• Groessen JO15-2 vs. American Football

30 mrt 2019
  • Vandaag de uitwedstrijd bij VDZ. We speelden op veld 1 en dat is het American Football veld. De lijnen voor voetbal staan er ook op maar dan in een gele kleur. In de eerste helft gebeurde er niet veel. Ze waren elkaar aan het aftasten, maar Groessen was wel de betere ploeg. Rust : 0 - 0.

In de 2e helft werd er direct gescoord. In het strafschopgebied was het erg druk. Bram kreeg de bal en draaide naar de goal toe en scoorde de 0-1. Daarna bleef het weer even rustig. Balverlies in de verdediging zorgde voor de 1-1. Daarna krabbelden de jongens weer op en Ahmet schoot van afstand raak. 1-2. VDZ liet de kopjes daarna hangen. Lukas scoorde de 1-3 en na een mooie corner van Marijn kopte Nick de bal in de hoek. 1-4. Nu kon Groessen de bal rustig in de ploeg houden en dat deden ze prima. Marijn probeerde te scoren maar dat was te moeilijk. Hij legde de bal terug op de 16 voor Lukas en die scoorde de 1-5. En dat was ook de eindstand. Echt heel goed gespeeld vandaag. Complimenten van de trainers!!

• Vooraf aan de wedstrijd werd er in de auto bij Nick gezegd "We gaan alle drie scoren" en dat is ook gebeurd.
    Van links naar rechts - Nick, Lukas en Bram.