trainen

op veld 2 en veld 3 mag in de 16 meter gebieden niet getraind worden.

Share

SC Groessen F1 start nieuwe seizoen met overwinning

Na een megamooi resultaat in de winter zaalcompetitie..(een 3e plaats met alleen maar hoofdklasse en 1e klasse teams)..werd het weer tijd om naar buiten te gaan.

Na onze promotie naar de 2e klasse was het even kijken hoe we in deze nieuwe klasse uit de startblokken zouden komen.

Lees meer

Share

Kaarten Vitesse -PEC

De kaarten zijn binnen, ze kunnen opgehaald worden op vrijdagavond bij Marcel Bloemberg, van Heemskerckstraat 130 of zaterdag in de bestuurskamer.

Marcel Bloemberg

Share

Vanaf 12 maart keepersclinic voor alle jeugdkeepers

Sportclub Groessen is een samenwerking gestart met keepersschool Keepersaction. Dit betekent dat alle jeugdkeepers in de C tm F afdeling van SC Groessen een tien-weekse keepersopleiding krijgen aangeboden. De eerste training is op donderdagavond 12 maart waarschijnlijk van 19.00 tot 20.15 uur.

Lees meer

Share

Nog plaatsen vrij voor AED-cursus

Woensdag 1 april a.s. is er in de kantine van Sportclub Groessen weer een AED-cursus waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. Wie nog belangstelling heeft om deel te nemen, kan een mail sturen naar Louis Verweijen: verw0385@planet.nl.

Vermeld in de mail graag voorletters, achternaam, geboortedatum en geboorteplaats. Graag reageren voor zondag 15 maart a.s.. De AED-cursus wordt gegeven op Sportpark Heggeakkers, begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

 

Share

SC Groessen verlengt contracten handbaltrainers

Hoofdtrainer Jan Lentjes traint ook volgend seizoen de handbaldames van Sportclub Groessen. Hij is bezig aan zijn eerste seizoen bij de groenwitten, die het na de promotie van vorig jaar voortreffelijk doen in de ‘nieuwe’ eerste klasse. Sportclub Groessen verlengde ook het contract met tweede trainer Frank Dercks met een seizoen.

IMG_2599 (Large)

“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met beide trainers”, vertelt Erika Robbe, lid van het handbalbestuur. “Ons eerste team keerde dit jaar weer terug in de eerste klasse en we hoopten dat we daarin snel onze draai konden vinden. Maar met een derde positie doen we het veel beter dan verwacht. Jan heeft er een echt team van gemaakt. Wij gaan graag met hem verder. En dat geldt ook voor Frank Dercks die onze hoofdtrainer niet alleen geweldig ondersteunt, maar ook het tweede damesteam naar een prachtige plek in de subtop heeft geleid.”
Hoofdtrainer Jan Lentjes heeft het naar de zin bij Sportclub Groessen. “Het gebouw (het team) staat in de steigers, de aannemer (het bestuur) is tevreden over de voortgang en de uitvoerders (de trainers) zijn zeer content over de ontwikkeling van de werkneemsters (speelsters)”, zo laat Jan Lentjes in een mooie beeldspraak weten. “We hebben veel van elkaar geleerd en er valt nog veel van elkaar te leren.”

Lees meer

Share

Fair Play prijs geeft een boost!

Op woensdag 11 februari werd de F4 voetbal verrast, met het nieuws dat zij het 2e kwartaal van de AS & S Fair Play Cup hebben gewonnen. Op het moment dat er de spelers het nieuws te horen kregen, verscheen er een spontane lach op de gezichten. Ook de trainers keken verheugd toe. Eén van de aanwezige ouders riep zelfs: ‘Ik ben trots op jullie’.

foto 1.JPG

Er wordt in de maatschappij steeds meer waarde gehecht aan het aspect Fair Play binnen de sport. 

Lees meer

Share

Sportclub Groessen start samenwerking met Keepersaction

Sportclub Groessen is een samenwerking gestart met keeperschool Keepersaction.

De methode van Keepersaction:
PLEZIER in leren en doen. Het plezier dat de keepers hebben, staat voorop in onze manier van trainen en het benaderen van onze keepers. 
We zijn van mening dat onze keepers het meeste leren door ze op een positieve manier te prikkelen en te enthousiasmeren.

Keepersaction.jpg

We trainen ze daarom op een duidelijke, humoristisch en complimenteuze manier gericht op het individu. Het plezier in keepen is een vereiste om te kunnen groeien in techniek, durf en teamgeest!
Lees meer

Share

Pupil van de week: Lianne Roordink

Hoi ik ben Lianne Roordink, Ik woon op de Aa 34 in Groessen en ben 9 jaar oud . Ik zit in groep 6 op de Joannesschool  en mijn hobby’s zijn: handballen, tekenen en knutselen. Ik zit bij de dansgarde en op handbal. Met handbal sta ik vaak op de hoek van de E1 Groessen. Ik vind dat ik goed kan verdedigen en storen vind ik ook erg leuk. Groetjes Lianne.

 

Lianne was Pupil van de Week bij de thuiswedstrijd van dames 1 tegen CVO uit Vaassen op zaterdag 7 februari jl.

IMG_2521.JPG

Share

8 februari: Groessen-Apollo 13-6

Gastspeelsters: Nienke, Evi, Julia en Zoey

Vorige wedstrijd tegen Apollo dik gewonnen. We dachten daarom dat het geen moeilijke wedstrijd zou worden, maar dat liep wel wat anders. We zijn niet echt in de problemen gekomen, maar het verschil was minder groot.

Inge opende de score; Julia en Lois volgden. Het bleef een poosje 3-0, maar met de rust was de stand toch 5-3. We moesten dus toch nog wel aan de bak.

Lees meer

Share

Activiteitenagenda

7 maart 2015

Groessen DS1- Ha-STU DS1 [19:00]

8 maart 2015

Deadline Groenwit

Groessen1-MVR1 [14:00]

Wedstrijdprogramma en Uitslagen

Hoofdsponsoren

scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
21 februari voetballen: op veld 2 en veld 3 zijn alle wedstrijden afgelast. http://t.co/jYtnJrLkmA
2 weken geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Wedstrijd #afgelast: #Groessen A3 - #Bemmel SC A2 21 februari 2015 - 14:30
2 weken geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Wedstrijd #afgelast: #DVC '26 D2 - #Groessen D1 21 februari 2015 - 11:00
2 weken geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Wedstrijd #afgelast: #Groessen C3DG - #Fortissimo C4 21 februari 2015 - 12:15
2 weken geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
SC Groessen verlengt contracten handbaltrainers: Hoofdtrainer Jan Lentjes traint ook volgend seizoen de handba... http://t.co/fVqz5CYdwc
2 weken geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
trainen: op veld 2 en veld 3 niet in de 16 meter gebieden trainen. http://t.co/eJyU3ita7M
2 weken geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
trainen: op veld 2 en veld 3 kan in de 16 meter gebieden  niet getraind worden. http://t.co/pNsIb2mbPM
2 weken geleden
Jetztgehtsloosjetztgehtsloos
@Jetztgehtsloos:
RT @scgroessen: trainen: op veld 2 en veld 3 kan niet getraind worden. http://t.co/e8UR04u8HZ
2 weken geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
trainen: op veld 2 en veld 3 kan niet getraind worden. http://t.co/e8UR04u8HZ
2 weken geleden
scgroessenSportclub Groessen
@scgroessen:
Fair Play prijs geeft een boost!: Op woensdag 11 februari werd de F4 voetbal verrast, met het nieuws dat zij h... http://t.co/IJOl7PysI7
3 weken geleden

Categorieën

Archief

Afgelastingen

Voor afgelastingen van de competitie wedstrijden kijk op de NOS teletekst pagina 603 Regio Oost en de KNVB Widget onder het kopje Wedstrijdprogramma en Uitslagen. Voor afgelastingen bij trainingen raadpleeg deze website op nieuwe berichten van het wedstrijdsecretariaat. Lees ook criteria afgelastingen