• Op de foto overhandigt Sjoerd Geurts (links) namens de Club van 50 een attentie aan directeur Michel Bolder van NTS

De wifi op het sportcomplex van Sportclub Groessen is flink onder handen genomen. Met dank aan de Club van 50 van Sportclub Groessen en Nickeroche Telecom Services uit Duiven. Niet alleen de snelheid, maar ook de stabiliteit van het netwerk is fors verbeterd. Bezoekers kunnen nu in het clubgebouw, maar ook ver daarbuiten gratis internetten zonder een wachtwoord in te hoeven vullen. Voor de wifiverbinding waar de kassa gebruik van maakt, is een aparte inlog gerealiseerd. Een volgende stap is om het complex nog aan te sluiten om een snellere internetverbinding, waar ook de wifi op draait. De ‘Club van 50’ van Sportclub Groessen is opgericht in 2002. Iedereen die Sportclub Groessen een warm hart toedraagt, kan lid worden. De Club van 50 financiert speciale projecten binnen de vereniging en organiseert jaarlijks een activiteit. Met name zaken die niet rechtstreeks verband houden met het bedrijven van de voetbal- of handbalsport. De commissie Club van 50 bestaat uit Sjoerd Geurts, Menno van ’t Hull, Willy Vedder, Wielie Lentjes en Werner Willems.

Mensen die Sportclub Groessen een warm hart toedragen, kunnen zich aanmelden als lid van de Club van 50. De jaarlijkse inleg bedraagt ?? hoe kan het ook anders ?? vijftig euro. Als lid van de Club van 50 ben je ook lid van de vereniging, bezoek je gratis de wedstrijden van het eerste voetbalelftal en eerste handbalteam. Meer informatie of aanmelding: club50@sportclubgroessen.nl.