Fair Play Competitie

De laatste formulieren van de thuiswedstrijden zijn verwerkt en de punten vergeven. Het was een spannende eindstrijd. De verschillende teams hebben de afgelopen tijd hun best gedaan een goede indruk achter te laten. De scheidsrechter bedanken na de wedstrijd, geen commentaar geven op de scheidsrechter (al is dat moeilijk als hij een beslissing in jouw nadeel neemt). En vooral, je ouders instrueren dat ze niet mogen schreeuwen langs de kant, alleen maar aanmoedigen.
Maar uiteindelijk is het gelukt: de winnaar van de AS & S Fair Play Competitie is de:
JO10-4.
Gefeliciteerd en geniet van jullie ontbijt op het sportpark zaterdag 26 mei om 8:30 uur.

Share

Indeling Seizoen 2018 – 2019

Onder voorbehoud de nieuwe indeling voor het komende seizoen.

Het gaat om de teams t/m JO12. De overige teams worden binnenkort bekend gemaakt.

Share

Spannende AS & S Fair Play competitie aan het eind van het seizoen.

De 10-4, 10-1 en 10-3, op de voet gevolgd door de 9-3 en 8-1, strijden erom wie zich het sportiefste team van SC Groessen mag noemen en wie aan het eind van het seizoen van een lekker en gezond ontbijt mag genieten, met dank aan A Signs & Safety.

Elke zaterdag wordt door de jeugdscheidsrechters niet alleen de wedstrijd stand ingevuld, maar wordt ook ingevuld hoe sportief spelers, ouders en kader zich gedragen tijdens de wedstrijd. Wordt er positief gecoacht of is er veel commentaar op de spelers, scheidsrechter of tegenstanders.
Dus teams, doe je best en maak er nog een paar leuke wedstrijden van.

Share

Groessen 2 neemt na 10 jaar afscheid van Richard Pronk

Aan alle goede dingen komt ooit een eind. Zo ook aan het trainerschap van Richard Pronk bij het tweede elftal van Sportclub Groessen. Na een periode van liefst 10 jaar als trainer van het selectieteam is de cirkel voor Richard rond en doet hij een stapje terug. Zondag 27 mei staat de markante Hagenees voor het laatst als trainer langs de lijn bij de competitiewedstrijd tegen GSV’38. Aansluitend zal er op Sportpark de Heggeakkers in stijl een afscheidsfeest worden georganiseerd waarbij iedereen welkom is.

In het afgelopen decennium groeide Richard uit tot boegbeeld van het tweede elftal. Zowel op het veld als achter de schermen stak hij al zijn ziel en zaligheid in ‘zijn kindje’, zoals hij het 2e gekscherend wel eens noemt. Door zijn onvoorwaardelijke inzet, zijn humor en gezelligheid was hij in al die jaren geliefd binnen de kleedkamer van 2 en ver daarbuiten. Zijn wedstrijdbesprekingen met die kenmerkende Haagse tongval zullen niet snel vergeten worden. Ook sportief viel er genoeg te vieren onder zijn bewind, met het kampioenschap in 2011 samen met trainers Rinus van den Berg en Hans Rosenkamp als hoogtepunt.
Lees meer

Share

Groessen zat 4 kampioen

Het zaterdag 4 team van Groessen is kampioen geworden, nadat de uitwedstrijd bij Havo met 2-6 werd gewonnen zijn ze niet meer in te halen door de concurrenten.

De spelers werden met spandoeken aangemoedigd door de trouwe supporters.

Share

JO9-1 Team van de week

Zondag 22 april was het de beurt aan de JO9-1 om team van de week te zijn bij de wedstrijd van het eerste van Groessen. Een belangrijke taak, want Groessen kon alle steun en punten gebruiken! De jongens van de JO9-1 deelden tips genoeg uit. Vooral scoren! Dat lukte, maar de tegenstander had dat advies ook gehoord en deed hetzelfde. Eindstand 2-2.

In de pauze heeft de JO9-1 de kwaliteit van Bram van het Hull getest, normaal de keeper van het eerste, maar nu op de weg terug van een blessure. Bram had erg veel moeite met alle ballen, zo hard werd er geschoten. Van Lars Sluiter hield hij niets tegen, dus Lars mocht met de bal als prijs naar huis.
Klik hier voor alle foto’s

Share

Vrijwilligersfeest 15 juni

SC Groessen wil alle mensen die het mogelijk maken om iedere week weer te voetballen en te handballen hartelijk bedanken! Dus trainers, leiders, scheidsrechters, wedstrijdsecretariaat, administratie, commissieleden, kantinemedewerkers, onderhoudsploeg en iedereen die hier verder aan meehelpt, zet alvast in jullie agenda: vrijdag 15 juni 20:00 uur is het Vrijwilligersfeest van SC Groessen voor alle voetbal- en handbalvrijwilligers. In de komende weken volgt de officiële uitnodiging per mail.

Share

Granit Parts nieuwe shirtsponsor JO9-1

Granit Parts is per 1 januari 2018 voor de duur van 3 jaar shirtsponsor. Namens Granit Parts ondertekende Martijn Spaan, tevens trainer/leider van JO9-1 en lid van de Sponsorcommissie, de overeenkomst met Sportclub Groessen. Namens Sportclub Groessen ondertekende Marc Diekema. (zie foto)

Als groothandel en distributeur van originele onderdelen en eigen lijnen voor vele fabrikanten is Granit Parts dé onderdelenleverancier voor landbouwmechanisatie-, tuin- & park-, bouwmachine- en bedrijfsvoertuigensector in heel Europa. Als specialist in deze branche bieden zij een unieke combinatie van onderdelen, service en cursussen aan.

Granit Parts is de partner van de vakhandel.

Inmiddels heeft JO9-1 de shirts al in gebruik genomen en hebben zij, in de 1e klasse, al een paar mooie resultaten behaald. Op tweede paasdag deden zij traditiegetrouw mee aan de 5e editie van het jaarlijkse De Graafschap Pincvision Tournament.

Op bijgaande foto ziet u de JO9-1 met op de bovenste rij vanaf links: Martijn Spaan (trainer/leider) en Job Bosman (trainer/leider); middelste rij vanaf links: Marc Diekema (trainer/leider), Stijn Spaan, Ray Exoo, Teun Diekema, Tiego Melenhorst, Ronald Exoo (trainer/leider); onderste rij vanaf links: Niels Derksen, Lars Sluiter, Luc Bosman en Wesley Koenders.

Share

NK Handbal B-Jeugd 21 april 2018

DG&L B1 (op 6 na) de beste van Nederland.

De meiden van DG&L B1 streden afgelopen zaterdag in sporthallen Zuid in Amsterdam om het NK bij de B-jeugd. Na een lange dag bikkelen tegen de top van Nederland wisten de meiden na 4 nederlagen gelukkig de laatste wedstrijd winnend af te sluiten om daarmee de 7e plaats op te eisen.

Door de afwezigheid van Carlijn (buitenland) en Renée (wel aanwezig maar geblesseerd) hadden we helaas een kleine groep van 10 speelsters. Bridget uit de C1, die al een tijdje met de meiden meetraint wilde ons gelukkig helpen waardoor we met 11 fitte speelsters naar Amsterdam konden afreizen. Met onze smalle selectie vielen we wat uit de toon: alle andere deelnemers beschikten over een groep van 16 speelsters en hadden daarmee een compleet reserveteam op de bank zitten. Dat bleek gaandeweg de dag ook wel nodig.

Tijdens de 1e wedstrijd tegen Kras/Volendam bleek meteen dat er veel werd uitgedeeld (zeker geen cadeautjes); 2 speelsters zaten al snel geblesseerd langs de kant en de anderen moesten vol aan de bak. Na een aardig begin werd er uiteindelijk kansloos verloren met 9-19. De 2e partij tegen V&L was ook erg fysiek. Met een geblesseerde Chenne langs de kant konden de meiden lang bijblijven maar uiteindelijk bleek V&L fitter en slimmer 21-16.

Lees meer

Share

PincVision toernooi JO9-1

Traditiegetrouw speelde onze JO9-1 ook dit jaar weer me mee met het PincVision toernooi van de Graafschap.

Onder een waterig zonnetje werden vier poule wedstrijden gespeeld waarna de jongens zich kwalificeerden voor de halve finale. Tegen DVC verloren de jongen onterecht met 2-1 waardoor er uiteindelijk gespeeld moest worden voor de derde plek. In deze troostfinale werd in het eindsignaal verloren met 2-3 van DZV.

De jongens hebben een topdag gehad en zijn weer een mooie ervaring rijker. Op naar de eerste klasse in de competitie, komen jullie ons snel een keer aanmoedigen.

Share

Afgelastingen/Laatste Nieuws

Hoofdsponsoren

Maart 2018
Januari 2018
Oktober 2017
Juni 2017
Maart 2017
December 2016
Oktober 2016
Juni 2016
Maart 2016
December 2015
September 2015

Activiteiten kalender

  • Keijenburgse Boy-Groessen1 [14:00] 27 mei 2018

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

NHV onsweb clubplugin

Dit is een test

Onze sponsoren

Hoofdsponsor Voetbal
Woonplaats
Kwaliteitsslagerij ScholtenGroessen
Hoofdsponsor HandbalWoonplaats
Zaal GielingGroessen
Hoofdsponsor Jeugd & Fair PlayWoonplaats
A Sign & SafetyDuiven
Advertentie
SponsornaamWoonplaats
All-round schildersbedrijf van KerkhoffZevenaar
kapsalon Theo HeebingDuiven
colors@home Ebbers WonenDuiven
Fa. StaringGroessen
Ross video & geluidDuiven
Jan Elferink onderhoudsdienstGroessen
Grip Accountants en Adviseurs N.V.Duiven
Jeroen van de WeteringDuiven
Verweijen Sierhekken en PoortenGroessen
Henri van SchriekGroessen
Adrie SweersGroessen
Huisman uitvaartverzorging Loo
Bloemberg mannenmode Zevenaar
Bloemisterij ClematisDuiven
Lentjes en Zn. AssurantienGroessen
Vermeulen serre-, veranda en kassenbouw Groessen
Averdonk aannemersbedrijf en interieurbouwGroessen
Stolwijk en Kelderman accountants en fiscalistenZevenaar
DVVR communicatie en creatieDuiven
Image and More fotografieDuiven
A Signs & SafetyDuiven
Liemers Infra GroepDuiven
Lokaal AlternatiefGroessen
Zaal Gieling Groessen
Rabobank De LiemersZevenaar
Westerveld en Vossers accountants en belastingadviseursDuiven
Kwaliteitsslagerij ScholtenGroessen
Wiki SolutionsDuiven
Drukwerk MaxDuiven
Bouwbedrijf Lenderink Groessen
Biologische slagerij De Groene WegNijmegen
Candea CollegeDuiven
Van Bruggen Adviesgroep De Liemers Duiven
Kinderdagverblijf PepeloentjeGroessen
Autobedrijf PalmGroessen
Reclameborden
SponsornaamWoonplaats
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Mulder accountancy & adviesArnhem
Art FramingDuiven
ATH autoschadeherstelDuiven
Koninklijke Grolsch NVEnschede
De Hengelsport ReusDrempt
Grip Accountants en Adviseurs N.V.Duiven
Stolwijk en Kelderman accountants en fiscalistenZevenaar
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenDuiven
Talan Accountants en belastingadviseurs Zevenaar
Derksen SchoenmodeDuiven
Averdonk aannemersbedrijf en interieurbouwGroessen
Gebr. de Kinkelder BVDuiven
Reko verspreidingenWestervoort
van Essen sierbestrating en autobandenWestervoort
Zaal GielingGroessen
Herwers NissanZevenaar
Liemers fietsenDuiven
Vermeulen serre-, veranda en kassenbouw Groessen
Lentjes en Zn. AssurantienGroessen
DVVR communicatie en creatieDuiven
Herwers RenaultZevenaar
Rabobank De LiemersZevenaar
Jumbo SupermarktDuiven
Autobedrijf Nijland BVDuiven
P. van de Putte Administratieve dienstverleningDuiven
Bordbusters BVHuissen
Godschalk brood- en banketbakkerijGroessen / Zevenaar
Heliotherm warmtepompenZevenaar
Liemers Caravans Duiven
ABCO beveiliging Duiven
Autobedrijf WijlhuizenOoij Ubbergen
Baars klusbedrijf & stucadoorDuiven
Nikeroche Telecom ServiceDuiven
Rianne Mulder Diëtiste
Duiven / Westervoort
Kütschruiter
Groessen
Wencop HoveniersBarneveld
SpaNederland
SNS bankDuiven / Velp
NTP – infraZevenaar
Ten Donkelaar administratie & adviesWestervoort
SchoonmaakdiscountDoetinchem
DDJ Accountants & adviseurs Ellecom
Kleding Sponsoren
SponsornaamWoonplaats
Mulder accountancy & adviesArnhem
Bouwbedrijf VermeulenGroessen
Novum NieuwsAmsterdam
Best Western Hotel GielingDuiven
Willems technisch adviesbureauDuiven
Bordbusters BVHuissen
Zaal GielingGroessen
Bloemberg mannenmode Duiven
Ewals GroupageTegelen
Interzuid transportTegelen
Potplantenkwekerij Arbeidsvreugde Groessen
Spiegel en ReflexDuiven
Installatiebedrijf Peters Didam BVDidam
Nikeroche Telecom ServiceDuiven
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
Talan Accountants en belastingadviseurs Zevenaar
Le Petit PainDoetinchem
Gall & Gall Hendriks Arnhem
A Sign & SafetyDuiven
SNS Bank Velp
ShoebyDuiven
De Kinkelder RijopleidingenDuiven
Pluimveebedrijf JansenGroessen
BrickPoint Arnhem
Bennie Meijer TransportGroessen
Travel ClubGroessen
Kinderdagverblijf PepeloentjeGroessen
Wedstrijdsponsoren
SponsornaamWoonplaats
De Reus communicatie & publiciteitDuiven
Fiktech B.V.Duiven
Prick en van Houtum notarissenZevenaar
Zaal Gieling Groessen
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria ScholtenGroessen
A Sign & SafetyDuiven
Speciale dank voor de bijdrage van alle leden van de club van 50
svgrolSV Grol
@svgrol:
Grol pakt eindelijk weer een overwinning. 1 - 3 uit tegen @scgroessen . Wouter Rexwinkel man of the match met twee… https://t.co/L1kfxw4xbp
1 maand geleden
JosHoenderboomJos Hoenderboom
@JosHoenderboom:
RT @svgrol: Afgelopen. Grol pakt eindelijk weer eens drie punten. Eindstand @scgroessen - Grol 1 - 3. Gefeliciteerd!
1 maand geleden
BartPorskampBart Porskamp
@BartPorskamp:
RT @svgrol: Afgelopen. Grol pakt eindelijk weer eens drie punten. Eindstand @scgroessen - Grol 1 - 3. Gefeliciteerd!
1 maand geleden
svgrolSV Grol
@svgrol:
Afgelopen. Grol pakt eindelijk weer eens drie punten. Eindstand @scgroessen - Grol 1 - 3. Gefeliciteerd!
1 maand geleden
svgrolSV Grol
@svgrol:
Grol komt op voorsprong in de 74e minuut. 1 - 2. Wederom Wouter Rexwinkel. @scgroessen - Grol.
1 maand geleden
svgrolSV Grol
@svgrol:
Grol komt 0 - 1 achter. In 62e minuut maakt Wouter Rexwinkel weer gelijk. 1 - 1. @scgroessen - Grol.
1 maand geleden
svgrolSV Grol
@svgrol:
Rust bij @scgroessen - Grol. Er gebeurt weinig. 0 - 0.
1 maand geleden
SjoerdGeurtsGeurts Media
@SjoerdGeurts:
RT @KoosRoelofs: Zaterdag 7 april zijn de Cv50 @scgroessen en de Cv25 @svLoovoetbal samen naar wedstrijd Borussia Mönchengladbach - Hertha…
1 maand geleden
svgrolSV Grol
@svgrol:
Vanmiddag speelt Grol 1 uit in en tegen @scgroessen 1. Aanvang 14.00 uur. Op naar drie punten!
1 maand geleden
KoosRoelofsKoos Roelofs
@KoosRoelofs:
Zaterdag 7 april zijn de Cv50 @scgroessen en de Cv25 @svLoovoetbal samen naar wedstrijd Borussia Mönchengladbach -… https://t.co/0WWcitR2EJ
1 maand geleden

Categorieën

Archief