Wedstrijdsecretariaat

Wedstrijdsecretaris voor de afdeling handbal is Sabine Bloemberg, Groessen@handbal.nl

Haar adres is Dorpstraat 52A 6923 AH Groessen. Telefoon 06 – 46 20 00 75.

Tegenwoordig wordt het wedstrijdformulier digitaal ingevoerd door de teams zelf in de Sportlinked app. Ook voeren scheidsrechters via deze app alle wedstrijd informatie in. Voor vragen of mededelingen met betrekking tot het Digitaal wedstrijdformulier kun je terecht bij Evi Stinesen. Telefoon 06 57607451.

Onze thuiswedstrijden voor de zaalcompetitie spelen wij in sportcentrum Triominos, Eltensestraat 4 te Duiven.
Telefoon 0316 – 26 43 63.

Ons sportpark “Heggeakkers” aan de Zwarteweg te Groessen (voor  de veldcompetitie) is bereikbaar op telefoonnummer
0316 – 52 34 33.

Wilt u meer informatie met betrekking tot algemene handbalzaken zoals een overzicht van de trainingstijden, overzicht van de kaderleden of een overzicht van de adressen van onze tegenstanders, raadpleeg onze pagina: “Handbalzaken algemeen“.

Voor uitslagen, programma’s en standen gebruiken wij de gratis versie van de  NHV onsweb clubplugin

Voor meer info raadpleeg de website van het Nederlands Handbal Verbond.