• JO11-4 KAMPIOEN!!!!

29 mei 2019
  • Maandag 27.05.2019 was het zover. De laatste wedstrijd van JO11-4 wat meteen een kampioenswedstrijd was. Bij winst en gelijk spel zouden ze kampioen zijn. Zelfs verlies met een doelsaldo van 4 of minder zou een kampioenschap opleveren. Het zou bijna niet mis kunnen gaan. Sterker nog, de “platte wagen” was door de ouders al geregeld. Maar toch: de spanning was voelbaar bij de jongens.
  • De eerste 20 minuten van de eerste helft was super spannend en werd er nog niet gescoord. En toen was daar de openingstreffer van onze jongens. Superblij maar toch ook op hun hoede gingen ze verder. Ze scoorden nog een keer en gingen de rust in met 2-0.

• Na de rust kreeg de tegenstander een kans, waaruit ook gescoord werd. De stand was 2-1 waardoor de spanning weer terugkwam. De jongens werden hierdoor heel alert en scoorden er nog 4 bij, waarna bij het eindsignaal het kampioenschap uitgebreid gevierd werd. De platte wagen was inmiddels het parkeerterrein opgereden. Na de champagne en de uitreiking van een beker werd het complete team een ererondje door Groessen gereden.

JO11-4 is kampioen!!!