• Beste leden, 

  Met z’n allen zitten we in een ongekende situatie die ons ‘normale’ leven volledig op z’n kop zet. Dit vraagt veel van een ieder en veel van ons als maatschappij. Wij begrijpen dan ook dat dit alles veel vragen oproept. 

  Het belangrijkste uitgangspunt is natuurlijk ieders gezondheid, dit staat boven de sport. Wij willen dan ook iedereen vragen, let goed op je eigen gezondheid, maar ook op die van je naasten en je medemens. 

  Wat betreft de maatregelen houden wij ons aan het de richtlijnen die worden opgelegd door de overheid, met het advies van het RIVM. De adviezen en richtlijnen van de professionals zullen wij opvolgen en ook op de voet volgen, zo ook die van het NOC*NSF. Hieronder de meeste dringende vragen en antwoorden: 

  Wanneer mag er weer getraind worden?

  Op dit moment is het advies om het sportpark tot in ieder geval 6 april gesloten te houden. Of het sportpark na 6 april weer open mag is afhankelijk van de maatregelen vanuit de overheid.

  Ook sporthallen blijven in ieder geval tot 6 april gesloten. 

  Wordt er in de zomer nu langer door gevoetbald of gehandbald?

  De KNVB en de NHV hebben verschillende scenario’s klaar liggen, maar zijn afhankelijk van het aanhouden of afnemen van het corona virus inclusief de maatregelen. Of dit betekent of er langer in de zomer door gesport wordt, is op dit moment nog niet duidelijk. 

  Wat betekent dit voor de contributie?

  Als gezamenlijke sport nemen we het standpunt in dat we de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen. Daarom wordt de contributie op dit moment gewoon geïnd.

  Bepaalde kosten lopen ook door voor de sportclub en we missen ook de kantine opbrengsten. 

  Wij willen iedereen nogmaals vragen om zich te houden aan de opgelegde maatregelen en rekening te houden met elkaar. Wij zullen ons best doen iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Namens ons allen bedankt voor jullie begrip.

  Voor overige vragen kun je contact opnemen met info@sportclubgroessen.nl

  Namens algemeen bestuur Sportclub Groessen.