Uitnodiging jaarvergadering 6 oktober 2014

Geachte leden,

Hierbij nodigen wij u uit voor het bijwonen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering op maandag 6 oktober 2014 in ons clubgebouw aan de Zwarteweg te Groessen. Aanvang 20.00 uur.

Namens het bestuur van Sportclub Groessen,

Jos Lukkezen, secretaris
Ooyse Landweg 1, 6905 DT Zevenaar
secretaris@sportclubgroessen.nl

Lees de formele uitnodiging met de bijbehorende agendapunten.

Share

SC Groessen F1 flitsend uit de startblokken

Na 3 bekerwedstrijden waarin we niet verloren hebben..(uislagen:1-1,12-3 en 2-1)..was het afgelopen zaterdag onze 1e competitie wedstrijd. Vol goede moed bonden onze mannen de strijd aan met Dcs F3.Na onze vertrouwde voorbespreking gingen onze mannen het veld op.Een goede warming-up volgde…we waren klaar voor de 1e competitie wedstrijd.
Lees meer

Share

Nieuw bij SC Groessen: Meulensteen Voetbal Academy “De Meulensteen Voetbal Academy”

René Meulensteen en zijn voetbalvisie staat garant voor kwaliteit, uitstraling en bovenal succes. Zijn unieke opleidingsmodel was dan ook de basis van het succes bij één van de grootste voetbalclubs ter wereld; Manchester United.

meulensteen-rood-kopie

Bekijk de website van Rene Meulensteen

De afgelopen 10 jaar heeft René de voortgang gegarandeerd van wereldspelers zoals Ronaldo, Forlan, van Nistelrooy, Rooney, en van Persie maar bovenal ook van jonge “aankomende” wereldspelers zoals Welbeck, Cleverley, Valencia en Smalling. Alle voetballers die door René zijn of worden getraind zijn vol lof over zijn aanpak ‘to become a better and bigger player’.

Lees meer

Share

Overzicht zaalcompetitie handbal 2014-2015

Beste handballers,

Overzicht zaalcompetitie seizoen 2014-2015 voor onze handbalafdeling is nu beschikbaar op onze website.
Deze informatie heeft een vaste plek gekregen op het rechter zijpaneel van onze website onder het kopje: “Sporten doe je samen!”

handbal

Programma per team
Programma op datum

Met vriendelijke groeten,

Webredactie

Share

Start AS & S Fair Play Cup

Vanaf aankomend weekend zal de AS & S Fair Play Cup weer van start gaan. De AS & S Fair Play Cup is er om een extra motivatie te geven aan sportief gedrag. Dit jaar is er een andere opzet voor de AS & S Fair Play Cup.

AS & S logo

Lees meer

Share

Tientjespool SC Groessen, seizoen 2014-2015

Na een succesvolle WK-poule, starten we dit seizoen ook weer van start met de ‘eigen’ tientjespool van Sportclub Groessen. De spelregels zijn heel eenvoudig, de tientjespool werkt als volgt:

  • Voorspel de einduitslag van de wedstrijden die het eerste van Sportclub Groessen speelt.
  • Heb je de uitslag exact goed voorspeld, dan krijg je 7 punten.
  • Heb je alleen goed voorspeld wie heeft gewonnen of dat het een gelijkspel is geworden met andere cijfers, dan krijg je 4 punten.
  • Voorspellen kan tot een kwartier voor aanvang van elke wedstrijd.
  • Voor aanvang van de eerste wedstrijd kun je voorspellen wie er dit seizoen kampioen gaat worden. Wanneer je dat juist hebt voorspeld dan levert je dat aan het eind van het seizoen 20 extra punten op.

Deelname aan de tientjespool van Sportclub Groessen kost eenmalig bij aanvang € 10,-. Je kunt je aanmelden door op deze link te klikken en het bedrag van € 10,-  te storten op rekeningnummer NL04 RABO 0315493356 ovv “Tientjespool’ en het mailadres, waarmee je hebt geregistreerd.

Wanneer het geld niet voor 12 september a.s. is overgemaakt, dan wordt je account op uit gezet. We gebruiken het eerste competitieduel van zondag a.s. om het systeem goed door te testen. Deze wedstrijd telt dus NIET mee voor de eindstand.

Klik hier om een account aan te maken.

We zullen uiteindelijk 30% van de inleg als prijzengeld beschikbaar stellen.

Voor de deelnemers veel voorspelplezier en voor SC Groessen 1: veel succes dit seizoen in 4D.

Share

Klaverjassen seizoen 2014-2015

In de winterperiode wordt er in de kantine van ons clubgebouw geklaverjast. Dit is al ruim 30 jaar. Een grote groep enthousiaste kaarters vermaakt zich op deze gezellige avonden. De aanvangstijd is 19.45 uur. Het inleggeld is €3,00 per avond. Het eerste kopje koffie wordt aangeboden door de vereniging en er worden tussendoor heerlijke (vlees) hapjes geserveerd. Er zijn per avond diverse (vlees) prijzen te winnen. De poedelprijs op deze avonden ontbreekt niet. De laatste avond (30 maart) is het koppelkaarten.

Lees meer op onze kaarterspagina

Share

Nederlands Techniek Kampioenschap

TV_Flyer_1920x1080.png

Op donderdag 23 oktober organiseert Sportpartners in samenwerking met Sportclub Groessen een voorronde van het Nederlands Techniek Kampioenschap. Wel 120 voetbalclubs, verspreid door heel Nederland doen hier aan mee! Het is dan ook het grootste voetbalevent van Nederland.

Leer de voetbaltechniek van René Meulensteen die dit dagelijks aanleert bij spelers van wereldklasse.

Lees meer

Share

Sporten bij Sportclub Groessen met de GelrePas

Voor wie is de GelrePas?

De gemeenten die de GelrePas verstrekken zijn: Arnhem, Duiven, Overbetuwe (Elst en omstreken), Rheden en Westervoort. De Gelrepas is voor kinderen waarvan de ouder(s) een bijstandsuitkering ontvangen van hun gemeente. Ook ouder(s) die een ander inkomen ontvangen, tot ten hoogste 110% van de bijstandsnorm, kunnen voor de pas in aanmerking komen. De gemeente Westervoort hanteert een inkomensgrens van 120% van de bijstandsnorm.

Lees meer op onze Gelrepas pagina

Share

Uitgifte materialen teams

Het begin van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en noodzakelijk hierbij zijn natuurlijk de kleding en materialen,

Op  maandag 11 augustus of dinsdag 12 augustus is er de mogelijkheid voor de trainers en leiders om de kleding en materialen op te halen voor het seizoen 2014-2015 vanaf 18.00 tot 19.30 uur in de bestuurskamer.

Het is de bedoeling dat de leider en trainer samen komen. De trainer kan dan zijn materialen meenemen en de leider zijn kleding en materialen. De kaderjassen zullen dit jaar later worden uitgegeven.

De teams die maandag 11 augustus al om 18.00 uur trainen kunnen vanaf 17:30 alleen de materialen voor de training ophalen, vanaf 18:00 uur kan dan ook de kleding worden opgehaald. Dit geldt enkel voor de teams die om 18:00 uur starten met de training.

Er zal niet eerder worden gestart met de uitgiften aan de andere teams dan 18:00 uur.

De materialencommissie

Share

Activiteitenagenda

   september  2014 »
MDWDVZZ
1234567
891011121314
15161718192021
  • Vervolgtraining Meulensteen [09:30]

22232425262728
  • Vervolgtraining Meulensteen [09:30]

  • Groesse1-RKPSC1 [14:00]

2930 

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

TheoVis2Theo Vis
@TheoVis2:
@scgroessen vandaar dat er zo weinig mensen in de kerk waren
1 dag geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Eindstand #Kilder - #Groessen 3-0...
1 dag geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Ruststand #Kilder - #Groessen 1-0.
1 dag geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
MATCHDAY!! In verband met de kermis speelt het 1ste elftal vanavond al! Om 18.00uur in en tegen Kilder. #groessen
1 dag geleden
Groessen22e elft sc Groessen
@Groessen2:
Dit weekend hebben we geen wedstrijd ivm de Groessense Kermis!! Volgende week spelen we weer thuis.. @scgroessen
2 dagen geleden
ConcordiaWehlE1Concodia Wehl E1
@ConcordiaWehlE1:
MATCHDAY @concordiawehl E1 - @scgroessen E2, kickoff 10:45 #degrindslag #2eklasse #CWE1
2 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Uitnodiging jaarvergadering 6 oktober 2014: Geachte leden, Hierbij nodigen wij u uit voor het bijwonen van de ... http://t.co/qPdA7Tzxc8
3 dagen geleden
Dames1GroessenDames 1 Groessen
@Dames1Groessen:
RT @FeestwkGroessen: Retweet deze tweet en maak kans op een passé partout kaart! Wij verloten vrijdagavond 1 kaart voor het gerstfeest en m…
3 dagen geleden

Archief

Afgelastingen

Voor afgelastingen van de competitie wedstrijden kijk op de NOS teletekst pagina 603 Regio Oost en de KNVB Widget onder het kopje Wedstrijdprogramma en Uitslagen. Voor afgelastingen bij trainingen raadpleeg deze website op nieuwe berichten van het wedstrijdsecretariaat. Lees ook criteria afgelastingen