• Door de Corona maatregelen van de overheid was het dit jaar niet mogelijk om het AS&S Appelflappentoernooi binnen in de sporthal te laten plaatsvinden. Maar buiten op ons sportpark, zonder publiek, en onder leiding van een aantal enthousiaste stagiaires, kon alle jeugd tot 18 jaar zich op maandag 28 en dinsdag 29 december volop uitleven in een aantal wedstrijden op het kunstgras. Iedereen heeft duidelijk genoten! Zelfs het weer werkte mee, zodat op maandag de jongste jeugd zich even Messi kon voelen. We hebben vooral heel veel mooie acties gezien. Dat er zelfs een voetbalschoen tijdens de wedstrijd gerepareerd moest worden met een tiewrap, mocht de pret niet drukken. Op dinsdag was het de beurt aan de jeugd vanaf 11 jaar. Veel spannende wedstrijden, waar zelfs de VAR aan te pas dreigde te komen. En een appelflappen toernooi zonder appelflappen kan niet. Op beide dagen heeft Marnix Arentsen van AS&S alle spelers getrakteerd op een echte appelflap.