• Het nieuwe team Zaterdag 5 wordt is in het nieuw gestoken

  Het vrienden team “senioren Zaterdag 5“ van Sportclub Groessen hebben drie nieuwe sponsoren aan zich weten te winnen door SFS media / IMC-PRO / IJ-bouwadvies lopen ze nu mooi met zowel shirt sponsor als trainingssweater en inloop shirt er goed bij.

  Zaterdag 5 is het jonge senioren team wat al geruime tijd samen voetbalt in de jeugd met enkele nieuwe aanvullingen. In de beker doen ze nog steeds mee en spelen ze straks tegen hoofdklasse teams. In de competitie gingen ze goed van start maar de tegenstanders worden steeds beter. Er wordt verzorgd voetbal gespeeld wat af en toe er soepel er uit ziet.

  Sponsor IMC-PRO is het gezicht van Eric Klappers, Eric is geen onbekende bij onze club. In het verleden heeft hij veel vrijwilligerswerk gedaan. IMC-PRO is het bedrijf wat u kan helpen met verbetering of vernieuwing van bedrijfsprocessen. Dit kan via interim-management, consultancy oplossingen of change projecten.
  De klant staat hierbij uiteraard centraal en de focus ligt op uw medewerkers en de kracht van uw teams. Zij werken iedere dag samen aan uw visie en leveren de kwaliteit van uw product of dienstverlening. IMC-PRO werkt voor grote en middelgrote organisaties in de regio en landelijk, maar ondersteunt ook entrepreneurs. Ons team werkt in de sectoren Transport & Logistiek, Openbaar Vervoer en Zorg. We hebben een brede basis in operationele, financiële, informatietechnologie en managementprocessen en specifieke expertise in project-/programma management, lean six sigma en business information. 

  Sponsor SFS Media is een bedrijf wat zich richt op het leveren van specifieke tools en behoeften aan en in de Media & Entertainment industrie, dit zijn Enterprise Archief-, Storage- en migratiesoftware oplossingen. SFS Media ontwikkelt een breed spectrum aan oplossingen, waarbij de focus richting klantbehoefte, flexibiliteit en kwaliteit voorop staat. In tegenstelling tot de traditionele bestaande leveranciers zijn wij van mening dat onze klanten alleen moeten betalen voor de kwaliteit, het gebruiksgemak ( van gebruik en integratie) en de prestaties van onze oplossing. Wij zijn een jon bedrijf maar met een zeer ervaren team wat zich al meer dan 30 jaar heeft bewezen in de industrie. 

  Sponsor IJ-Bouwadvies is klein bedrijf wie zich gespecialiseerd heeft op duurzaamheid,  bouwkundig  advieswerk en bouwkosten voor bedrijven. Als bedrijven willen uitbreiden is een gedegen kosten onderbouwing van groot belang. Er wordt ook vaak naar de verduurzaming gekeken daarmee kan je een investering financieren of ruimte in je businessplan reserveren.
  Met een gedegen bouwkosten onderbouwing kun je de kwaliteiten die je voor ogen hebt koppelen aan de investeringslat en zo ook financieel inzicht krijgen in de mogelijkheden.
  Dit doe ik zowel voor bedrijven, aannemers en overheidsdiensten. Door mijn brede netwerk bij aannemers, leveranciers, installateurs en gemeentes in de regio, is het mogelijk snelle stappen te maken.

  Tot zover een introductie van onszelf als sponsors. Wij wensen vooral het team veel plezier en succes toe dit seizoen.

  Foto van sport fotograaf René Nijhuis