SC Groessen D4G – RKPSC D2G

Zaterdagochtend. Het is lekker fris en iedereen heeft er weer zin in. Al snel opent Groessen de aanval. De keepster van de tegenpartij gilt telkens heel erg hard zodra Groessen in de buurt van het doel komt. Maar het schrikt Groessen niet af. Milan scoort al gauw. Hij maakt 1-0. Al snel daarna wordt het 2-0. Milan neemt een corner en Gaby weet deze in te tikken. Het is 3-0.

Lees meer

Share

Wilhelmus bij de E-jeugd handbal van SC Groessen

“Oplopen met de Oranjedames in de oefeninterland tegen Rusland?” Dat leek de meiden van de E-jeugd handbal wel iets. Na de overwinning op Angeren vorig weekend hadden de meiden wel zin in een leuke filmopname. De meegereisde ouders werden in plaats van supporters een mooi gemengd koor en het Wilhelmus werd uit volle borst gezongen. Helaas was het filmpje van een matige kwaliteit, maar de pret was er niet minder om.

Share

Club van 50 vermaakt zich in Keulen

Een bus met voetballiefhebbers, genoeg te eten en drinken en een dolenthousiast voetbalstadion met 50.000 toeschouwers. De Club van 50 van Sportclub Groessen heeft zich afgelopen zaterdag vermaakt bij de Bundesligawedstrijd 1.FC Köln - Hertha BSC. Het ‘Nederlandse’ Hertha – onder leiding van trainer Jos Luhukay – trok aan het langste eind. Mede dankzij een doelpunt van de Nederlander Roy Beerens (1-2). Het was nog lang gezellig in Keulen en tijdens de busreis… De trip werd mede mogelijk gemaakt dankzij het organisatorische talent van Henk Bloemberg en Theo Gieling. De warme hap werd als vanouds geweldig verzorgd door Theo Scholten. Benieuwd naar de sfeer. Kijk naar dit korte filmpje van Sjoerd Geurts!

Ook lid worden van de Club van 50. Meld je aan via de link Ik word lid.
 

Share

Trainen

Er kan getraind worden.
Op veld 2 en veld 3 niet in de doelgebieden

Share

Dames Groessen 1 richting subtop na derde overwinning op rij

De handbaldames van Groessen 1 zetten afgelopen zaterdag de stijgende lijn van de afgelopen weken voort. In de thuiswedstrijd tegen HHZD/Oortwijn Heino boekten ze alweer de derde overwinning op rij: 24-19

Groessen liet vanaf de eerste minuut zien dat er in Sportcentrum Triominos niets te halen viel voor de bezoekers uit het Overijsselse Heino. Met effectief aanvalsspel werd na tien minuten al een 6-1 voorsprong genomen. Even leek een monsterzege leek in de maak, maar Oortwijn Heino beet in de loop van de eerste helft steeds vaker van zich af, wat leidde tot een 10-6 ruststand.

Lees meer

Share

Groessen D4G – OBW D5

De wedstrijd begint een beetje rommelig. Het is of iedereen niet goed weet op welke positie hij staat. Maar dan ineens gaat het een stuk beter. Het begint met een mooi samenspel van Thijmen en Thijs. Uiteindelijk scoort  Thijs. OBW is ook wakker geschut en start de aanval. Niek weet deze te verstoren en na toch een schot, houdt Finn een doelpunt tegen. Mooi gedaan!
Share

Nieuwe zuil geplaatst bij entree Sportpark Heggeakkers

Vrijdagmorgen heeft firma Bordbusters een nieuwe, drie meter hoge, zuil geplaatst bij de entree van Sportpark Heggeakkers. Met deze nieuwe blikvanger is de ingang van ons sportpark fraaier geworden en bovendien nog beter zichtbaar voor bezoekers.

Entree Heggeakkers.jpg

Share

16 november: SC Groessen B – UGHV 8 – 16

Evi en Gwen gastspeelsters. Dat het een zware wedstrijd zou worden, hadden we wel verwacht. Maar dat het zo zou gaan niet. Het grootste deel van de eerste helft gingen we redelijk gelijk op. Halverwege viel Celine erg hard en viel uit. Loïs scoorde een paar keer heel mooi vanaf de cirkel. Inge maakte de openingstreffer en  verdeelde de bal super.  De verdediging stond als een huis. We gingen de rust in met een stand van 6-8.

Lees meer

Share

Zondag 16 november HV Angeren E3 – Groessen E1

Op deze druilerige zondagochtend mochten de meiden van de E1 lekker vroeg opstaan om te handballen tegen Angeren. Net als vorige week tegen Pacelli waren de meiden nu ook weer een maatje te groot voor hun tegenstander. Na een stroeve start (waarbij het lange tijd 0-0 was)  brak Maud na ca. 10 minuten de ban.
Share

SC Groessen C1 naar Europacupduel

Vandaag zijn we met een aantal fanatieke ouders met de meiden van de C1 en Maud en Zoë van de D1 naar de Europacup wedstrijd Sercodak Dalfsen – LK Zug geweest.
Handbal 16-11.jpg
De eerste wedstrijd had Dalfsen met 35-34 gewonnen, vandaag was het dus erop of eronder om door te komen naar de volgende ronde!
Share

Activiteitenagenda

Deze plugin is tijdelijk inactief. Raadpleeg onze hoofdagenda

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
SC Groessen D4G – RKPSC D2G: Zaterdagochtend. Het is lekker fris en iedereen heeft er weer zin in. Al snel ope... http://t.co/Qzb4vO4mfh
20 minuten geleden
HollandMiriamMiriam Holland
@HollandMiriam:
@scgroessen : de eerstgenoemde is de thuis spelende ploeg , niet de winnaar ;) of is dit de Groessense manier van uitslagen vermelden ?
60 minuten geleden
HollandMiriamMiriam Holland
@HollandMiriam:
@scgroessen Super dames !!!
1 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Klasse dames, ook dames 2 wint met 23-19! 4 punten vanuit Nijmegen mee naar Groessen. Proficiat!!
1 uur geleden
pietdijkstra6Piet Dijkstra
@pietdijkstra6:
RT @SjoerdGeurts: “@scgroessen: De punten voor DS1 zijn weer winnen, 25-22. Klasse dames, jullie waren super!!!” top! Proficiat!
1 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Eindstand HC'03 - #Groessen 1-0
2 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Ook DS2 beginnen aan de wedstrijd tegen Ha-STU in Nijmegen. Kom op meiden, 4 punten mee naar Groessen. Jullie kunnen het!!!
2 uur geleden
SjoerdGeurtsGeurts Media
@SjoerdGeurts:
@scgroessen: De punten voor DS1 zijn weer winnen, 25-22. Klasse dames, jullie waren super!!!” top! Proficiat!
3 uur geleden
KoosRoelofsKoos Roelofs
@KoosRoelofs:
@scgroessen Klasse meiden. Voetballers tegen Hc03 nog 0-0 bij rust.
3 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
De punten voor DS1 zijn weer winnen, 25-22. Klasse dames, jullie waren super!!!
3 uur geleden

Categorieën

Archief

Afgelastingen

Voor afgelastingen van de competitie wedstrijden kijk op de NOS teletekst pagina 603 Regio Oost en de KNVB Widget onder het kopje Wedstrijdprogramma en Uitslagen. Voor afgelastingen bij trainingen raadpleeg deze website op nieuwe berichten van het wedstrijdsecretariaat. Lees ook criteria afgelastingen