• Corona maatregelen op het sportpark de Heggeakkers

2 sep 2020
  • Vanaf 5 september begint ook de competitie voor de pupillen weer. We heten alle toeschouwers van harte welkom op ons sportpark, wel met inachtneming van de regels omtrent Corona. We hebben de belangrijkste rondom de wedstrijden op een rijtje gezet. Alle maatregelen hebben als doel het makkelijker maken van de anderhalve meter afstand tussen volwassenen ​en zijn gericht op het waarborgen van uw veiligheid en die van onze vrijwilligers.

• Geen toeschouwers op de looppaden langs de velden (aangegeven in het rood op de plattegrond op het bord). Ga op het gras staan of verspreid je langs de overige kanten van het veld. Op deze manier geef je iedereen de kans om anderhalve meter afstand van elkaar op het looppad te houden. Toeschouwers staan ook langs het veld op anderhalve meter van elkaar.
    • ​Op sportpark zijn pijlen aangebracht zodat de looprichting voor iedereen helder is, volg deze pijlen dan ook. Tevens zijn er enkele borden ter verduidelijking geplaatst. Volg ook de aanwijzingen van de coördinatoren op.
    • Let op de verplichte looprichting bij de kleedkamers. Deze staat aangegeven met borden.
    • Let op de looprichting bij de kantine. Dan zijn er niet teveel mensen tegelijk op hetzelfde pad.
    • Op het (overdekte) terras en in de kantine gelden dezelfde regels als in alle horeca (Iedereen moet verplicht zitten, tevens is er een registratielijst aanwezig).
    • Kleedkamers zo kort mogelijk gebruiken. We moeten momenteel de kleedkamers namelijk zo goed mogelijk over meer teams verdelen. ​Na het omkleden dienen de tassen mee naar het veld te worden genomen, zodat de kleedkamer vrij is voor het volgende team. Teambesprekingen inclusief de bespreking in de rust, dient op het veld plaats te vinden.
    • Jeugd tot en met 17 jaar hoeft geen afstand van elkaar te houden. Dus de JO8 t/m JO17 mogen in 1 kleedkamer en tegelijk (kort) douchen. ​Trainers/begeleiders dienen wel afstand te houden.
    • Volwassenen vanaf 18 jaar moeten wel anderhalve meter afstand houden. De JO19 en senioren hebben 2 kleedkamers tot haar beschikking om om te kleden. Teambesprekingen zijn helaas niet toegestaan in de kleedkamers. Ook in de dugout dient anderhalve meter afstand gehouden te worden.
    • Er mogen alleen kaderleden bij de jeugd in de kleedkamer, om niet teveel volwassenen tegelijk in de kleedkamer te hebben.

Een fijne competitie gewenst,

Het bestuur van Sportclub Groessen