• Vrijdag 24 en zondag 26 augustus stonden voor Groessen op sportpark De Buitenboom in Babberich de eerste tegenstanders van het nieuwe seizoen op het programma. 

  Vrijdagavond stonden de poule wedstrijden op het programma en mocht Groessen in wedstrijden van 45 minuten aantreden tegen eerst Den Dam uit Azewijn en vervolgens Rijnland uit Lobith.  Beide wedstrijden werden gewonnen met 2-0 waarin Tim Leenders tegen Den Dam 2x succesvol was en tegen Rijnland werd er gescoord door Joey de Haan en Rick Maatman. 

  Zondag in de finale was Babberich de tegenstander, die in hun poule Gelderse Eiland en RKPSC achter zich hadden gelaten.   Groessen begon de wedstrijd goed en speelde een zeer verdienstelijke 1e helft waarin maar liefst 5x gescoord werd.  Met een hattrick van Rick Maatman en 2 treffers van Dylan Oudendag leek een grote overwinning mogelijk. 

  Helaas kon de 2e helft de lijn van de 1e niet doorgetrokken worden en was de focus geheel weg. Babberich profiteerde hiervan door 3x te scoren, maar de eindoverwinning is geen moment in gevaar geweest.

  Een mooie opsteker derhalve aan het begin van het seizoen. 

  Volgende week beginnen de bekerwedstrijden, waarin a.s. zondag in een thuiswedstrijd 3e klasse Havo de 1e tegenstander is.

  Aanvang 14.00 uur op sportpark Heggeakkers.