Handbal: SC Groessen E1 kampioen!

Zaterdag 28 maart rond de klok van 12 in sporthal de Endesprong; 9 gespannen gezichtjes in de kleedkamer. We hebben zin in de kampioenschapswedstrijd tegen Minerva.  200% knallen voor het publiek en vooral heel veel plezier maken. En dat is goed gelukt.

feestje kampioenen 280315 051.JPG

 

De wedstrijd winnen we met 13-2 met hele mooi doelpunten. Het eerste doelpunt van Juliet wordt gemaakt uit een vrije worp, daar waar we het hele seizoen hard op getraind hebben. En zo volgen er nog een heleboel. Lees meer

Share

trainen

op veld 2 en veld 3 kan niet getraind worden.

Share

SC Groessen dames 3 kampioen

Met slechts 2 verliespunten zijn onze dames 3 inmiddels met een grote voorsprong van meer dan 10 punten kampioen van de 3e klasse.

IMG_4071.jpg

Afgelopen zondag werd dit in de thuiswedstrijd tegen OBW-3 met overmacht bevestigd door een klinkende 33-8 overwinning.

Lees meer

Share

GWVV1-Groessen1 wordt a.s zondag op de Heggeakkers gespeeld

mededeling

 

Betreft de voetbalwedstrijd van a.s. zondag 29 maart te weten GWVV 1 – Groessen1. Deze wedstrijd wordt in Groessen gespeeld, aanvang 14.00 uur.

Share

SC Groessen F1 wint derby tegen DVV F2

Zaterdag 21 maart stond de derby tegen Dvv F2 op het programma, Deze altijd beladen wedstrijd was in ieder geval weer eens een goede

graadmeter hoe onze mannen ervoor staan op dit moment. Vanaf minuut was het echt direct duidelijk welk team heer en meester was op

het veld:Groessen F1. Bij vlagen werd er mooi en goed rond gespeeld…echter de afronding zat niet helemaal mee vandaag. Aantal ballen net langs de

goal…paar keer een bal net voorlangs terwijl die toch echt best binnen getikt had mogen worden.

Lees meer

Share

Handbaldames Groessen wacht bloedstollend competitieslot na nieuwe overwinning

Het eerste handbalteam van Sportclub Groessen maakt zich op voor zenuwslopend competitieslot. Dankzij een uitstekende 24-17 overwinning op Broekland/Nijhof wisten de dames zaterdag de koppositie te behouden in de 1e Klasse Oost. Overwetering en Klink-Nijland Kwiek zitten Groessen met slechts een punt achterstand volop op de hielen. Dat Groessen het in de resterende twee wedstrijden uitgerekend tegen beide achtervolgers moet opnemen, is een scenario dat zelfs de beste thrillerschrijver niet had kunnen bedenken.

DSC_0404.JPG

 

Lees meer

Share

Handbalclinic Sercodak Dalfsen bij SC Groessen

Dinsdag 17 maart hebben een 5 tal meiden van Sercodak Dalfsen een handbalclinic gegeven bij SC Groessen. De opkomst was geweldig, maar liefst 26 jeugdspeelsters van de B-C en D stonden te trappelen om training te krijgen van Fabienne Logtenberg, Inger Smits, Kristy Zimmerman, Fenne Rijks en Ana Pavkovic.

IMG_3623.jpg

 

Lees meer

Share

SC Groessen staat stil bij overlijden Jo van Huet

Ook Sportclub Groessen stond afgelopen weekeinde stil bij het plotselinge overlijden van oud-trainer Jo van Huet op 61-jarige leeftijd. Jo – die op dit moment werkzaam was bij de reserves van Jonge Kracht – was in de jaren tachtig met zijn humor en gedrevenheid (“geen 100 maar 80 % inzet”) een geliefd hoofdtrainer van Groessen. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen koploper SC Westervoort werd een minuut stilte gehouden.

IMG_3447

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Share

Handbal: Dames 1 nieuwe koploper in 1e klasse Oost

Met nog 4 wedstrijden op het programma vertrokken de dames zaterdagavond 14 maart naar Luttenberg voor de wedstrijd tegen SDOL, nummer 8 op de ranglijst. De meiden gingen goed uit de startblokken en kwamen op voorsprong.

Supporters.jpg

Verdedigend hadden de dames nog wat moeite met de afstandschutters van SDOL. Gelukkig stond keeper Maike Raasing haar mannetje en maakte het SDOL lastig om tot score te komen. De dames van Groessen gingen dan ook met 9-12 de rust in.

Lees meer

Share

Keepersschool bij Sportclub Groessen

Tien weken lang hebben keepers het op donderdagavond voor het zeggen op sportpark Heggeakkers van Sportclub Groessen. ‘Keepersaction’ traint dan op het kunstgrasveld doelmannen in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Niet alleen van Sportclub Groessen, maar ook van enkele buurtverenigingen. Keepersaction is het bedrijf van Jan en Danny Lucke. Laatstgenoemde doorliep de jeugdopleiding van Ajax en was contractspeler bij Vitesse. Een definitieve doorbraak in het betaalde voetbal bleef echter uit. Samen met zijn vader besloot hij in Bemmel een keepersschool te beginnen. Inmiddels zijn er in de hele regio vestigingen, waaronder in Groessen. Daar wordt een tienweekse clinic gehouden op donderdagavond. De groep bestaat uit 32 keepers van Sportclub Groessen (19), Sportclub Westervoort (12) en DVV (1). “Het is leuk om de groep zo enthousiast aan het werk te zien. We hopen op een langdurige samenwerking met Keepersaction”, aldus voetbalvoorzitter Menno van ’t Hull van Sportclub Groessen.

IMG_3248bw (Small)

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Share

Activiteitenagenda

2 april 2015

Keepersschool, Heggeakkers

4 april 2015

RKPSC1-Groessen1 [17:00]

6 april 2015

Groessen1-Kilder1 [14:00]

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

Luuk_EijkelsLuuk Eijkels
@Luuk_Eijkels:
@DutchChelseaRoy @scgroessen GWVV de baas? Groessen had toch gewonnen?
2 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
RT @DutchChelseaRoy: Groessen is de wind en GWVV de baas: http://t.co/E5jLes70MY #dg
2 dagen geleden
hvkwiekKlink-Nijland Kwiek
@hvkwiek:
@hvkwiek 3 koploper na winst op @Dames1Groessen http://t.co/dqt5RocFV8
3 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
RT @dgsportliemers: Belangrijke zege Groessen op GWVV http://t.co/BNhGd7Kj3Z
3 dagen geleden
SjoerdGeurtsGeurts Media
@SjoerdGeurts:
Top @scgroessen: Eindstand 2-0! De punten blijven in Groessen!”
3 dagen geleden
Groessen2Groessen 2
@Groessen2:
RT @scgroessen: Eindstand 2-0! De punten blijven in Groessen!
3 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Eindstand 2-0! De punten blijven in Groessen!
3 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
We gaan rusten met een 1-0 voorsprong! Doelpunt van Rick Maatman
3 dagen geleden
dannyaalderingDanny Aaldering
@dannyaaldering:
RT @scgroessen: Handbal: SC Groessen E1 kampioen!: Zaterdag 28 maart rond de klok van 12 in sporthal de Endesprong; 9 gespanne... http://t.…
3 dagen geleden
retweet0313RETWEET0313
@retweet0313:
RT @scgroessen: Wedstrijd #afgelast: #Groessen 4 - #Doesburg SC 2 29 maart 2015 - 10:30
3 dagen geleden

Categorieën

Archief

Afgelastingen

Voor afgelastingen van de competitie wedstrijden kijk op de NOS teletekst pagina 603 Regio Oost en de KNVB Widget onder het kopje Wedstrijdprogramma en Uitslagen. Voor afgelastingen bij trainingen raadpleeg deze website op nieuwe berichten van het wedstrijdsecretariaat. Lees ook criteria afgelastingen