Andy van der Meijde bij Sportclub Groessen

flyer-andy

 

Vrijdag 23 mei a.s. vindt in zaal Gieling een unieke avond plaats georganiseerd voor sponsoren, leden en belangstellenden. De avond wordt opgeluisterd met een presentatie annex spreekbeurt van ex-prof Andy van der Meijde.

De oud-speler van o.a. Ajax, FC Twente, Lazio Roma en het Nederlands Elftal baarde vorig jaar veel opzien met zijn boek ‘Geen genade’, waarin hij een niets verhullende kijk gaf in zijn periode als actief voetballer.

De avond begint om 19.00 uur, de entree bedraagt € 10,-, exclusief kosten voor consumpties.

Aanmelden kan door middel van het speciale aanmeldingsformulier.

Share

Pasen met SC Groessen

Van Jet Wiersema ontvingen wij een foto van een paasei met een SC Groessen-logo dat dochter Iris heeft geschilderd voor haar broer Luc (speler van de E3).
IMG-20140422-WA0008.jpg
Share

DVV A1 – SC Groessen A1

Van Tinus Klikpedaal ontvingen wij een filmverslag van de derby tussen DVV A1 en SC Groessen A1, gespeeld op zaterdag 19 april jl. op Horsterpark.

Share

Pupil van de week: Lars Hilboezen

Zondagmiddag was het dan eindelijk zover. Ik mocht pupil van de week zijn bij de wedstrijd Groessen tegen Kilder. Best spannend vond ik. Toen ik met mijn mama en papa bij het clubhuis kwam mocht ik wat drinken bestellen en kreeg ik lekker een AA tje. Daarna mocht ik het  trainingspak aan met ‘’Pupil van de week’’ op de achterkant.

IMG_5385.jpg

Nadat ik alle spelers een handje had gegeven mocht ik  met alle mannen mee naar het veld waar ik mee mocht doen met de warming-up, dat was echt vet! Toen we daarna terug gingen om de echte shirts aan te doen mocht ik met  de scheidrechter praten die me uit ging leggen hoe ik het muntje op moest gooien bij de aftrap.

Lees meer

Share

Groessen F3 naar Finale Beker

Afgelopen zaterdag 19 april stond voor de F3 de halve finale voor de beker op het programma. We moesten spelen tegen sv Basteom F1 uit Steenderen. We gaven de kids vandaag als tip mee om gewoon ouderwets 2 helften lang de tegenstander kort op de huid te zitten…de tegenstander geen ruimte laten om te domineren….nou dat is gelukt.

Echt vanaf minuut 1 vlogen onze spelers er boven op….de tegenstander werd er gek van daar zij echt geen voet aan de grond kregen.Goede passes..goede steekballen….man het leek Barcelona wel….de tegenstander werd van het kastje naar de muur gestuurd!

Lees meer

Share

Schiphorst shirtsponsor SC Groessen E3

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV heeft de E3-pupillen van Sportclub Groessen in nieuwe shirts gestoken. Het Deventer bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof ladingdragers.

Sportclub Groessen E3 is een stevige middenmoter. De aansluiting met de subtop kan nog steeds tot stand gebracht worden. Schiphorst, het bedrijf waar voetbalvader Hans van Noesel werkt, heeft in meer dan vijftig jaar een goede reputatie opgebouwd als totaalleverancier van kunststof ladingdragers en biedt klanten logistieke oplossingen in kunststof.  

E3_Groessen-Schiphorst.jpg
Op de foto poseert het trotse team in de nieuwe tenues:

Lees meer

Share

SC Groessen F1 naar finale na bloedstollende penalty-reeks

16 april 2014. Het was zover! Een wedstrijd waar we met zijn allen naar toe hebben geleefd. Vorden F1 kwam op bezoek voor de halve finale van de beker. Zij staan bovenaan bij ons in de competitie, dus dat zou geen makkie worden.
De spanning was van de koppies af te lezen, voordat we aan de wedstrijd begonnen, maar er zat ook vuur in de ogen. Het advies van de trainers was er vanaf het begin vol op te gaan en druk te zetten, om de tegenstander te laten schrikken. Dit pakte in het begin van de eerste helft goed uit. Lees meer

Share

Klaverjassen 2013-2014

Maandag 31 maart was de laatste avond dat er dit seizoen geklaverjast werd. Deze avond stond in het teken van het koppelkaarten. Na afloop stond er een heerlijk buffet die verzorgd werd door Kwaliteitsslagerij Theo en Ria Scholten. De vorige 13 avonden werd er volop gestreden om de eerste plaats en de wisselbeker.

DSC04632.JPG

De avonden waren ook dit jaar weer goed bezet en werd er met veel plezier gekaart. De eerste plaats ging naar Jan van Haaren. Alex Meijer werd 2e en Hans Boer 3e. Alle van harte gefeliciteerd.

De eindstand kunt u bekijken door hier te klikken.

Lees meer

Share

F1 sterk in Derby tegen DVVF2

Zaterdag 5 april 2014. De derby tegen DVV stond vandaag op het programma. Altijd weer een leuke bijkomstigheid om de derby te spelen. De F2 van DVV was vandaag de tegenstander. Dat het een speciale pot was, werd direct duidelijk. De mannen zaten vanaf de start goed in de wedstrijd. Een voorzet van Teun werd door Armando op de keeper geschoten. Snel daarna waren het Teun en Wes die dicht bij een doelpunt waren. Wes kon daarna nogmaals uithalen, maar hing iets te ver achterover en schoot over. De vijfde kans was voor Job. Er werd goed gespeeld en ondanks de gemiste kansen bleven we scherp. Leuke combinaties en acties wisselden elkaar af. Youri dribbelde zichzelf vrij en plaatste de bal cool in de hoek en scoorde zo de bevrijdende 0-1. Het ijs was gebroken.

Wes gaf na een mooie opgezette aanval, goed voor op Nick, maar raakte de lat. Even daarna scoorde Nick wel. Teun had daarna een goed schot, maar de keeper lag in de weg. Toen was het DVV dat gevaarlijk werd. De bal ging over rechts en werd geplaatst in de lange hoek geschoten. Snel na de aftrap veroverde ze weer de bal en hadden kans op de 2-2, maar er werd naast geschoten door goed uitkomen van Liam. Nick kwam over de rechterflank en plaatste de bal in de lange hoek en het was 1-3. DVV kwam er weer uit, maar door samen knap te verdedigen door Giedo, Joost en Job werd de bal weer veroverd. Job schoot van ver op goal en passeerde verrassend iedereen inclusief de keeper en we gingen met 1-4 de rust in.
Lees meer

Share

Dieren E4 – Groessen E1

7e wedstrijd. Vandaag minder mooi weer dan vorige week. Maar het is droog dus niets aan de hand. Op papier moet Groessen deze kunnen winnen. Eerst maar weer de eerste minuten veilig doorkomen.

Dat lukt goed en vrij snel al veel druk voor het doel van Dieren. En een doelpunt. Rijck geeft een hele mooie voorzet en daardoor makkie voor Kevin 1-0. Gelijk daarna toch even wat actie op onze helft maar geen gevaar.

Er word mooi overgespeeld en het veld wordt goed breed gehouden. Kevin met een afstandsschot 2-0.

Schot op doel door Dieren maar mooi gestopt, daarna gelijk een snelle spel hervatting van Groessen en Dinand met de 3-0.

Toch even klein moment van onoplettendheid bij een uitbraak Dieren. 3-1.

 

Rust.

Lees meer

Share

Activiteitenagenda

   april  2014 »
MDWDVZZ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
  • Loil sv 1 - Groessen 1 [14:00]

282930 
flyer_small

Hoofdsponsoren

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Groessen22e elft sc Groessen
@Groessen2:
Eindstand 5-2! @scgroessen @SDZZ2
7 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Pasen met SC Groessen: Van Jet Wiersema ontvingen wij een foto van een paasei met een SC Groessen-logo dat doc... http://t.co/lZHe6hnokm
7 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
DVV A1 – SC Groessen A1: Van Tinus Klikpedaal ontvingen wij een filmverslag van de derby tussen DVV A1 en SC G... http://t.co/d0tNtA0Iz2
7 uur geleden
Groessen22e elft sc Groessen
@Groessen2:
1-0, doelpunt door @bjornderoo @scgroessen
8 uur geleden
Groessen22e elft sc Groessen
@Groessen2:
We spelen vandaag in het rood! @scgroessen http://t.co/wWkAeZToVz
9 uur geleden
Groessen22e elft sc Groessen
@Groessen2:
Vanavond spelen we onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen! Aanvang 20.00uur @scgroessen
16 uur geleden
DVV_DuivenDVV
@DVV_Duiven:
Vreemd, de navigatie van Volvo kent wel sv Loo maar geen DVV of @scgroessen. Goeie Marketeers bij Loo! Zweedse logica.
1 dag geleden
SDZZ2WIJ ZIJN SDZZ 2
@SDZZ2:
RT @Groessen2: De wedstrijd is definitief naar donderdagavond verplaatst om 20.00uur. Komt dat zien.. @scgroessen @SDZZ2
2 dagen geleden
Groessen22e elft sc Groessen
@Groessen2:
De wedstrijd is definitief naar donderdagavond verplaatst om 20.00uur. Komt dat zien.. @scgroessen @SDZZ2
2 dagen geleden
Groessen22e elft sc Groessen
@Groessen2:
Als de KNVB instemt spelen we onze wedstrijd van aanstaande zondag op donderdagavond aanstaande tegen @SDZZ2 in @scgroessen
2 dagen geleden

Archief

Afgelastingen

Voor afgelastingen van de competitie wedstrijden kijk op de NOS teletekst pagina 603 Regio Oost en de KNVB Widget onder het kopje Wedstrijdprogramma en Uitslagen. Voor afgelastingen bij trainingen raadpleeg deze website op nieuwe berichten van het wedstrijdsecretariaat. Lees ook criteria afgelastingen