• Groessen JO7-1 ongeslagen kampioen en winnaar van het DVV toernooi.

6 jun 2019
  • Siem, Mathijs, Luuk, Job, Floris, Robbin en Friso deze 7 jongens van Groessen JO7-1 hebben na de winterstop geen wedstrijd verloren zowel in de competitie als op het DVV toernooi. De wedstrijden in de competitie werden wekelijks met grote cijfers gewonnen. Maar ondanks bleef de sfeer er bij de jongens en het kader positief en gezellig. Het kampioenschap werd dan groots gevierd. Afgelopen zaterdag moesten deze 7 toppers nog een keer aantreden en wel op het DVV toernooi. Ze zaten in een poule met teams uit Groessen, Duiven, Loo en Dieren. En net als in de competitie weer alles gewonnen. 4 wedstrijden 12 punten en een doelsaldo van +29! Jongens super gedaan en heel veel plezier volgend seizoen in JO8-1 waarin jullie in de 1é klasse gaan spelen. Succes!