• Bouw zendmast

    Op donderdag 24 augustus begint Vodafone met de bouw van een zendmast bij ons op het sportcomplex. De locatie is de hoek waar onze onderhoudsploeg de containers heeft staan. Deze zijn ondertussen iets verplaatst, waardoor de 10 x 8 meter ruimte is ontstaan voor de zendmast. Dit is dus aan de zijde van de Molenstraat. 

    In nauw overleg met de Gemeente Duiven en de aannemers van Vodafone is er de afgelopen 12 maanden contact geweest om de plaatsing zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen. Heel graag vragen wij jullie om de bouwplaats niet te betreden en de afzettingen te respecteren. De overlast voor ons is minimaal, aangezien zij de voetbalvelden niet zullen betreden en er dus geen schade kan ontstaan. Alle velden kunnen dan ook gewoon in gebruik blijven tijdens de bouw.

    Sportclub Groessen had de bouw van de zendmast graag willen combineren met een gewenste verbetering van de veiligheid van onze fietsende bezoekers. Helaas is dat niet gelukt. Voor de fietsers vanuit Groessen komt er een extra ingang naar de binnenkort ook grotere fietsenstalling, zodat bij onze hoofdingang minder verkeersbewegingen zullen zijn. Dit project is ondertussen wel goedgekeurd door de Gemeente Duiven. Het duurde allemaal wat langer omdat het om een substantiĆ«le investering gaat. Er komt namelijk ook een extra fietsingang en een fietspad. Dit moest ook nog door de Gemeenteraad goedgekeurd worden. Daarom zal er later dit jaar extra hinder zijn door de bouw, maar de veiligheid zal verbeterd gaan worden en dat is de wens van velen bij onze voetbalclub.