• De Stokhorst Fruitkwekerij verzorgt de heren Zaterdag 4 nieuwe wedstrijd-shirts

  Heren van zaterdag 4 van Sportclub Groessen zijn in het nieuw gestoken door

  De Stokhorst Fruitkwekerij uit Groessen.

  De Stokhorst heeft een aantal bekenden zitten in dit team vandaar dat deze mooie sponsoring tot stand is gekomen. De heren van zaterdag 4 is een team wat nog volop in de strijd is maar stevig op de 1e plaats staan in de competitie. Het is één jong gemengd team met routiniers en nieuwe aanwas die allemaal een goed balletje kunnen trappen. Ze willen graag verzorgt en attractief voetbal spelen en dat lukt hun aardig.

  Sponsor de Stokhorst Fruitkwekerij is een familiebedrijf wat al jaren met hun winkel (op het erf ) in Groessen a/d Schraleweidsestraat 3 zit. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende soorten appels, peren, pruimen, kersen en aardbeien. Maar niet alleen voor fruit ben je bij hen op het juiste adres, ze hebben ook een scala in keuze in groente. Dit loopt met de seizoenen mee dus altijd vers. Daarnaast kun je ook voor fruitdrankjes, Jam en cadeau of kerstpakketten bij hen terecht.

  Neem eens een kijkje bij hen op de website www.destokhorst.nl. Zij gaan echt met de tijd mee en hebben ook een webshop.  

  Wij wensen het team veel plezier en succes toe dit seizoen.

 • Achterste rij: Edward Ijland, Alec Wolters, Youri van Hal, Lennard van Zuijlen, Danny Klok, Kevin Vredeveldt (K) Lars Tubben, Koen Limpers, Jelle te Winkel

  Rij daarvoor: Mick de Wit, Lars van Kuijk, Danny Tooren, Ralph Portier (C), Tim Leenders, Daan Schoonderwoerd, Julian Campbell.

  1e foto : Alec Wolters / Ralph Portier / Edward Ijland.

  Foto: Koos Roelofs