Voetbalplaatjes ruilen

Vanavond voor en tijdens de voetbaltraining konden er voetbalplaatjes geruild worden. Het was een drukte van belang in de kantine. Er zijn veel verzamelingen nu compleet. Voor wie het boek nog niet vol heeft: Dit weekend kun je nog in de kantine terecht om te kijken of de nummers die je mist in de bakjes zitten. En wie nog dubbele heeft, graag toevoegen aan de bakjes.

 

Share

SC Groessen JO11-1 pakt ongeslagen de titel in de 2e klasse

De mannen van Sc.Groessen JO11-1 hebben voor een uniek stukje historie gezorgd.

Na 10 overwinningen en 1 gelijkspel mochten deze toppers zich voor de 3e keer op rij kampioen noemen.Het bewijst maar weer dat als een hecht vriendenteam wat langer bij elkaar blijft voetballen je tot ongekende hoogtes kan doorgroeien.

Na de winterstop zal dit sterrenteam de uitdaging aangaan in de 1e klasse.

Share

Dames 2 wint overtuigend van Huissen.

Op zaterdagavond 26 november stond de altijd lastige uitwedstrijd tegen de Dames 1 van Huissen op het programma. Vanaf minuut 1 stond de verdediging als een huis en had Huissen moeite met scoren. Met snel spel en mooie aanvallen stonden de meiden van Groessen al met rust ruim voor. Na de rust gingen de meiden verder waar ze gebleven waren en liepen ze steeds verder uit.

Na een geweldige wedstrijd van Erika Robbe bij Dames 1 vorige week waren de verwachtingen hoog. Dit heeft ze zeker waargemaakt. Door goed keeperswerk, snelle aanvallen, benutte penalty’s en een uitstekende verdediging wonnen de meiden zaterdag avond ruim met 11-22 van Huissen. Wij hopen deze goede stijgende lijn door te kunnen trekken. Zaterdag 3 december staat de thuiswedstrijd tegen Angeren Dames 1 op het programma, 20.15 in de Endesprong.

Share

Pupil van de week: Cas Holkenborg

Inmiddels een week of 3 geleden kreeg het team van Cas te horen dat ze aan de beurt waren om een pupil van de week te leveren. Meerdere jongens leek dit erg leuk, er volgde een loting. Cas had geluk; hij mocht op 27 november bij de spannende wedstrijd tegen DCS pupil van de week zijn.
Zondagochtend zat Cas er al vroeg klaar voor. Het weer zat mee, er verscheen een voorzichtig zonnetje. Het beloofde een mooie voetbalmiddag te worden!

Aangekomen bij het voetbalveld werd Cas hartelijk ontvangen met een fristi in de bestuurskamer. Nadat hij een voetbal met hierop alle namen van het 1e elftal had gekregen, zijn we naar de kleedkamer gegaan. Dit was best wel spannend zo tussen de grote mannen. Cas mocht naast de aanvoerder zitten.
Cas heeft meegedaan met de warming up, een balletje overschieten en warm lopen, hij genoot met volle teugen! Ook het oplopen naast de scheidsrechter maakte veel indruk op hem.

Vervolgens mocht Cas aftrappen. Na een paar jongens gepasseerd te hebben schoot hij de bal met een rolletje in de verre hoek. GOAL!
Hierna was het tijd voor de echte spelers van Groessen en mocht Cas plaatsnemen in de dugout.  Het werd een spannende wedstrijd. Helaas ging DCS er vanmiddag met de winst vandoor.

Sportclub Groessen, bedankt voor deze prachtige middag.
Cas Holkenborg

(Meer foto’s in het album van SC Groessen)

Share

Groessen jo19-2 Winterkampioen

Na een eerste helft van het voetbalseizoen 2016/2017 kunnen we zeggen dat het s.c.Groessen jo19-2 team er ondanks het te lage aantal spelers er in is geslaagd om er een prima resultaat neer te zetten,namelijk het (winter) kampioenschap.We weten allemaal dat deze leeftijdsgroep de nodige “dingetjes” met zich meebrengt.Maar met z,n allen zijn we die “dingetjes” te boven gekomen.Hulde is er voor het Jo17-1 en jo17-2 team,omdat zij er wekelijks voor zorgden dat ons team werd aangevuld met de nodige spelers,en dus zijn deze teams ook een beetje kampioen.Nu is het genieten van het kampioenschap maar de voorbereidingen voor de tweede helft van de competitie zijn alweer in volle gang…

Nogmaals dank aan iedereen die ons kampioenschap mede mogelijk hebben  gemaakt,Supermooi !!!

Groet,het s.c.Groessen jo19-2 team…

Share

Erika Robbe uitblinkster tegen koploper HAVAS.

Zaterdagavond 19 november stond de thuiswedstrijd tegen de nummer 1
uit de competitie, HAVAS uit Almere, op het programma.

Een onbekende ploeg voor de Groessense dames. Vanwege de afwezigheid
van keepster Sharon Lamers maakte de 37-jarige Erika Robbe haar
rentree in dames 1.

De wedstrijd ging de eerste helft gelijk op, maar door snelle
aanvallen, goed en mooi samenspel en 2 gestopte 7-meters, ging
Groessen de rust in met een 14-11 voorsprong.

Nu was het zaak om dit in de tweede helft ook vast te houden.

De tweede helft liet Groessen de tegenstander even terug komen tot 2
doelpunten.

Maar door goed verdedigingswerk, flitsende aanvallen en een enorm
sterk keepende Erika Robbe kon Groessen de voorsprong uitbreiden.

Na 60 minuten, floot de scheidsrechter af en stond er een mooie
eindstand van 26-21 op het scorebord.

Dolblij waren de dames van Groessen met de eerste overwinningspunten!

Nu dit niveau vasthouden en met veel vertrouwen de komende wedstrijden
tegemoet gaan. Aanstaande zaterdag speelt Groessen om 19:45 uur uit
tegen Houten en zaterdag 3 december om 19:00 uur thuis tegen AES
Arnhem.

Foto’s van Koos Roelofs

Share

Handbaldames SC Groessen blij met sponsors

 

Zaal Gieling Groessen heeft het contract als hoofdsponsor van de handbalafdeling van Sportclub Groessen met drie jaar verlengd. Naast het hoofdsponsorschap van Zaal Gieling Groessen zijn ook Kinderdagverblijf Pepeloentje en The Travel Club / Dorien den Balvert toegevoegd aan de kleding van handbal dames 1 van Sportclub Groessen.

Sportclub Groessen is blij met de drie lokale bedrijven die Sportclub Groessen en in het bijzonder handbaldames 1 een warm hart toedragen. Het eerste handbalteam speelt dit seizoen voor het tweede jaar op rij in de hoofdklasse en eindigde vorig jaar op een vierde plaats. Door diverse wijzigingen in het team komen de overwinningen dit seizoen wat minder makkelijk tot stand dan het vorige seizoen.
Bestuurslid commerciële zaken Niels Meijer is verheugd met de drie sponsoren. “Zaal Gieling Groessen is een begrip in de regio en past perfect bij Sportclub Groessen. Als vereniging zijn wij erg blij dat wij ook de komende drie jaar kunnen rekenen op de steun van deze mooie horecalocatie in Groessen. Dat daarnaast nog twee prachtbedrijven met hun sponsoring het eerste handbalteam ondersteunen, is super. Kinderdagverblijf Pepeloentje en The Travel Club / Dorien den Balvert zijn bedrijven van ouders van speelsters uit het eerste handbalteam.
Zaal Gieling Groessen zal als hoofdsponsor op de voorkant van het shirt te zien zijn, Kinderdagverblijf Pepeloentje is te bewonderen op de achterkant van het shirt en The Travel Club / Dorien den Balvert maakt het trio sponsoren compleet door zichtbaar te zijn op de trainingsbroek.

Vanaf links Rob Gieling (Zaal Gieling), Lynn den Balvert, Dorien den Balvert (The Travel Club / Dorien den Balvert), Sharon Lamers, Nick Gieling (Zaal Gieling), Elcke van Onna, Els van Kerkhoff (Kinderdagverblijf Pepeloentje) en Niels Meijer (Sportclub Groessen).

 

Share

Club van 50 van Sportclub Groessen telt 110 leden

Het nieuwe bord van de Club van 50 van Sportclub Groessen hangt in het clubgebouw. Geheel verzorgd door Bordbusters. Inmiddels is er ook een nieuwsbrief uit die te lezen is door te klikken op CLUB VAN 50.  Ondertussen blijft het ledenaantal van de Club van 50 groeien. Het nieuwe ledenbord in de kantine van Sportclub Groessen telt inmiddels 110 leden. Ter vergelijking. Vorig jaar waren dat er om deze tijd 103.

De ‘Club van 50’ van Sportclub Groessen is opgericht in 2002. Iedereen die de club een warm hart toedraagt, kan lid worden. De Club van 50 financiert speciale projecten binnen de vereniging en organiseert jaarlijks een activiteit. Met name zaken die niet rechtstreeks verband houden met het bedrijven van de voetbal- of handbalsport. De commissie Club van 50 bestaat uit Sjoerd Geurts, Koos Roelofs, Willy Vedder en Menno van ’t Hull. Meer informatie: club50@sportclubgroessen.nl. Oja, nieuwe leden wacht een heerlijke slagroomtaart.

3025848-bm-bord-club-van-50-v5-large

 

 

Share

OBW- SC Groessen (dames 1)

Groessen verkrampt tegen OBW in slotfase.

Verloren met 23-20 van OBW! Wat zonde! Na een slechte start van Groessen (5-1) , komen de dames enorm goed terug en laten ze hele mooie momenten zien! Snelheid en samenspel. Rust 10-13 voor Groessen.

In de 2e helft komt Groessen met 4 man te staan door 2 minuten straffen. OBW profiteert hier slim van en Groessen krijgt geen grip meer op de tegenstander.

OBW wint de wedstrijd met 23-20.

Aanstaande zaterdag staat de nummer 1 van de competitie te wachten HAVAS uit Almere.  Om 19.00 uur speelt dames 1 thuis in de Triominos in Duiven.

 Noëlle Bus

(Meer foto’s op Google, foto credits: Koos Roelofs)

Share

AS & S Sportontbijt met E3

In de trend van de AS & S Fair Play Cup, werd zaterdag 12 november de winnaar van het najaar bekend gemaakt. Sinds dit seizoen valt er een nieuwe prijs te winnen, een Sportontbijt. De AS & S Fair Play Cup staat in het teken van het bewust worden sportief gedrag. Het idee achter het nieuwe sportontbijt is dat de kinderen ook een stukje bewustwording over een gezond ontbijt mee krijgen.

Deze eerste editie van het AS & S Sportontbijt ging naar de E3, die zich eerder op de club hadden gemeld voor het ontbijt. De ouders waren ingelicht, maar de kinderen wisten nog van niks. Zij kwamen dan ook geheel verrast in de bestuurskamer, toen het ontbijt klaar stond. Na een goede bodem te hebben gelegd, konden zij fris aan hun wedstrijd beginnen.

Boven: Alexander van Eek, Julia Rijnberk, Thomas Muurling, Pepijn Bons, Thomas van de Brugge, Loes de Leeuw. Onder: Jitse Offringa, Finn van Eibergen, Fleur van Megen, Finn Hoetink, Jente IJtsma en Luca van Eek

Fairplaycommissie

Share

Laatste Nieuws

Consul nieuws: Geen bijzonderheden
Info Meulensteen Voetbal Academy
Oktober 2016
Juni 2016
Maart 2016
December 2015
September 2015

Activiteiten kalender

  • Meulensteen training (inhaal) 4 december 2016
  • VDZ1 - Groessen1 [14:00] 4 december 2016
  • HVBS DS1 - Groessen DS1 [20:00] 10 december 2016
  • Meulensteen training (optie) 11 december 2016
  • Groessen1 - Dinxperlo1 [14:00] 11 december 2016
  • Groessen DS1 - Wesepe DS1 [19:00] 17 december 2016

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

NHV onsweb clubplugin

Dit is een test

Onze sponsoren

Hoofdsponsor VoetbalWoonplaats
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Hoofdsponsor HandbalWoonplaats
Zaal Gieling Groessen
Hoofdsponsor Jeugd & Fair PlayWoonplaats
A Sign & SafetyDuiven
Advertentie
SponsornaamWoonplaats
all-round schildersbedrijf van KerkhoffZevenaar
kapsalon Theo HeebingDuiven
colors@home Ebbers WonenDuiven
Fa. StaringGroessen
Ross video & geluidDuiven
Jan Elferink onderhoudsdienstGroessen
Grip Accountants en Adviseurs N.V.Duiven
Sporthuis WillemsZevenaar
Jeroen van de WeteringDuiven
Verweijen Sierhekken en PoortenGroessen
Henri van SchriekGroessen
Adrie SweersGroessen
Bloemberg mannenmode Zevenaar
Bloemisterij ClematisDuiven
Lentjes en Zn. AssurantienGroessen
Vermeulen serre-, veranda en kassenbouw Groessen
Averdonk aannemersbedrijf en interieurbouwGroessen
Stolwijk en Kelderman accountants en fiscalistenZevenaar
Automobielbedrijf BedeauxGroessen
van Wely loodgieters-, leidekkers- en koperwerkenGroessen / Zevenaar
DVVR communicatie en creatieDuiven
Image and More fotografieDuiven
A Signs & SafetyDuiven
Liemers Infra GroepDuiven
Lokaal AlternatiefGroessen
Zaal Gieling Groessen
Rabobank De LiemersZevenaar
Westerveld en Vossers accountants en belastingadviseursDuiven
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Wiki SolutionsDuiven
Drukwerk MaxDuiven
Bouwbedrijf Lenderink Groessen
Biologische slagerij De Groene WegNijmegen
Candea CollegeDuiven
Van Bruggen Adviesgroep De Liemers Duiven
Reclameborden
SponsornaamWoonplaats
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Mulder accountancy & adviesArnhem
Art Framing Duiven
ATH autoschadeherstelDuiven
Koninklijke Grolsch NVEnschede
De Hengelsport ReusDrempt
Grip Accountants en Adviseurs N.V.Duiven
Stolwijk en Kelderman accountants en fiscalistenZevenaar
colors@home Ebbers WonenDuiven
Talan Accountants en belastingadviseurs Zevenaar
Derksen SchoenmodeDuiven
Averdonk aannemersbedrijf en interieurbouwGroessen
Gebr. de Kinkelder BVDuiven
Reko verspreidingenWestervoort
van Essen sierbestrating en autobandenWestervoort
Zaal Gieling Groessen
KWD sportDoetinchem
Herwers Nissan Zevenaar
Vermeulen serre-, veranda en kassenbouw Groessen
Lentjes en Zn. AssurantienGroessen
DVVR communicatie en creatieDuiven
Herwers RenaultZevenaar
Rabobank De Liemers Zevenaar
Jumbo SupermarktDuiven
AT verzekeringen BVWestervoort
Autobedrijf Nijland BVDuiven
P. van de Putte Administratieve dienstverleningDuiven
Bordbusters BVHuissen
Godschalk brood- en banketbakkerijGroessen / Zevenaar
Heliotherm warmtepompenZevenaar
Automobielbedrijf BedeauxGroessen
Liemers Caravans Duiven
ABCO beveiliging Duiven
Autobedrijf WijlhuizenOoij Ubbergen
Baars klusbedrijf & stucadoorDuiven
Nikeroche Telecom ServiceDuiven
Rianne Mulder Diëtiste
Duiven / Westervoort
Kütschruiter grondverzet
Groessen
Wencop HoveniersBarneveld
Spa Nederland
Kleding Sponsoren
SponsornaamWoonplaats
Mulder accountancy & adviesArnhem
Bouwbedrijf VermeulenGroessen
Novum Nieuws Amsterdam
Best Western Hotel GielingDuiven
Willems technisch adviesbureauDuiven
Bordbusters BVHuissen
Zaal Gieling Groessen
Bloemberg mannenmode Duiven
Ewals GroupageTegelen
Interzuid transportTegelen
Potplantenkwekerij Arbeidsvreugde Groessen
Spiegel en ReflexDuiven
Installatiebedrijf Peters Didam BVDidam
ATMR kantoorinrichtingElst
Automobielbedrijf Bedeaux Groessen
Nikeroche Telecom ServiceDuiven
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Talan Accountants en belastingadviseurs Zevenaar
Schiphorst Transport & OpslagtechniekDeventer
Le Petit PainDoetinchem
Gall & Gall HendriksArnhem
A Sign & SafetyDuiven
SNS BankVelp
Wedstrijdsponsoren
SponsornaamWoonplaats
De Reus communicatie & publiciteitDuiven
Fiktech B.V.Duiven
Prick en van Houtum notarissenZevenaar
Zaal Gieling Groessen
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
A Sign & SafetyDuiven
Speciale dank voor de bijdrage van alle leden van de club van 50
RutjesEEsther
@RutjesE:
Ruilmiddag/avond bij @scgroessen met als resultaat twee boeken compleet! #Sylvia bedankt voor de organisatie
2 dagen geleden
RoHaDoesburgRodney Hartgers
@RoHaDoesburg:
RT @RBoschRSE: @SC_DOESBURG JO 15-1 sluit het seizoen af met winst op @scgroessen JO 15-2 en eindigt op een hele mooie 2e plaats #toppers #…
6 dagen geleden
retweet0313RETWEET0313
@retweet0313:
RT @RBoschRSE: @SC_DOESBURG JO 15-1 sluit het seizoen af met winst op @scgroessen JO 15-2 en eindigt op een hele mooie 2e plaats #toppers #…
6 dagen geleden
JosOttenJos Otten
@JosOtten:
RT @RBoschRSE: @SC_DOESBURG JO 15-1 sluit het seizoen af met winst op @scgroessen JO 15-2 en eindigt op een hele mooie 2e plaats #toppers #…
6 dagen geleden
JosOttenJos Otten
@JosOtten:
RT @RBoschRSE: @SC_DOESBURG JO 15-1 wint met veel beter veldspel met 1-0 van @scgroessen JO 15-2 nu wachten op de uitslag van @Angerlovooru
6 dagen geleden
SC_DOESBURGSPORTCLUB DOESBURG
@SC_DOESBURG:
RT @RBoschRSE: @SC_DOESBURG JO 15-1 sluit het seizoen af met winst op @scgroessen JO 15-2 en eindigt op een hele mooie 2e plaats #toppers #…
6 dagen geleden
RBoschRSERickBosch RSE
@RBoschRSE:
@SC_DOESBURG JO 15-1 sluit het seizoen af met winst op @scgroessen JO 15-2 en eindigt op een hele mooie 2e plaats #toppers #trotsopjeteam
6 dagen geleden
RoHaDoesburgRodney Hartgers
@RoHaDoesburg:
RT @RBoschRSE: @SC_DOESBURG JO 15-1 wint met veel beter veldspel met 1-0 van @scgroessen JO 15-2 nu wachten op de uitslag van @Angerlovooru
7 dagen geleden
retweet0313RETWEET0313
@retweet0313:
RT @RBoschRSE: Over een 60 min aftrap @SC_DOESBURG JO 15-1 VS @scgroessen JO 15-2 onderleiding van @appievanderbeek
7 dagen geleden
retweet0313RETWEET0313
@retweet0313:
RT @RBoschRSE: @SC_DOESBURG JO 15-1 wint met veel beter veldspel met 1-0 van @scgroessen JO 15-2 nu wachten op de uitslag van @Angerlovooru
7 dagen geleden

Archief