• Maandag 25 maart 2019 was de laatste klaverjasavond van dit seizoen. Traditioneel werd op deze avond koppelkaarten gespeeld. De hele avond spelen dan vaste koppels tegen elkaar.

  •  

    Na twee rondes ging was er een heerlijk buffet, die werd verzorgd door Snackcounter Braam uit Duiven. Hierna volgde nog de derde ronde koppelkaarten. De avond werd afgesloten met een drankje. De voorgaande 13 avonden werd er in competitieverband volop gestreden voor de eerste plaats en de wisselbeker. De avonden waren ook dit jaar weer goed bezet en er werd met veel plezier gekaart. Geert Visser was dit seizoen de beste. Hij bleef Wim van de Veer (2e) en Chris van Hee (3e) voor. Allen van harte gefeliciteerd. De eindstand kunt u bekijken elders op deze pagina. Wij bedanken Rummy Stokman, Willy van den Crommenacker en Joop Aaldering  voor het organiseren van de klaverjasavonden.

    Anita Stokman-Verweijen was ook dit seizoen onze gastvrouw. Anita, ook jij bedankt voor jouw vrijwillige bijdrage op deze avonden. Uiteraard ook alle deelnemers van dit seizoen bedankt  voor jullie deelname.

  • Wij wensen jullie een mooie zomer en hopen jullie allen in september/oktober weer te zien bij de start van het nieuwe kaartseizoen.

    Groeten Hennie Roelofs

    Namens de kantinecommissie