• Groessen zet overtuigende lijn ook door in de 3e bekerwedstrijd

17 sep 2020
  • De laatste poulewedstrijd in de bekercompetitie is de wedstrijd tegen Dierense Boys. De eerste 2 bekerwedstrijden werden overtuigend gewonnen. Met 12 gescoorde doelpunten en geen tegendoelpunten in de voorgaande bekerwedstrijden, werd de wedstrijd tegen Dierense Boys met vertrouwen tegemoet gezien. De lijn die in de eerste bekerwedstrijden werd ingezet, vond ook gevolg in de 3e bekerwedstrijd. Een duidelijk overwicht van Groessen, met daarbij goede aanvallen en mooie doelpunten. Het was snel duidelijk dat er voor Dierense Boys vandaag niks te halen viel. Binnen het kwartier stond Groessen op 1-0 voor. Rick Maatman wist via binnenkant paal te scoren nadat Robin van Ussen hem vrij voor de goal wist te plaatsen. Direct na dit doelpunt had Joey de Haan al de kans om de score te verdubbelen. Zijn punter resulteerde echter niet in een doelpunt. Na een half uur spelen was het wel opnieuw raak. Vanuit een corner, in de scrimmage, wist Dylan Oudendag de score te verdubbelen. Voor rust werd de wedstrijd vervolgens al beslist. Jarno Geurts wist Rick Maatman te bereiken met een afgemeten pass. Rick stond al vrij voor de keeper, maar was niet zelfzuchtig. Hij gaf de bal af op Joey de Haan, die eenvoudig de 3-0 wist te scoren. Deze 3-0 was ook direct de ruststand.

De tweede helft was de fut er grotendeels uit. De balsnelheid daalde, het aantal kansen bleef achter, en dit was ook het geval voor het aantal doelpunten. Uiteindelijk wist Groessen in de 2e helft 1 keer te scoren. De net ingebrachte Raoul Peer wist de 4-0 te maken na een individuele actie. Verder was de 2e helft geen spektakel. Met een eindstand van 4-0 was het krachtverschil duidelijk. Na 3 overwinningen in de beker, met 0 tegendoelpunten en 16 gescoorde doelpunten eindigt Groessen als 1ste in de bekerpoule. Op naar de volgende bekerronde!

Volgende week start de competitie. Groessen neemt het de eerste competitiewedstrijd thuis op tegen RVW. Aanvang 14:00uur op sportpark de Heggeakkers. Tot dan!

• Van Ussen Tientjesspel

Aankomende zondag 20 september spelen we de eerste competitiewedstrijd. Tot die tijd is het nog mogelijk om mee te doen met het Van Ussen Tientjesspel. Voorspel de uitslagen van het 1ste elftal en maak kans op leuke prijzen!

De prijzen zijn als volgt:

1ste prijs is waardebon € 100 van Van Ussen Tweewielers.

2e prijs waardebon €60 van Van Ussen Tweewielers.

3e prijs waardebon € 40 van Van Ussen Tweewielers

Meer info is te vinden in het aankondigingsbericht: https://www.sportclubgroessen.nl/van-ussen-tweewielers-tientjesspel-groessen-1/