• Geef Je Gebruikte Voetbalschoenen een Tweede Leven met Zevenaardig

  In samenwerking met Zevenaardig zet Sportclub Groessen zich in om jong gebruikte voetbalschoenen een tweede leven te geven. Heb jij voetbalschoenen die niet meer passen, maar nog wel in redelijke staat zijn? Lever ze dan in bij de daarvoor bestemde box, te vinden nabij het ballenhok en de kantine.

  Zevenaardig zal ervoor zorgen dat deze schoenen weer als nieuw worden, of het nu gaat om het inzetten van nieuwe veters of een grondige poetsbeurt. Vervolgens worden deze opgeknapte voetbalschoenen ter beschikking gesteld aan mensen voor wie het kopen van een nieuw paar schoenen een financiƫle uitdaging vormt. Op deze manier dragen we samen bij aan een duurzamere wereld en helpen we mensen in nood.

  Het initiatief wordt geleid door Hans de Leeuw, een bekend gezicht binnen SC Groessen, die dit project heeft bedacht en begeleid. Hans was een actieve trainer en leider, maar helaas nu (al enkele jaren) niet meer door zijn ziekte. Zijn drie kinderen voetballen bij onze vereniging. Hij kampt helaas met gezondheidsproblemen als gevolg van een hersentumor (Oligodendroglioom tumor). Ondanks zijn uitdagingen is Hans nog steeds betrokken bij het project, dat wordt uitgevoerd bij Zevenaardig.

  Zevenaardig is een organisatie die mensen begeleidt met een afstand tot de arbeidsmarkt of behoefte hebben aan een zinvolle daginvulling. Door deel te nemen aan dit project, help je niet alleen mensen in nood, maar draag je ook bij aan de ondersteuning van deze waardevolle organisatie.

  Alle voetbalverenigingen in de Gemeente Zevenaar doen mee aan dit initiatief, en we zijn trots om te kunnen zeggen dat ook Sportclub Groessen nu deel uitmaakt van dit mooie project.

  Wil je ook bijdragen aan het onderzoek naar de genezing van oligodendroglioom? Dan kun je onze Hans helpen via deze website: stophet.nl/acties/acties-overzicht/312-oligodendroglioom-tumor

  Gun je wondersloffen een nieuwe eigenaar en lever ze in! De box is duidelijk herkenbaar en zal in het ballenhok staan. Laten we samen een verschil maken, voor het milieu, voor de gemeenschap en voor Hans.