Vrijwilligersavond Sportclub Groessen 2015

Als dank voor een heel seizoen vrijwilligerswerk vond op vrijdag 19 juni de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Ook dit jaar weer georganiseerd door onze vrijwilligerscommissie. Na de opening door Menno van ‘t Hull, bestuurslid voetbalzaken, werd Frans Goris als vrijwilliger van het jaar in het zonnetje gezet. Frans was het afgelopen jaar actief in het voetbalbestuur, als trainer van het vijfde seniorenelftal en tenslotte als C-coördinator. Een welverdiende vrijwilliger van het jaar dus. Na de officiële plichtplegingen volgde een gezellige avond waar onder het genot van een drankje en hapje het afgelopen seizoen werd besproken.

IMG_2557.JPG

 (Meer foto’s in het Picasa-album van Sportclub Groessen, fotocredits: Menno van ‘t Hul)

Share

Sportclub Groessen uiteraard ook bij Das Groessen

Zondag 14 juni stond Sportclub Groessen op het veelbezochte evenement Das Groessen. We hadden, naast een kraampje met foto’s van de pupillen handbal en voetbal van de afgelopen jaren, een goal neergezet met een door de “Club van 50” gesponsorde snelheidsmeter. Wie kon het hardst gooien of schieten?

IMG_8865.JPG

Er zijn veel volwassenen en kinderen geweest die het wel wilden proberen. Sommige ballen vlogen over het Dorpshuis heen de struiken in!  Bij de kinderen schoot Tristan Stokman het hardst met 80 km per uur en was Tom ter Bogt het beste met het gooien. Bij de volwassenen was Sander Meijer de winnaar bij het gooien en schoot Rogier den Balvert maar liefst met 109 km per uur de bal in het doel. Gefeliciteerd en geniet van de gewonnen ballen en slagroomtaarten.

Share

Club van 50 schenkt SC Groessen computers

De jeugdvoetbalafdeling van Sportclub Groessen heeft twee computers ontvangen van de Club van 50. De computers worden door de jeugdafdeling gebruikt om standen door te geven, de website bij te werken, plannen op te zetten en correspondentie te onderhouden. De computers kunnen ook door andere vrijwilligers en bij andere activiteiten van de vereniging worden gebruikt.

IMG_7883 (Large)

De ‘Club van 50’ van Sportclub Groessen is opgericht in 2002. Iedereen die Sportclub Groessen een warm hart toedraagt, kan lid worden. De Club van 50 financiert speciale projecten binnen de vereniging en organiseert jaarlijks een activiteit. Met name zaken die niet rechtstreeks verband houden met het bedrijven van de voetbal- of handbalsport. De commissie Club van 50 bestaat uit Sjoerd Geurts, Koos Roelofs en Willy Vedder.

Mensen die Sportclub Groessen een warm hart toedragen, kunnen zich aanmelden als lid van de Club van 50. De jaarlijkse inleg bedraagt – hoe kan het ook anders – vijftig euro. Als lid van de Club van 50 ben je ook lid van de vereniging, bezoek je gratis de wedstrijden van het eerste voetbalelftal en eerste handbalteam. Meer informatie of aanmelding: club50@sportclubgroessen.nl. De laatste nieuwsbrief is te lezen door te klikken op NIEUWSBRIEF.

Op de foto overhandigt Koos Roelofs (rechts) namens de Club van 50 de computers aan jeugdsecretaris Marcel Bloemberg

Share

Meiden SC Groessen E jeugd Nederlands kampioen spelregels handbal

Net als vorig jaar was het de meiden E-jeugd handbal gelukt om de voorrondes voor het NK spelregeltest in Lichtenvoorde te winnen, en dus stond deelname aan het NK spelregeltest afgelopen zaterdag weer op het programma.
IMG_5333.JPG
Tijdens de 1ste nationale handbaldag in Valkenhuizen moesten de meiden aan de slag. Het programma bestond uit verschillende onderdelen; van balvaardigheid tot een pilarenspel en stormbaan.
Share

SC Groessen E4 naar voetbalclinic Klaas-Jan Huntelaar

Zondag 31 mei is een groepje van 4 spelers van de E4 naar een voetbalclinic van Klaas-Jan Huntelaar geweest. Mic, Gijs, Jens en Max hadden zich aangemeld. Door oplettendheid van de moeder van Mic waren de spelers van zijn team uitgenodigd voor een echte voetbalclinic, inclusief een meet&greet met “the Hunt” zelf!

huntelaar.jpg

Klaas-Jan Huntelaar kwam aan het begin op het podium, vergezeld door Enzoknol (bekend van zijn populaire vlog op Youtube) die haast nog meer applaus kreeg dan Klaas-Jan!  Lees meer

Share

SC Groessen F1 behaalt zwaarbevochten 3e plaats DVV toernooi

Zaterdag 6 juni stond in het teken van een laatste keer samen voetballen en afscheid nemen. De F1 van Groessen deed mee aan het zwaar bezette toernooi van DVV. In een poule van 6 teams..(wat hoofdzakelijk bestond uit 1e klasse en hoofdklasse teams)..moesten wij ons staande zien te houden.

Foto dvv.JPG

Nou dat is in onze ogen aardig gelukt. Met 3 gelijke spelen,1 nederlaag en 1 winst partij wisten wij als regerend winnaar 2e klasse toch maar mooi even beslag te leggen op de 3e plaats. Een puike prestatie van onze mannen. Des te meer respect daar alle kinderen ook nog even 4 dagen A4D hadden gelopen en laat naar bed waren geweest.

Lees meer

Share

Handbaltoernooi-deelnemers strijden om de “Van Bruggen 7-meter bokaal”

Ook een woord van dank aan Gerjam van der Wielen uit Duiven, namens “de Van Bruggen Adviesgroep de Liemers”. Gerjam, oud-speler van de Groessense herenhandballers, verzorgde op beide toernooidagen de “Van Bruggen 7 meter bokaal”. Beide dagwinnaars werden door hem beloond met de 7 meter bokaal en een dinercheque van Mc Donald’s.

VanBruggen.jpg

De eerste editie zit er inmiddels weer op. Op 30 en 31 mei jl. waren er ongeveer 750 handballers uit alle leeftijdsklassen actief op het 38e Groessense handbaltoernooi 2015. Meer dan 500 spelers en speelsters hebben over 2 dagen een poging gewaagd de felbegeerde 7 meterbokaal in de wacht te slepen. Lees meer

Share

Activiteitendag SC Groessen

Zaterdag 23 mei werd de afsluiting van het seizoen gevierd voor de voetbaljeugd (F, E en D) en voor de handbaljeugd (E, D en C) van sc Groessen. Jarenlang werd er een zeskamp georganiseerd, dit jaar werd de seizoensafsluiting in een ander jasje gezet. Het was bijvoorbeeld mogelijk om een vriendje/vriendinnetje mee te nemen, er was muziek en er waren leuke en originele activiteiten.

Activiteitendag1.jpg

Van simpele spellen zoals voetbal en handbal tot bijzondere/tactische spellen zoals een levende sjoelbak, een stormbaan, levend tafelvoetbal en de hoofdactiviteit ‘Waterbal’ waar bij teams zo veel mogelijk vlaggen moesten veroveren. 


Lees meer

Share

Geslaagd 38e veldhandbaltoernooi SC Groessen

Onder wat mindere weersomstandigheden dan we gewend waren vond op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei alweer de 38e editie van ons eigen internationale veldhandbaltoernooi plaats op sportpark Heggeakkers. Over beide dagen waren er weinig blessures waarbij de aanwezige Rode Kruis medewerkers ingezet moesten worden.

Beslist.nl.JPG

Op zaterdag werd gespeeld met 49 teams verdeeld over de C-, D-, E- en F-jeugd. Op zondag 31 mei waren 27 teams aanwezig verdeeld over A/B-junioren en Senioren. Al met al weer een geslaagd evenement van de Handbaltoernooi-commissie dat volgend jaar weer georganiseerd gaat worden.

Wij bedanken hierbij alle vrijwilligers en met name die van onze eigen vereniging die aan dit toernooi hebben meegeholpen. Een speciaal woord van dank voor de financiële ondersteuning door onze nieuwe sponsor Beslist.nl Verder dank aan de aanwezige kantinemedewerkers van de afdeling voetbal die ons weer uitstekend hebben ontlast.

Bedankt namens de Handbaltoernooicommissie van Sportclub Groessen: Mendy Reijmer, Sjanne Raasing, Arnold Uffing, Jos Lukkezen, Michiel van Elk, Ton v.d. Wurff en Koos Roelofs.

(Meer foto’s in Picasa van Sportclub Groessen, fotocredits: Koos Roelofs)

 

Share

SC Groessen F4 sportiefste team

Het sportiefste team bij Groessen was dit seizoen de F4. Zij kregen woensdag op de training opnieuw de beker uitgereikt, nadat zij al eerder de kwartaalprijs hadden gewonnen. Het team kreeg de wisselbeker in ontvangst en wint een teamuitje.

SCGroessenE4.jpg

Bij de AS & S Fair play cup worden niet alleen de spelers, maar ook de trainers beoordeelt. Zij zijn een onderdeel in het plezier dat de kinderen hebben tijdens het spelletje en moeten zorgen voor een goede sfeer binnen het team. Maar uiteindelijk zijn het toch de spelers die het moeten laten zien tijdens de wedstrijd. Met een gemiddelde score van 9,2, uit 10, lieten zij de concurrentie achter zich. Een trotse en sportieve kampioen, de F4 van SC Groessen.

Spelers: Jasper Lankveld, Finn Hoetink, Sem Werter, Sterre Bloemberg, Fleur van Megen, Djem Richter, Luka van Eek, Nick Vestering en Stijn Derksen . Trainers: Jeffrey Lankveld en Olaf Dijkstra

Share

Activiteitenagenda

Er zijn geen evenementen om weer te geven.

Hoofdsponsoren

scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
RT @AchterhoekCup: Op de valreep nog 4 aanmeldingen in de C jeugd categorie. Dwz totaal 40 deelnemers. @vvgendringen @vvvorden @fcgelre en …
15 uur geleden
AchterhoekCupAchterhoekCup
@AchterhoekCup:
Op de valreep nog 4 aanmeldingen in de C jeugd categorie. Dwz totaal 40 deelnemers. @vvgendringen @vvvorden @fcgelre en @scgroessen doen mee
16 uur geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Vrijwilligersavond Sportclub Groessen 2015: Als dank voor een heel seizoen vrijwilligerswerk vond op vrijdag 1... http://t.co/Uova01CWXY
6 dagen geleden
AXISOFREALTALKAxis
@AXISOFREALTALK:
@scgroessen *NEW MUSIC* to #Sauce too Axis "Bankroll Fresh" https://t.co/3EOHNcNcnq
1 week geleden
PetersEelcoEelco Peters
@PetersEelco:
RT @AchterhoekCup: Aanmelding 64 in de Standaard Categorie: @scgroessen dwz maximum aantal deelnemers is bereikt. Standaard categorie zit d…
1 week geleden
rodneyy12Rodney
@rodneyy12:
RT @AchterhoekCup: Aanmelding 64 in de Standaard Categorie: @scgroessen dwz maximum aantal deelnemers is bereikt. Standaard categorie zit d…
1 week geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
RT @AchterhoekCup: Aanmelding 64 in de Standaard Categorie: @scgroessen dwz maximum aantal deelnemers is bereikt. Standaard categorie zit d…
1 week geleden
AchterhoekCupAchterhoekCup
@AchterhoekCup:
Aanmelding 64 in de Standaard Categorie: @scgroessen dwz maximum aantal deelnemers is bereikt. Standaard categorie zit dus vol!!
1 week geleden

Categorieën

Archief