• Eindsprint Examentraining steekt de JO17-1 junioren in het nieuw

24 sep 2020
  • De JO17-1 van Sportclub Groessen zijn in het nieuw gestoken door hun nieuwe sponsor Eindsprint Examentrainingen.

De JO17-1 is als team al goed op elkaar ingespeeld. Ze hebben al een mooie start gemaakt door in het bekertoernooi door te gaan naar de volgende ronde. In de competitie hebben ze nu één wedstrijd gespeeld, deze is ook met winst afgesloten. Goede start dus, met verzorgd voetbal.

Sponsor Eindsprint is het bedrijf van Jelle Boersma. Jelle is geen onbekende bij de club, hij heeft zelf de hele jeugd doorlopen tot en met de A-junioren. In 2009 vertrok hij uit Groessen, inmiddels is zijn bedrijf gevestigd in Amsterdam. Eindsprint bereidt examenleerlingen voor op hun eindexamen. In kleine groepjes worden er in het hele land examentrainingen gegeven voor verschillende niveaus en vakken. Op de website van Eindsprint vind je meer informatie over de mogelijkheden.

Wij wensen het team veel plezier en succes toe dit seizoen.

• Foto:

Van links naar rechts voorste rij : Ryan Gieben, Liam Weber, Job Jansen, Nick IJland, Finn Aerns en Lars Hendriks.

Achterste rij : Thomas de Groot, Yannick Eelderink, Chris Klappers, Joost de Groot, Marijn Gorseling en Tom van Megen

Afwezig : Luc Wiersema en Lukas Slangewal

Foto's gemaakt door Edgar Rijkse