in acht te nemen. Zowel op de velden als in de kleedkamers.

Bestuur Sportclub Groessen

Share

Activiteitenagenda

23 mei 2015

Jeugd activiteitendag [10:00-14:00]

Jeugdactiviteitendag

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Vanavond laatste trainingsavond met als afsluiting de pink party voor alle 18+ leden! #groessen http://t.co/Wt9kOD67C5
2 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Dankjewel Ineke! “@IKnuiman: @scgroessen Felicitaties voor het Kampioenschap van de mannen van F1 Groessen! ?”
2 dagen geleden
IKnuimanIneke Knuiman
@IKnuiman:
@scgroessen Felicitaties voor het Kampioenschap van de mannen van F1 Groessen! ?
2 dagen geleden
IKnuimanIneke Knuiman
@IKnuiman:
RT @scgroessen: SC Groessen F1 is KAMPIOEN..!!: Woensdag 20 mei stond de laatste inhaalwedstrijd op het programma en wel tegen... http://t.…
2 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
SC Groessen F1 is KAMPIOEN..!!: Woensdag 20 mei stond de laatste inhaalwedstrijd op het programma en wel tegen... http://t.co/3zx67HvtSP
2 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Groessen D3 wil uw auto wassen: Groessen D3 gaat in het weekend van 5,6 en 7 juni naar een internationaal voet... http://t.co/pEed02N6aV
3 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
SC Groessen B1 maakt zich op voor tweede ronde nacompetitie ‘promotie hoofdklasse’: In de eerste ronde bleek F... http://t.co/9QdQF5Ih77
4 dagen geleden
Groessen2Groessen 2
@Groessen2:
RT @scgroessen: Aanstaande donderdag laatste trainingsavond met als afsluiting de pink party voor alle 18+ leden! #groessen http://t.co/6VB…
5 dagen geleden
Dames1GroessenDames 1 Groessen
@Dames1Groessen:
RT @scgroessen: Aanstaande donderdag laatste trainingsavond met als afsluiting de pink party voor alle 18+ leden! #groessen http://t.co/6VB…
5 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Aanstaande donderdag laatste trainingsavond met als afsluiting de pink party voor alle 18+ leden! #groessen http://t.co/6VBB5XQFvS
5 dagen geleden

Categorieën

Archief