Voorlopige indeling competitie bekend

De voorlopige competitie indeling voor de jeugd- en seniorenvoetbal is bekend.

Kijk hier voor  het overzicht.

Het wedstrijdsecretariaat

Share

Eindstand WK Pool Sportclub Groessen

Het WK Voetbal van 2014 zit erop met Duitsland als een terechte winnaar, dat mogen we wel zeggen. Laten we met z’n allen echter ook trots zijn op de prestatie van het Nederlands Elftal, dat nooit eerder beslag wist te leggen op een derde plaats en ons heeft verbaasd, verrast en heeft laten genieten van onvergetelijke voetbalmomenten.

Persie.jpeg

Met de winst van Duitsland is ook de WK Pool van Sportclub Groessen afgelopen.

Lees meer

Share

Nieuwsbrief Club van 50

De Club van 50 gaat even op vakantie. Maar ondertussen zijn nieuwe leden nog steeds van harte welkom. Onze laatste nieuwsbrief vindt u via de link NIEUWSBRIEF CLUB50.

Share

Voorspel de kwartfinales in de WK Pool

Het WK Voetbal zit in zijn beslissende fase en dat geldt ook voor de WK Pool van Sportclub Groessen. Het is spannend aan de top en de laatste acht wedstrijden zullen gaan uitmaken wie onze pool weet te winnen. Je kunt vanaf nu je voorspellingen invoeren voor de kwartfinales.

Intussen blijkt dat we in de puntentelling een foutje hebben gemaakt. In de spelregels staat dat een bonusgoal 2 punten oplevert, maar in de database hebben we per abuis ingevoerd dat het 3 punten moet zijn. We hebben dat hersteld en opnieuw een berekening uitgevoerd en dat betekent dat er een andere tussenstand is gekomen. Onze excuses voor deze vergissing.

Veel succes met de laatste voorspellingen. De webredactie gaat inmiddels voorbereidingen treffen om in het komende seizoen met een eigen SC Groessen-pool voor ons eerste elftal te starten.

 

Share

De knock-out fase van het WK Voetbal

Met Brazilie tegen Chili begint het WK Voetbal in Brazilie aan zijn beslissende fase. De uitslagen van de poulewedstrijden zijn verwerkt in de stand. Voor de puntentelling van onze WK Pool betekent dit dat, wanneer een wedstrijd een verlenging krijgt, deze uitslag meetelt, dus niet na 90 minuten.

Ondanks het feit dat elke wedstrijd een winnaar zal kennen, is het dus ook mogelijk dat je een gelijkspel voorspelt. Klik hier om naar de WK Pool te gaan en je voorspellingen in te voeren.

Share

Vrijwilligersavond SC Groessen 2014

Als dank voor een heel seizoen vrijwilligerswerk vond op vrijdag 20 juni de jaarlijkse Vrijwilligersavond plaats voor onze kaderleden. De gezellige avond was ook dit weer goed georganiseerd door de Vrijwilligerscommissie. Waarnemend voorzitter Jos Lukkezen bedankte een ieder voor zijn of haar bijdrage het afgelopen seizoen.

IMG_8581.jpg

Zijn toespraak begon met een ogenblik stilte voor de onlangs in Curaçao overleden jeugdspeler Tomas van de Koevering.

Bestuurlijk zijn we op 1 belangrijke functie na weer op sterkte aldus Jos. Wij zijn nog steeds op zoek naar een algemeen voorzitter. Jos vroeg de aanwezigen om samen hierna te zoeken.

Lees meer

Share

Kwaliteitsslagerij Theo en Ria Scholten langer sponsor

Er was behalve de bekendmaking van de Vrijwilliger van het jaar nog een leuk nieuwtje op de Vrijwilligersavond te melden.   De sponsorcommissie o.l.v. bestuurslid Niels Meijer heeft het sponsorcontract bij de voetbal met kwaliteitsslagerij Theo en Ria Scholten met 3 jaar verlengd.

Scholten.jpg

 

Het 1e voetbal elftal zal de komende 3 seizoen daarom blijven spelen in dezelfde sponsorkleding en wedstrijdshirt.

Lees meer

Share

NK Spelregeltest: SC Groessen E1 was erbij in Rotterdam

Na weken van voorbereiding was het zondag 15 juni  jl. dan eindelijk zo ver. Omdat we de spelregeltest in Lichtenvoorde hadden gewonnen mochten we gaan strijden op het NK Spelregeltest in Rotterdam. En als extraatje de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Turkije bijwonen.

IMG_0094.JPG

Op deze Vaderdag waren alle vaders en moeders al vroeg uit de veren. Om 07.45 uur vertrokken we richting het topsportcentrum in Rotterdam.

Lees meer

Share

Jan Raasing en Bep Elfrink gehuldigd

Jan Raasing en Bep Elfrink zijn op de Vrijwilligersavond van afgelopen vrijdag door het bestuur alsnog gehuldigd voor hun 50 jarig lidmaatschap bij sportclub Groessen. Zij konden eerder dit jaar niet op de traditionele huldiging op de Nieuwjaarsreceptie aanwezig zijn.

IMG_8611.JPG

De niet-aanwezige jubilarissen Bart Stokman en Paul Hoksbergen ontvangen hun onderscheiding voor 25 jaar lid op een andere wijze.

Lees meer

Share

Tomeloze inzet van Sylvia Hof beloond met titel “Vrijwilliger van het jaar”

Op de Vrijwilligersavond van vrijdag 21 juni is Sylvia Hof gehuldigd als “Vrijwilliger van het jaar”.

Sylvia_Hof.jpg

Waarnemend voorzitter Jos Lukkezen sprak haar lovende woorden toe:

Lees meer

Share

Activiteitenagenda

juli  2014
MDWDVZZ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Hoofdsponsoren

Groessen22e elft sc Groessen
@Groessen2:
De voorlopige indeling voor aankomend seizoen is bekend! @scgroessen http://t.co/aoZpZjCWki
4 dagen geleden
Groessen22e elft sc Groessen
@Groessen2:
RT @scgroessen: Voorlopige indeling competitie bekend: De voorlopige competitie indeling voor de jeugd- en seniorenvoetbal is ... http://t.…
4 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Voorlopige indeling competitie bekend: De voorlopige competitie indeling voor de jeugd- en seniorenvoetbal is ... http://t.co/qPvZ0a0rn1
6 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Eindstand WK Pool Sportclub Groessen: Het WK Voetbal van 2014 zit erop met Duitsland als een terechte winnaar,... http://t.co/jw1Az3eddq
1 week geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
@rodneyy12 @willemsenray inderdaad!
2 weken geleden
rodneyy12Rodney
@rodneyy12:
RT @scgroessen: Dit is de indeling voor het seizoen 2014/2015 voor het 1ste elftal! #groessen http://t.co/pMJgYpr3ck
2 weken geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
RT @willemsenray: Poule 74: Groessen, DCS, Aerdt/Carvium, AVW'66
2 weken geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Nieuwsbrief Club van 50: De Club van 50 gaat even op vakantie. Maar ondertussen zijn nieuwe leden nog steeds v... http://t.co/mMPqjp5ClO
2 weken geleden

Archief

Afgelastingen

Voor afgelastingen van de competitie wedstrijden kijk op de NOS teletekst pagina 603 Regio Oost en de KNVB Widget onder het kopje Wedstrijdprogramma en Uitslagen. Voor afgelastingen bij trainingen raadpleeg deze website op nieuwe berichten van het wedstrijdsecretariaat. Lees ook criteria afgelastingen