• Clubvoetbaldagen bij Sportclub Groessen opnieuw enorm succes!
  Na een fantastische eerste editie Clubvoetbaldagen was het aan ons de taak om het succes te evenaren en zelfs te overtreffen. Vorig jaar hadden we 45 deelnemers, dit jaar moesten we de inschrijvingen na anderhalve dag al sluiten met 61 deelnemers. Met de aanmeldingen zat het dus wel goed!
  Vol spanning en enthousiasme kwamen de kinderen dinsdagochtend het sportpark op gelopen. Na de openingsquiz was het ijs gebroken en vervolgens kon de training beginnen. Na de lunch stonden de penaltybokaal en de 7-kamp op de planning en daar was er direct kans op prijsjes. Woensdagochtend was er naast de voetbaltraining een stormbaan waar enorm veel plezier aan werd beleefd. De shoot-out finales waren spannend tot op het laatste moment en ook daar werden er weer prijzen verdeeld. Aan het einde van de middag werd de groepsfase van het toernooi afgewerkt.
  Donderdagochtend was de laatste circuittraining met veel 1 tegen 1 vormen en tijdens de lunch kregen de kinderen een warme snack. Vervolgens hebben we nog een keer de kantine op z’n kop gezet met de welbekende Bingo en daarna stonden alleen de finales van het toernooi nog op ons te wachten.
  Wij als organisatie kijken terug op drie dagen vol voetbal, animatie en heel veel plezier. Nieuwe vriendschappen en mooie voetbal herinneringen zijn weer gemaakt.
  Vele vrijwilligers hebben fantastisch geholpen om er een super evenement van te maken, waarvoor nogmaals hartelijk dank. We willen via deze weg ook graag onze sponsoren Jumbo Gradussen Duiven, Fruitkwekerij De Stokhorst en Bas Tiel Groenestege namens ING Bank enorm bedanken.
  We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien.
  Sportieve groet,
  Coördinator Clubvoetbaldagen SC Groessen
  Sander Meijer