• Het meerjarenplan 2023-2027

  Vol trots presenteren we jullie het meerjarenplan 2023-2027 van en voor sportclub Groessen. Geschreven door een aantal betrokken leden van de club. In ons meerjarenplan staat welke activiteiten we al doen. En welke activiteiten we nog graag willen doen. Dat alles vanuit de visie van sportclub Groessen, met als kernwaarden SAMEN, DORPS VERTROUWD, en RUIMTE VOOR ONTWIKKELING. 

  Het meerjarenplan is de leidraad voor ons bij de club. Maar het is ook de leidraad voor de gesprekken die we regelmatig met de gemeente voeren, over de accommodatie en andere faciliteiten, nu en in de toekomst. 

  We richten onze ambitie en de daaraan gekoppelde activiteiten de komende vijf jaar op de volgende thema’s: 

  • Iedereen doet mee. We hebben bijvoorbeeld net zo veel aandacht voor de JO11-4 als voor de JO11-1.
  • Duurzaamheid. We vervangen bijvoorbeeld de lampen door LED.
  • Opleiden en ontwikkelen. Zo hebben we laatst een theatervoorstelling “Positief coachen” voor kader georganiseerd. En zijn de eerste circuittrainingen voor de jeugd al weer gestart.
  • Positief sportklimaat. Voor ieder kader is een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd. En we zijn met de gemeente in gesprek over de gevaarlijke verkeerssituatie voor met name fietsers bij de ingang van het sportpark.
  • (Ver)binden. Onze voetbaldriedaagse voor de jeugd is inmiddels beroemd in de omgeving. Ook willen we bijvoorbeeld actief bezig met sponsoring. 

  Dit zijn maar enkele voorbeelden/ Nieuwsgierig? Bekijk dan het hele meerjarenplan via deze link. 

  En het meest belangrijke: het plan is van en voor ons allemaal. We willen er een levend document van maken. En dat kan alleen met de ondersteuning van veel vrijwilligers. Hierdoor blijft het voor alle vrijwilligers leuk en behapbaar. 

  Wil je er actief aan meehelpen? Al is het maar een uurtje per maand of eenmalig bij een project, neem dan contact op met Sylvia Hof 06-11030684 

  We doen het samen!