• Nu we allemaal weer geregeld een wedstrijd mogen spelen, is het ook tijd om de AS&S FairPlay competitie op te starten. 

    Iedere zaterdag kijken Roger, Esther, Gino of Marcel bij de thuisspelende teams. Van JO7-1 tot en met JO15-1. Hoe scoort een team op FairPlay? Iedere zaterdag kiezen zij een team, dat opvalt door hun FairPlay gedrag. En aan het eind van het seizoen kiezen zij uit al deze genomineerde teams een uiteindelijke winnaar! De winnaar krijgt een lekker ontbijt en een sport workshop. 

    Hoe win je nou de FairPlay competitie? Onze sponsor, Marnix Arentsen van A Signs & Safety legt het als volgt uit. 

    “ FairPlay is de basis van ons geliefde voetbalspel, maar ook heel belangrijk bij zijn bedrijf. AS&S verbetert de veiligheid in de meest gevaarlijke fabrieken, en dat heeft veel raakvlakken met FairPlay voetballen. Veilig omgaan met elkaar en respectvol gedrag naar alle betrokkenen. Tijdens de FairPlay competitie kijken wij naar hoe spelers, kader en ouders, omgaan met de scheidsrechter, de toeschouwers, de tegenstander en de medespelers. Als je begrijpt dat iedereen zijn of haar best doet en dat iedereen af en toe een foutje maakt en dat dus accepteert, dan komt het helemaal goed!. En win je met jouw team aan het eind van het seizoen misschien wel een leuke prijs. “ 

    Doe dus allemaal je best in de FairPlay competitie. Iedere maandag is op de website en in de groepsapps te volgen hoe de stand is. En waarom welk team een nominatie heeft gekregen.