• Groessen 1 herstelt zich met prima overwinning

6 okt 2019
  • Na de 5-1 nederlaag vorige week bij Sprinkhanen, was het vandaag zaak om de draad weer op te pakken. Op een waterig sportpark de Heggeakkers, was Angeren de tegenstander. Vrij vroeg in de wedstrijd werd de toon gezet. Chiel Driessen werd na een mooie aanval gezocht en bereikt. Zijn 1 op 1 met de keeper resulteerde nog niet in een doelpunt, maar de intenties van Groessen waren duidelijk. Na een kwartier spelen werd Chiel Driessen opnieuw gezocht en gevonden. Na voorbereidend werk van Rick Maatman, mocht Chiel Driessen opnieuw de trekker overhalen. Ditmaal resulteerde het wel in een doelpunt; 1-0! Kort na de 1-0 opnieuw een goede mogelijk. Nick Gieling wist Keyme Bosman met een goede pass  vrij voor de keeper te zetten. In eerste instantie redde de keeper, en in tweede instantie was een verdediger van Angeren eerder bij de bal. Nog geen verdubbeling van de voorsprong. Het restant van de eerste helft bestond uit afwisselend balbezit voor Groessen en Angeren. Veel grote kansen werden niet gecreëerd, maar er werden ook niet veel kansen weggegeven. De 1-0 ruststand was dan ook logisch.

• Groessen kwam goed uit de kleedkamer. Het balbezit zorgde steeds meer voor dreiging, en na 55 minuten spelen leidde dit ook tot een verdubbeling van de marge. Doelpuntenmaker Rick Maatman maakte de 2-0! Niet veel later werd de wedstrijd in het slot gegooid. Opnieuw wist Rick Maatman doel te treffen. Ditmaal na goed voorbereidend werk van Mees Vermeulen en Dylan Oudendag. Stand na 55 minuten spelen: 3-0! In het restant van de 2e helft wisten beide team enkele kansen te creëren, maar het slotakkoord was voor Groessen. In de 87ste minuut zorgde Chiel Driessen voor de uiteindelijke eindstand van 4-0.

• Al met al een prima wedstrijd waarbij ook de 0 werd gehouden. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Jonge Kracht op het programma. Aanvang 14:00uur in Huissen. Tot dan!