• Ook dit seizoen wordt er weer in het najaar en de winterperiode geklaverjast in de kantine van ons clubgebouw. Dit is al bijna 35 jaar. Een grote groep kaarters vermaken zich al jaren op deze gezellige avonden.

De aanvangstijd is 19.45 uur. Het inleggeld is €3,00 per avond. Het eerste kopje koffie wordt aangeboden door de vereniging en er worden tussendoor heerlijke (vlees) hapjes geserveerd. Er zijn per avond diverse (vlees) prijzen te winnen. Ook wordt er elke avond de poedelprijs uitgereikt.

Het klaverjassen wordt georganiseerd door Rummy Stokman, Willy van den Crommenacker en Joop Aaldering.

• Speeldata

20182019
    24 september7 januari
    8 oktober21 januari
    22 oktober4 februari
    5 november18 februari
    19 november25 februari
    3 december11 maart
    17 december25 maart (koppelkaarten)
  • Afgelopen seizoen werd Geert Evers 1e, hij mag een jaar lang van de wisselbeker genieten.