• Boven (vlnr): Marco Golembiewski, Willy Vedder, Reinout Bus, Rick Goorman, Rogier den Balvert, Joey de Haan, Rob Bremer, Niels Uffing.

Midden (vlnr): Rob Gieling (sponsor), Youri Talan (sponsor), Jelle van Onna, Tim Leenders, Bas Bremer, Koen van Loon, Rick Maatman, Lennard van Zuylen, Sander Meijer, Jarno Gieling (sponsor), Ischa Vermeulen (sponsor)

Onder (vlnr): Chiel Driessen, Mees Vermeulen, Nick Gieling, Bram van ’t Hull, Joris Kuijpers, Dylan Oudendag, Luuk Driessen, Raoul Peer, Edward IJland (sponsorcommissie)

Niet op de foto: Rodney Neijenhuis, Stijn Goris, Tom Uffing

• Wat al even bekend was, is nu ook officieel bekrachtigd met bloemen, handdrukken en teamfoto’s. Zaal Gieling Groessen, Hotel Gieling, Talan Accountants & Belastingadviseurs en Bouwbedrijf Vermeulen zijn sinds dit seizoen de nieuwe shirtsponsors van het eerste elftal. Toeval of niet, in de nieuwe shirts verloor Groessen nog geen punt dit seizoen en voert het trots de ranglijst aan in klasse 4D. De vier Groessense ondernemers volgen als ondernemers gezamenlijk Theo en Ria Scholten op, die met hun slagerij ruim tien jaar lang niet weg te denken waren van het Groessen-shirt. Sportclub Groessen is blij dat Theo en Ria met deze vier Groessense ondernemers, en clubmensen bovendien, waardige opvolgers hebben gekregen.

• V.l.n.r: Edward IJland (sponsorcommissie), Youri Talan, Rob Gieling, Jarno Gieling, Ischa Vermeulen

De nieuwe shirtsponsors zetten eind vorig seizoen al hun handtekening onder een driejarige overeenkomst. Onlangs werden de teamfoto’s geschoten door Koos Roelofs. Zaal Gieling Groessen, geleid door Rob, Elselien en Nick Gieling bedekt de voorkant van het shirt. Hotel Gieling (Jarno Gieling), Bouwbedrijf Vermeulen hebben de handen ineengeslagen (Ischa Vermeulen) staan op de achterkant afgedrukt en Talan Accountants & Belastingadviseurs (Youri Talan) bedekt een deel van de broekjes.