• Fair Play Competitie

    4 sep 2020
  • Elke voetballer doet er alles aan om te winnen. Maar voetbal is meer dan alleen een strijd om winst en verlies. Plezier, respect en sportiviteit zijn waarden die ook bij het voetbal horen. Sportclub Groessen wil dit bovenaan hebben staan. Daarom start komende zaterdag, 5 september, de Fair Play competitie weer. 

    Hoe werkt de Fair Play competitie? Iedere week wordt door het wedstrijdsecretariaat en de pupillen coördinatoren (t/m JO13) beslist welk thuisspelend team genomineerd wordt als “team van de week Fair Play”. Van welk team hebben ouders, spelers en ook kader, zich het sportiefste gedragen. En waarom vinden zij dat? Dit wordt elke week naar het kader gestuurd, met het verzoek ouders en spelers hiervan op de hoogte te brengen. Natuurlijk kun je het ook volgen op het bord in de kantine of op Groessen tv.   

    Eind november wordt bepaald wie van de genomineerden de uiteindelijke winnaar van de Fair Play is geworden. Het winnende team krijgt een gezond ontbijt op de club en mag een voetbal clinic volgen van Roy Talsma, oud speler van Telstar en Vitesse.  

    Als we allemaal ons best doen om de competitie met respect en sportiviteit vorm te geven, dan wint het plezier altijd ...