• Drukbezochte bijeenkomst Club van 50

    10 sep 2018
  • Tijdens een drukbezochte bijeenkomst van de Club van 50 van Sc Groessen is er afscheid genomen van commissielid Koos Roelofs. Zijn vervanger is Wielie Lentjes. Daarnaast is ook Werner Willems de commissie komen versterken. Hij neemt nu alvast de plek in van Sjoerd Geurts die volgend jaar afscheid neemt. Jos Scholten won het traditionele darttoernooi. 

    De Club van 50 is een groep van - op dit moment 113 - mensen die Sportclub Groessen een warm hart toedragen, maar waar ook plaats is voor gezamenlijke activiteiten in een gezellige sfeer. De bedoeling van de Club van 50 is om nog meer betrokkenheid bij onze vereniging te creƫren en speciale projecten binnen de vereniging te kunnen financieren. Zaken die niet rechtstreeks verband houden met het bedrijven van de voetbal- of handbalsport.

    De jaarbijeenkomst werd goed bezocht. Diverse onderwerpen passeerden de revue. De schenkingen van het afgelopen jaar werden besproken - waaronder winterjassen en een snoeischaar voor de maandagmorgenploeg, een tablet voor het wedstrijdsecretariaat, verbeterde wifi in het clubgebouw en vlaggen voor Handbal Combinatie de Liemers (HCL). Ook werd de samenwerking met de Club van 25 van sv Loo benoemd net als de activiteiten die er aan staan te komen. Met een moment stilte werden de drie overleden leden - Bep Elfrink, Theo Scholten en Matheus Janssen - herdacht. 

    Na afloop vond een dartoernooitje plaats, dit keer ging de taartbon naar Jos Scholten die met 94 punten hoog boven de rest uittorende.