• 4 Groessense ondernemers nieuwe shirtsponsors eerste elftal

11 jun 2018
  • Zaal Gieling Groessen, Hotel Gieling, Talan Accountants & Belastingadviseurs en Bouwbedrijf Vermeulen hebben de handen ineengeslagen met Sportclub Groessen. De vier Groessense ondernemers prijken vanaf komend seizoen als nieuwe hoofdsponsors op de shirts van het eerste voetbalelftal. Daarmee volgen zij gezamenlijk Theo en Ria Scholten op, die met hun slagerij ruim tien jaar lang niet weg te denken waren van het Groessen-shirt. Sportclub Groessen is blij dat Theo en Ria met deze vier Groessense ondernemers, en clubmensen bovendien, waardige opvolgers hebben gekregen.

De nieuwe shirtsponsors zetten deze week hun handtekening onder een driejarige overeenkomst. Zaal Gieling Groessen, geleid door Rob, Elselien en Nick Gieling zal de voorkant van het shirt bedekken. Hotel Gieling (Jarno Gieling), Bouwbedrijf Vermeulen (Ischa Vermeulen) en Talan accountants en Belastingadviseurs (Youri Talan) verschijnen op de achterkant van het shirt. Begin volgend seizoen zullen de nieuwe shirts gepresenteerd worden.

Op de foto van links naar rechts de nieuwe sponsors: Nick Gieling, Jarno Gieling, Rob Gieling, Youri Talan en Ischa Vermeulen. (foto: Edward IJland)