• Groessen 1: verliespartij tegen Westervoort

21 okt 2019
  • Na het gelijke spel van vorige week (2-2) tegen Jonge Kracht, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Westervoort op het programma. De wedstrijdsponsor van vandaag deze wedstrijd was Rabobank Arnhem en Omstreken. Op een nat sportpark de Heggeakkers begon Westervoort de wedstrijd met veel balbezit. Groessen startte onrustig, maar in het eerste half uur hadden beide teams weinig kansen. Vlak na het half uur kwam Westervoort op voorsprong. Via Joël Nibaële wist Wester voort de score te openen, 0-1. Vlak voor rust kreeg Groessen de uitgelezen mogelijkheid om op 1-1 te komen. Rick Maatman zag de keeper van Westervoort voor zijn goal staan, en wist de goalie met een stiftje te verrassen. De bal belandde vervolgens tegen de paal en kwam terug het veld in. Chiel Driessen was erbij voor de rebound, maar wist de kans niet om te zetten in een doelpunt. Ruststand bij Groessen – Westervoort 0-1.

Snel in de 2e helft wist Westervoort op 0-2 te komen door een penalty te benutten. Vervolgens werd in de 56ste minuut de wedstrijd beslist door Julian Hensen die de 0-3 maakte. Het restant van de wedstrijd kenmerkte zich door slordig voetbal van Groessen. Beide teams kregen nog meerdere kansen, maar doelpunten werden niet meer gemaakt. Eindstand op deze zondagmiddag: 0-3.

Volgende week (27 oktober) staat de uitwedstrijd tegen CHRC op het programma. Aanvang 14:00uur. Tot dan!