• Circuittraining

    Bij Sportclub Groessen kan iedereen zich op zijn of haar eigen niveau ontwikkelen, zowel op voetbalgebied, als op sociaal gebied. Niet alleen spelers, maar ook vrijwilligers en trainers. 

    Zo zijn we gestart met circuittraining voor de jeugd van de JO9 tot en met de JO12. Onder leiding van deskundige trainers kunnen alle spelers in een circuit allerlei oefeningen doen. En omdat je eigen trainers eraan mee doen, leert ook hij of zij nieuwe trainingsvormen. 

    De circuittraining is ontwikkeld door ons technisch overlegteam, bestaande uit Sander Meijer, Sjoerd Bloemberg, Wilfred Burgers, Roland Vedder, Bas Tiel Groenestege en Luc Uffing. Allemaal ervaren trainers die hun sporen al verdiend hebben binnen Groessen. 

    We hebben inmiddels twee series circuittrainingen gehad. We gaan evalueren, en kijken hoe we het voor volgend seizoen verder kunnen uitbouwen. 

    Op een speelse manier beter worden. En dat in een vertrouwde omgeving, waar iedereen gelijkwaardig is. Je voelt je thuis bij ons en je hebt plezier! Dat is waar het om draait bij Sportclub Groessen