Wedstrijdsecretariaat

Onze voetbal afdeling heeft 2 secretariaten:

Wedstrijdsecretaris voor de afdeling jeugd, Marcel Bloemberg, ws-jeugdvoetbal@sportclubgroessen.nl

Wedstrijdsecretaris voor de afdeling senioren, (vacant), ws-seniorenvoetbal@sportclubgroessen.nl

Je kunt ons op trainingsavonden en wedstrijddagen veelal bereiken op het telefoonnummer van ons clubhuis 0316 – 523433. Voor gedetailleerde adresgegevens zie onze route pagina.

Wilt u meer informatie met betrekking tot algemene voetbalzaken zoals ons complete competitie programma, teamindelingen of specifieke procedures, raadpleeg onze pagina: “Voetbalzaken algemeen“.  De meeste informatie komt uiteindelijk voort uit de droppage website van Marcel Bloemberg:  http://scgroessen.droppages.com/

Voor standen en uitslagen gebruiken wij de sport.link service van de KNVB die weer is gekoppelt aan www.voetbal.nl

Winterseizoen gebonden info:

Voor afgelastingen van de competitie wedstrijden raadpleeg de NOS teletekst pagina 603 Regio Oost en de KNVB Widget informatie op deze pagina. Voor afgelastingen bij trainingen raadpleeg ook onze home pagina op actuele berichten van het wedstrijdsecretariaat.

Er is nogal een onduidelijkheid wanneer trainingen vanwege weersomstandigheden of conditie van natuurgras of kunstgras worden afgelast. In deze bijlage vinden jullie de criteria op basis waarvan trainingen en wedstrijden kunnen worden afgelast.