• Jubilarissen van 2022

    Ook dit jaar hebben we een aantal leden die een mijlpaal bereikt hebben met hun lidmaatschap. Het was in verband met de Corona maatregelen helaas nog niet mogelijk deze leden op een receptie te huldigen. Daarom zijn wij als bestuur bij hen op bezoek gegaan, met de medaille en een bloemetje. 

    Zo waren de leden Piet Vermeulen en Geert Meijer inmiddels 60 jaar lid. Echte leden van het eerste uur dus. En Geert is nog geregeld op ons sportpark te vinden om te zorgen dat onze elektra naar behoren werkt. Ook Jan Degen, erelid en onze oud-voorzitter, is 60 jaar lid. Maar die wordt later in het jaar bezocht, aangezien hij inmiddels in Limburg woont.

  • Verder zijn Theo Aleven, Appie Driessen en Theo Stinesen 50 jaar lid van onze club, en Edwin Driessen 40 jaar. Zij zijn als lid van de clubvan50 vaste bezoekers van ons sportpark.

  • Ook clubvan50 lid Peter Steenkamp (al 25 jaar lid) is vaak op zondag te vinden langs de zijlijn bij de wedstrijden van het eerste.

  • Clubvan50 lid Piet Derksen (ook 25 jaar lid) heeft ons gevraagd het geld voor het bloemetje in de kas van de clubvan50 te stoppen. Bedankt, Piet. De clubvan50 gebruikt zijn clubkas om allerlei materialen voor onze leden en accommodatie te sponsoren, zoals onlangs de screens boven in de bestuurskamer. 

    En als laatste is Joris Suijkerbuik bezocht. 25 jaar lid en nog steeds volop voetballend, inmiddels bij zondag 5.