Voetbalplaatjes!

Het voetbalplaatjes verzamelalbum met onze helden van Groessen is klaar!

Het album kan dinsdag 18 oktober opgehaald worden bij de Jumbo op het Eilandplein van 17.00uur tot 20.00uur!

Het starten met sparen van de voetbal plaatjes kan op woensdag 19 oktober en deze kunnen bij beide Jumbo’s in Duiven gespaard worden.

Wees er dus op tijd bij en dan kan het verzamelen beginnen!

En niet vergeten: vraag bij de kassa van de Jumbo om een groen pakje voetbalplaatjes!

Heel veel plezier!

 

Let op!: Als je nog geen boek hebt om de voetbalplaatjes van Sportclub Groessen te sparen. Kun je deze bij beide Jumbo’s in de Duiven vragen aan de kassa. Ook als je niet op de foto staat en graag wilt sparen. De boeken zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Veel succes met sparen.

Share

SC Groessen E1 heeft 2 nieuwe sponsors

Het team JO11-1..(E1)..heeft het voorrecht om 2 nieuwe sponsors te verwelkomen. Zowel Jumbo Gradussen als ook het bedrijf 4 pet recycling hebben ervoor gezorgd dat het team er weer puik bij loopt. Jumbo Gradussen heeft nieuwe sporttassen gesponsord. Het bedrijf 4 pet recycling heeft nieuwe inloop shirts gesponsord. Namens het hele team:Sponsors Bedankt voor dit mooie gebaar.

Op de foto v.l.n.r..(voor): Samuel de Jong-Tigo Zewald-Lloyd ter Voert-Dani van Noesel. Op de foto v.l.n.r..(achter): Michael Nieuwpoort..(trainer)-Wesley Nieuwpoort-Lucas Visser-Spike Ferrier-Chiel Wijnen-Milan Trouerbach-Chris Trouerbach..(trainer).

Share

Pupil van de week: Niels Derksen

Niels als pupil van de week, precies twee jaar na zijn broer is Niels ook Pupil van de week. Wat keek hij ernaar uit, hij wilde vrijdag al dat het zondag was. Maar zondag om 13.00 uur melden Niels en zijn vader zich bij Hennie, die voor de kantine in het zonnetje op hem stond te wachten. In de bestuurskamer maakt hij kennis met de scheidsrechter en mag hij het speciale tenue voor de pupil van de week aantrekken. Eenmaal officieel pupil van de week ontvangt hij een mooie voetbal met daarop alle namen en rugnummers van de spelers van het eerste. Daarna snel naar het veld waar hij meedoet aan de warming up. Sommige oefeningen zijn toch wel moeilijk maar het overspelen gaat het heel goed af. Vlak voor de wedstrijd lopen beide teams van de kantine naar het veld met voorop de scheidsrechter met de lijnrechters en natuurlijk Niels. Wow dat vond hij echt heel spannend. Na een applausje van het publiek wordt er bepaald op welk deel van het veld gespeeld mocht worden. Niels mocht het muntje gooien.

Vlak voor de aftrap mocht hij nog proberen te scoren bij de tegenstander Bon Boys, na het passeren van enkele spelers schiet Niels op het doel, maar de keepers stopte hem maar kreeg de bal niet goed in de handen waardoor Niels alsnog de bal mooi in de rechterhoek van het net kon schieten. Tijdens de wedstrijd bleef Niels bij de reservespelers op de bank zitten en was verantwoordelijk voor de waterkrat. Zodra er wat ballen over de bomen gingen, sprong Niels over het hek om de bal achter de struiken op te halen.

Lees meer

Share

DG&L ’16 Dames C2

Dit seizoen zijn we gestart met 6 teams onder de naam DG & L ’16 !

De C2 bestaat uit een goed verdeelde mix uit de 3 dorpen Duiven, Groessen en Loo. Deze mix geldt zelfs voor het kader.

Onder leiding van trainer Carlo Heebing wordt er 2 x per week enthousiast getraind door de meiden.

Het handbalseizoen begon een week later dan gepland. AES Arnhem C2 had zich terug getrokken uit de competitie. Dit was best een teleurstelling. Gelukkig konden we vorige week aan de bak tegen AES Arnhem C1.

Na een lollige autorit, hebben een paar dames op de achterbank van de auto, enkele meditatie oefeningen in kleermakerszit gedaan. Dit om in opperste concentratie de wedstrijd te gaan spelen. Het was een super spannende wedstrijd. Lonneke was onze topscoorster! Helaas hebben we met 11-10 verloren.

Vandaag stond de derby tegen DG & L ’16 C3 op het programma. De C2 tegen de C3, dat gaf natuurlijk wel wat extra spanning. Het was een mooie wedstrijd. De dames waren aan elkaar gewaagd.  Deze wedstrijd hebben we gewonnen met 13-10. Onze keepster Melanie was wederom in topvorm!

Al met al een leuk, fanatiek en gezellig stel meiden. Wij hebben vertrouwen in DG & L ’16 en hopen op een mooi sportief seizoen.

Sportieve groeten van Astrid, Stefani en Heidi

Share

Dames 1 pakken hun 1e punt

Zaterdagavond hebben de dames van Groessen 18-18 gelijk gespeeld tegen MIC. Het eerste punt is binnen! Na een 8-10 ruststand, zijn ze nog goed terug gekomen. Maar helaas hebben ze toch een aantal kansen gemist en onnodige fouten gemaakt. Volgende week hebben ze een weekend vrij en daarna is hopelijk iedereen weer fit om de rest van de punten binnen te halen.

De volgende wedstrijd is zondag 30 oktober om 12.50 uur tegen LHC in Lemelerveld.

Peter ten Velde, assistent coach dames 1.

Foto’s Koos Roelofs.

Share

André Boss Lid van Verdienste

Tijdens de algemene ledenvergadering op 3 oktober j.l. is André Boss benoemd tot lid van verdienste. Hij kreeg deze titel omdat hij al 40 jaar vrijwilliger is van onze sportclub. Hij is jeugdleider/trainer geweest, zat in de jeugdvoetbalcommissie, in de activiteitencommissie en hielp bij diverse verbouwingen van ons club huis. Enkele jaren geleden was hij ook leider van Groessen 4. De afgelopen 10 jaar zat hij in de materialen- en kledingcommissie. André, nogmaals van harte gefeliciteerd.

Hennie Roelofs

Namens bestuur Sportclub Groessen

Share

Dames 1 komt net tekort tegen Pacelli

“Na de tegenslag van vorige week, hebben we ook deze week geen punten gepakt. Helaas hebben we zaterdag  verloren van Pacelli met 24-26. Eerste helft kwamen we te veel op achterstand waardoor we een te grote achterstand de tweede helft in gingen! We hebben met z’n allen een hele goede tweede helft gespeeld en mooie acties en doelpunten laten zien! Vooral gespeeld als een team waardoor Pacelli het in de tweede helft nog moeilijk kreeg. Jammer genoeg konden we dit niet langer doortrekken. We hopen volgende week dit goede spel door te zetten en punten te pakken!

Leuk dat er zo veel publiek aanwezig was tijdens onze eerste thuiswedstrijd! Aankomende zaterdag spelen we tegen MIC om 19.00uur in sporthal Triominos.”

Foto’s Koos Roelofs

Share

NTK bij SC Groessen

De afgelopen 10 jaar zijn wij de organisatoren van de NEDERLANDSE TECHNIEK KAMPIOENSCHAPPEN VOETBAL die door geheel Nederland plaatsvinden. Het is het grootste jeugdvoetbalevenement ter wereld. Misschien wil jij hier ook aan meedoen op het Sportpark de Heggeakkers van Sportclub Groessen?

Omdat het Nederlands Techniek Kampioenschap dit jaar 10 jaar bestaat vieren we dit met 13 euro korting!! Dus geen 42,95 euro maar 29,95 euro (of 32,95 euro incl een voetbalshirt).

Share

SC Groessen neemt verdiend punt mee uit vv Gendringen

SC Groessen heeft ’n punt overgehouden aan de uitwedstrijd op zondag 9 oktober tegen vv Gendringen. In het begin van de wedstrijd schoot Gendringen nog wel op de paal maar in de rest van de 1e helft had Groessen een duidelijk overwicht met doelrijke kansen.

Dat overwicht werd al snel beloond door een fraai doelpunt van Rick Maatman in de 12e minuut (0-1). Ruim een kwartier later gaf Stijn Goris een voorzet vanaf de achterlijn en kon Groessen de 0-2 scoren. Maar door een verkeerde beslissing van de grensrechter (achterbal gegeven!!) ging dit feestje geheel onterecht niet door, zag onze fotograaf Koos Roelofs die er heel dicht op stond.

Na rust zakte Groessen in en kwamen er meer en meer kansen voor Gendringen. Met treffers in 69e en 79e minuut kwam de thuisploeg op een 2-1 voorsprong. Maar uit een 11-meter benut door Stijn Goris (zie foto) vanwege een handsbal kwam in de 86e minuut de verdiende eindstand van 2-2 op het scorebord.

(Meer foto’s in het foto-album van Sportclub Groessen, fotocredits: Koos Roelofs)

Share

SC Groessen en kunstgras

Sportclub Groessen  neemt de geuite signalen van mogelijke risico’s met betrekking tot het voetballen op kunstgras zeer serieus. Wij ondersteunen dan ook van harte het aangekondigde nader onderzoek en zullen dit proactief volgen. U zult begrijpen dat wij ons, als niet ter zake deskundige, tot nader order slechts kunnen houden aan de door de KNVB uitgedragen visie, dat het spelen op kunstgras met rubber infill geen risico’s voor de gezondheid oplevert. Daarnaast kunnen wij u verzekeren dat wij een proactieve houding zullen hebben en houden als het gaat om het waarborgen van de gezondheid van onze leden en dat wij hierin gezamenlijk met andere belanghebbenden zullen optrekken. Als er naar aanleiding van het bovenstaande nieuwe  ontwikkelingen te melden zijn dan zullen wij u hiervan direct op de hoogte houden.

Sportclub Groessen heeft inmiddels contact gehad met DVV, dit is dan ook een gezamenlijke verklaring. Klik hier voor de berichtgeving van de KNVB.

De gemeente Duiven heeft inmiddels ook een verklaring gegeven, deze vind je hier.

 

Share

Laatste Nieuws

Consul nieuws: geen byzonderheden
Info Meulensteen Voetbal Academy
Oktober 2016
Juni 2016
Maart 2016
December 2015
September 2015

Activiteiten kalender

 • NTK Voetbal 26 oktober 2016
 • GEEN Meulensteen training 30 oktober 2016
 • Finale dag NTK NSC Papendal 30 oktober 2016
 • DVV1 - Groessen1 [14:00] 30 oktober 2016
 • Ewijk/LHC DS - Groesen DS1 [12:50] 30 oktober 2016
 • Groessen DS1 - Severijn/Heeten DS1 [19:00] 5 november 2016
 • Meulensteen training 6 november 2016
 • Groessen1 - MvR1`[14:00] 6 november 2016
 • Meulensteen training 13 november 2016
 • VVO1 - Groessen1 [14:00] 13 november 2016
 • OBW DS1 - Groessen DS1 [13:15] 13 november 2016
 • Meulensteen training 20 november 2016
 • Groessen1 - VVG'25-1 [?] 22 november 2016

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

NHV onsweb clubplugin

Dit is een test

Onze sponsoren

Hoofdsponsor VoetbalWoonplaats
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Hoofdsponsor HandbalWoonplaats
Zaal Gieling Groessen
Hoofdsponsor Jeugd & Fair PlayWoonplaats
A Sign & SafetyDuiven
Advertentie
SponsornaamWoonplaats
all-round schildersbedrijf van KerkhoffZevenaar
kapsalon Theo HeebingDuiven
colors@home Ebbers WonenDuiven
Fa. StaringGroessen
Ross video & geluidDuiven
Jan Elferink onderhoudsdienstGroessen
Grip Accountants en Adviseurs N.V.Duiven
Sporthuis WillemsZevenaar
Jeroen van de WeteringDuiven
Verweijen Sierhekken en PoortenGroessen
Henri van SchriekGroessen
Adrie SweersGroessen
Bloemberg mannenmode Zevenaar
Bloemisterij ClematisDuiven
Lentjes en Zn. AssurantienGroessen
Vermeulen serre-, veranda en kassenbouw Groessen
Averdonk aannemersbedrijf en interieurbouwGroessen
Stolwijk en Kelderman accountants en fiscalistenZevenaar
Automobielbedrijf BedeauxGroessen
van Wely loodgieters-, leidekkers- en koperwerkenGroessen / Zevenaar
DVVR communicatie en creatieDuiven
Image and More fotografieDuiven
A Signs & SafetyDuiven
Liemers Infra GroepDuiven
Lokaal AlternatiefGroessen
Zaal Gieling Groessen
Rabobank De LiemersZevenaar
Westerveld en Vossers accountants en belastingadviseursDuiven
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Wiki SolutionsDuiven
Drukwerk MaxDuiven
Bouwbedrijf Lenderink Groessen
Biologische slagerij De Groene WegNijmegen
Candea CollegeDuiven
Reclameborden
SponsornaamWoonplaats
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Mulder accountancy & adviesArnhem
Art Framing Duiven
ATH autoschadeherstelDuiven
Koninklijke Grolsch NVEnschede
De Hengelsport ReusDrempt
Grip Accountants en Adviseurs N.V.Duiven
Stolwijk en Kelderman accountants en fiscalistenZevenaar
colors@home Ebbers WonenDuiven
Talan Accountants en belastingadviseurs Zevenaar
Derksen SchoenmodeDuiven
Averdonk aannemersbedrijf en interieurbouwGroessen
Gebr. de Kinkelder BVDuiven
Reko verspreidingenWestervoort
van Essen sierbestrating en autobandenWestervoort
Zaal Gieling Groessen
KWD sportDoetinchem
Herwers Nissan Zevenaar
Vermeulen serre-, veranda en kassenbouw Groessen
Lentjes en Zn. AssurantienGroessen
DVVR communicatie en creatieDuiven
Herwers RenaultZevenaar
Rabobank De Liemers Zevenaar
Jumbo SupermarktDuiven
AT verzekeringen BVWestervoort
Autobedrijf Nijland BVDuiven
P. van de Putte Administratieve dienstverleningDuiven
Bordbusters BVHuissen
Godschalk brood- en banketbakkerijGroessen / Zevenaar
Heliotherm warmtepompenZevenaar
Automobielbedrijf BedeauxGroessen
Liemers Caravans Duiven
ABCO beveiliging Duiven
Autobedrijf WijlhuizenOoij Ubbergen
Baars klusbedrijf & stucadoorDuiven
Nikeroche Telecom ServiceDuiven
Rianne Mulder Diëtiste
Duiven / Westervoort
Kütschruiter grondverzet
Groessen
Wencop HoveniersBarneveld
Spa Nederland
Kleding Sponsoren
SponsornaamWoonplaats
Mulder accountancy & adviesArnhem
Bouwbedrijf VermeulenGroessen
Novum Nieuws Amsterdam
Best Western Hotel GielingDuiven
Willems technisch adviesbureauDuiven
Bordbusters BVHuissen
Zaal Gieling Groessen
Bloemberg mannenmode Duiven
Ewals GroupageTegelen
Interzuid transportTegelen
Potplantenkwekerij Arbeidsvreugde Groessen
Spiegel en ReflexDuiven
Installatiebedrijf Peters Didam BVDidam
ATMR kantoorinrichtingElst
Automobielbedrijf Bedeaux Groessen
Nikeroche Telecom ServiceDuiven
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Talan Accountants en belastingadviseurs Zevenaar
Schiphorst Transport & OpslagtechniekDeventer
Le Petit PainDoetinchem
Gall & Gall HendriksArnhem
A Sign & SafetyDuiven
SNS BankVelp
Wedstrijdsponsoren
SponsornaamWoonplaats
De Reus communicatie & publiciteitDuiven
Fiktech B.V.Duiven
Prick en van Houtum notarissenZevenaar
Zaal Gieling Groessen
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
A Sign & SafetyDuiven
Speciale dank voor de bijdrage van alle leden van de club van 50
VV_RuurloVV Ruurlo
@VV_Ruurlo:
RT @AchterhoekCup: Einduitslagen @vvdoetinchem vs @vvSDOUC 1-6, @VV_Ruurlo vs @SVBABBERICH 3-1, Zeddam Sint Joris - @scgroessen 1-2
13 uur geleden
AchterhoekCupAchterhoekCup
@AchterhoekCup:
Einduitslagen @vvdoetinchem vs @vvSDOUC 1-6, @VV_Ruurlo vs @SVBABBERICH 3-1, Zeddam Sint Joris - @scgroessen 1-2
13 uur geleden
AchterhoekCupAchterhoekCup
@AchterhoekCup:
Zeddam-Sint Joris vs @scgroessen ruststand 0-0, actuele stand 1-2
13 uur geleden
AchterhoekCupAchterhoekCup
@AchterhoekCup:
Geen tussenstanden bij de wedstrijden @Zeddam3 vs @scgroessen , @svgg vs @mvr en @viosbeltrum vs @DZSV ...#help
14 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
SC Groessen E1 heeft 2 nieuwe sponsors: Het team JO11-1..(E1)..heeft het voorrecht om 2 nieuwe sponsors te ve... https://t.co/VrZ1GUdtvH
2 dagen geleden
DierenscheBoysDierensche Boys
@DierenscheBoys:
1e elftal @DierenscheBoys gaat door in de beker na beter nemen van strafschoppen tegen 3e klasser @scgroessen Eindstand na 90 min. was 1-1.
3 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Pupil van de week: Niels Derksen: Niels als pupil van de week, precies twee jaar na zijn broer is Niels ook P... https://t.co/ZLBnihjIvS
5 dagen geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Trainingsinfo do 20 okt 2016: Niet trainen in het zestienmetergebied van veld 2 en veld 3. De Consul https://t.co/Zat9VBS12N
6 dagen geleden
toernooiabsJeugdtoernooi Arnhem
@toernooiabs:
Aanmeldingen van @svspero JO9-3 en @scgroessen JO9-3 voor ons ddstrucking decembertoernooi 2016 op 10 en 11 december 2016.
7 dagen geleden
pietdijkstra6Piet Dijkstra
@pietdijkstra6:
RT @scgroessen: André Boss Lid van Verdienste: Tijdens de algemene ledenvergadering op 3 oktober j.l. is André Boss benoemd t... https://t.…
1 week geleden

Archief