• De Voetbalkraam sponsort de JO12-01 nieuwe trainings-ziptops

  De JO12-01 Pupillen van Sportclub Groessen hebben nieuwe trainings-ziptops gesponsord gekregen door De Voetbalkraam uit Duiven.

  De JO12-01 is een jong team wat al even bij elkaar zit, ze hebben een mooie start gemaakt in de eerste deel van seizoenshelft en zijn nu voortvarend de tweede fase in gegaan en voeren hier de ranglijst aan. Voetballend ziet het er in ieder geval verzorgt uit en ze vinden elkaar steeds beter in het veld.

  Sponsor de Voetbalkraam is een bedrijf van Fred Holland. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende soorten Fan merchandise. Enkele voorbeelden zijn replica-shirts van bekende voetballers O.A. Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, MBappƩ en van het Nederlands Elftal. Tevens verkoopt hij shirts, truien en trainingspakken van Monster energy of diverse sweates/shirts met dierenafbeeldingen o.a. wolven, paarden enz.

  De Voetbalkraam biedt zijn artikelen aan op verschillende jaarmarkten, braderieĆ«n en op de weekmarkt in Nijmegen, maar ook via zijn webshop www.devoetbalkraam.nl.  

  Wij wensen het team veel plezier en succes toe dit seizoen.

  Foto's: Debbie de Leeuw