• Afscheid Sjoerd Geurts tijdens drukke bijeenkomst Club van 50

10 sep 2019
  • De bijeenkomst van de Club van 50 trok maandagavond 36 leden naar de kantine van Sportclub Groessen. Nooit eerder woonden zoveel mensen de jaarbijeenkomst van de Club van 50 bij. Tijdens de avond zat Sjoerd Geurts voor het laatst de bijeenkomst voor.

• De ‘Club van 50’ van Sportclub Groessen is opgericht in 2002. Iedereen die Sportclub Groessen een warm hart toedraagt, kan lid worden. De Club van 50 financiert speciale projecten binnen de vereniging en organiseert jaarlijks een activiteit. Met name zaken die niet rechtstreeks verband houden met het bedrijven van de voetbal- of handbalsport.

Tijdens de bijeenkomst werd er gesproken over de activiteiten die worden ontplooid, de bijdragen die het afgelopen jaar zijn geleverd en de bijdragen die in de ‘pen’ zitten. Na de vergadering keek het gezelschap gezamenlijk de wedstrijd Estland-Nederland. De poule werd gewonnen door Ko Lieferink.
    Voor Sjoerd Geurts kwam er maandag een eind aan een lange vrijwilligerscarrière bij Sportclub Groessen. Hij is ruim veertig jaar lid van de vereniging en vervulde het grootste deel van die tijd ook een vrijwilligersrol. Als jeugdleider, jeugdtrainer, activiteitencommissie, jeugdbestuur, jeugdvoorzitter, redactie groenwit nieuws, evenementencommissie, jubileumcommissie, organisator sponsorloop, ceremoniemeester, algeheel voorzitter en als laatste de commissie Club van 50.

Werner Willems, die al een jaar meedraait met de Club van 50, volgt Sjoerd Geurts op.