1e teamfoto voor seizoen 2015/2016

De 1e teamfoto en teamgegevens  voor het seizoen 2015/2016 staat op de website.

Hopelijk volgen er spoedig meer ;-)

2015-09-03.jpg

Jongens zet ‘m op en en een leuk en sportief seizoen toegewenst!

Met vriendelijke groeten,

De webredactie

Share

Richard Pronk winnaar IPad mini op eigen Handbaltoernooi

foto_A - kopie.JPG

Ons voetballid Richard Pronk is getrokken als winnaar van de actie “Win ’n IPad mini” die werd gehouden tijdens ons laatste handbaltoernooi op 31 mei en 1 juni jl. Uit de aanmeldingen op de site van Beslist.nl was hij de gelukkigste. De actiekaarten voor deelname  werden uitgedeeld aan alle deelnemers van het handbaltoernooi. Ook lagen voor andere belangstellenden deze actiekaarten op de tafels in de kantine.

De prijs is beschikbaar gesteld door toernooisponsor Beslist.nl uit Arnhem. Op de foto reikt Hugo de Groot namens sponsor Beslist.nl en onze eigen sponsorcommissie de IPad Mini uit aan Richard.

foto_B - kopie.JPG

(Foto’s: Koos Roelofs)

Share

Niet trainen in doelgebieden

De gemeente heeft de velden op Sportpark Heggeakkers aan een inspectiebeurt onderworpen en ze liggen er goed bij. Vooral de laatste twee weken is het gras in de doelgebieden enorm verbeter. Om de doelgebieden nog niet te veel te belasten, is het wenselijk om de komende weken de doelgebieden tijdens de trainingen nog wat te ontzien.

 

Share

Trainen op veld 2+3

Om het gras in de doelgebieden wat meer tijd te geven om aan te sterken verzoeken wij jullie om in de komende twee weken tijdens de trainingen de doelgebieden nog niet te gebruiken.

Zeker als het “erg” geregend heeft.

Namens bestuur sportclub Groessen.

Share

SC Groessen pakt ruime bekerwinst tegen SVGG

foto_1.jpg

Dinsdagavond hebben de mannen van Michel Buiting een ruime bekerwinst behaald op 5e klasser SVGG uit Mechelen. Bij rust was het al 5-0 met doelpunten van Stefan de Greef 1-0 (8), Retchie Oudendag 2-0 (10), Rick Goorman 3-0 (12), Retchie Oudendag 4-0 (31) en Stefan de Greef 5-0 (39).

Na rust  maakte Nick Gieling de 6-0 (49) en Mikey de Graaff de 7-0 (60). Acht minuten voor tijd scoorde SVGG de eretreffer 7-1. Dinsdag 25 augustus is de uitwedstrijd tegen Dinxperlo (18.45 uur) en zondag 30 augustus thuis tegen AD ’69 (14.00 uur).

Op de foto staat aanvoerder Jarno Gieling bij de begroeting.

(Foto’s: Koos Roelofs)

 

Share

Klaverjassen seizoen 2015/2016

In de winterperiode wordt er in de kantine van ons clubgebouw geklaverjast. Dit is al ruim 30 jaar. Een grote groep enthousiaste kaarters vermaakt zich op deze gezellige avonden. De aanvangstijd is 19.45 uur. Het inleggeld is €3,00 per avond. Het eerste kopje koffie wordt aangeboden door de vereniging en er worden tussendoor heerlijke (vlees) hapjes geserveerd. Er zijn per avond diverse (vlees) prijzen te winnen. De poedelprijs op deze avonden ontbreekt niet. De laatste avond (28 maart) is het koppelkaarten.

Het klaverjassen wordt georganiseerd door Rummy Stokman, Willy van den Crommenacker en Joop Aaldering.

Op onderstaande link worden dit seizoen de klaverjasavonden gehouden.

Reserveer deze data alvast in uw agenda.

Wij wensen u alvast gezellige klaverjasavonden toe.

Hennie Roelofs

Share

SC Groessen 2 naar derde klasse

Het 2e elftal van Sportclub Groessen is het afgelopen seizoen net geen kampioen geworden en ook de promotie werd op een haar na gemist. De KNVB heeft het tweede vanwege de resultaten van de voorbije jaren toch beloond door ons te laten promoveren naar de derde klasse, omdat er plekken zijn vrijgekomen. Een geweldige opsteker voor het team en voor heel SC Groessen. De promotie heeft direct gestalte gekregen met ingang van het komende seizoen.

Share

Indeling competitie voetbal

De voorlopige indeling van de competitie voor de voetbalteams categorie B is bekend, deze is te vinden via deze link of op www.voetbal.nl.

Teams kunnen tot en met zaterdag 8 augustus 2015 reageren op deze indeling (voor junioren en senioren cat. B), deze worden 9 aug. door het secretariaat aan de KNVB doorgegeven.  Op- of aanmerkingen op deze voorlopige indelingen die de KNVB bereiken na 10 augustus kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

De definitieve indeling en het wedstrijdprogramma van categorie B wordt op vrijdag 21 augustus vrijgegeven via Sportlink Club. Een dag later zal dan de betreffende informatie via www.voetbal.nl zichtbaar zijn. Op genoemde datum komen dan ook de Exceldocumenten voor deze categorieën op de site.

De bekerwedstrijden worden bekend gemaakt op 24 juli, de eerste wedstrijden worden gespeeld op 22 augustus. omdat het dan nog vakantie is in deze regio verwachten we veel verplaatsingen van wedstrijden. Daarom de vraag om uitwedstrijden zelf te verplaatsen door contact op te nemen met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander, te vinden via de website van deze vereniging, de wijziging graag doorgeven aan ons betreffende wedstrijdsecretariaat, ook de wijziging naar  de KNVB door laten geven.

Thuiswedstrijden gaan we zelf proberen te verplaatsen, geef wel aan wanneer de wedstrijd wel gespeeld (d.m.v. een voorkeurs dag) kan worden en/of wanneer zeker niet.

Het voetbalbestuur

 

Share

Oud-handballers weekendje weg

Oud-handballers van Sportclub Groessen en hun partners die zich hebben verenigd in een club met de naam ‘Stichting Tent’ zijn dit jaar voor de 20e keer een weekendje weg geweest. De plaats van bestemming was Nagele op het voormalige Schokkereiland in de buurt van Kampen.

IMG_9950.jpg

 

De leden van Stichting Tent, de naam is te danken aan het feit dat in de eerste jaren van deze uitjes werd gekampeerd in tenten op campings.

Het weekend van dit jaar bevatte o.a. een bezoek aan Giethoorn met zelf punteren op een bootje en een rondrit op een platte wagen met een zeer betrokken gids. Schokkereiland staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Achterste rij v.l.n.r. Jos Lukkezen, Marian Uffing, Ruurd Firet, Peter ten Velde, Arnold Uffing, Bert Brey, Nico Brouwer, Piet Nass, Michiel van Elk, Peter Schekkerman, Eric Catz en Ton van der Wurff. Voorste rij v.l.n.r. Koos Roelofs, Marthy Firet, Hanny van der Wurff, Thea Brouwer, Ans Roelofs, Gaby Mouton, Li Catz, Marion Breij, Lenie ten Velde, Geke Nass, Rob Mouton en Sonja van Elk.

(Foto’s: Koos Roelofs)

Share

Vrijwilligersavond Sportclub Groessen 2015

Als dank voor een heel seizoen vrijwilligerswerk vond op vrijdag 19 juni de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Ook dit jaar weer georganiseerd door onze vrijwilligerscommissie. Na de opening door Menno van ‘t Hull, bestuurslid voetbalzaken, werd Frans Goris als vrijwilliger van het jaar in het zonnetje gezet. Frans was het afgelopen jaar actief in het voetbalbestuur, als trainer van het vijfde seniorenelftal en tenslotte als C-coördinator. Een welverdiende vrijwilliger van het jaar dus. Na de officiële plichtplegingen volgde een gezellige avond waar onder het genot van een drankje en hapje het afgelopen seizoen werd besproken.

IMG_2557.JPG

 (Meer foto’s in het Picasa-album van Sportclub Groessen, fotocredits: Menno van ‘t Hul)

Share

Activiteitenagenda

6 september 2015

Groessen1 - Keijenburgse Boys 1 [14:00]

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
1e teamfoto voor seizoen 2015/2016: De 1e teamfoto en teamgegevens  voor het seizoen 2015/2016 staat op de web... http://t.co/EknUYP72Tk
11 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Richard Pronk winnaar IPad mini op eigen Handbaltoernooi: Ons voetballid Richard Pronk is getrokken als winnaa... http://t.co/LRuZI8rvWz
1 dag geleden
lieve311Ben Lievers
@lieve311:
RT @vvAD69: @vvAD69 1 wint met 2-3 van @scgroessen 1 en plaatst zich voor de knock out fase van de beker. http://t.co/MMfvGxwLws
4 dagen geleden
vvAD69AD'69
@vvAD69:
@vvAD69 1 wint met 2-3 van @scgroessen 1 en plaatst zich voor de knock out fase van de beker. http://t.co/MMfvGxwLws
4 dagen geleden
vvAD69AD'69
@vvAD69:
Het is warm. Veel vocht is nodig. @scgroessen 1 - @vvAD69 1. http://t.co/MyK2RQ2C3i
4 dagen geleden
vvAD69AD'69
@vvAD69:
Schitterende goal @scgroessen 1; 2-3, 81e minuut.
4 dagen geleden
vvAD69AD'69
@vvAD69:
@vvAD69 1 lijkt de wedstrijd te beslissen. In de 70e minuut rond Tim Bennink mooie aanval af. @scgroessen 1 - @vvAD69 1. 1-3.
4 dagen geleden
vvAD69AD'69
@vvAD69:
@scgroessen 1 doet wat terug. In de 41e minuut rond het een prima aanval goed af. 1-2. @scgroessen 1 - @vvAD69 1.
5 dagen geleden
vvAD69AD'69
@vvAD69:
En @vvAD69 1 komt op 0-2. Vrije trap van ongeveer 18 meter wordt door Bram Koelman binnen geschoten. @vvAD69 1 - @scgroessen 1.
5 dagen geleden

Categorieën

Archief