• Klinkende thuiszege HCL op Overweteringen

13 okt 2019
  • De dames van HCL 1 begonnen zaterdagavond 12 oktober jl. fanatiek aan de thuiswedstrijd tegen Overwetering 2. De pupil van de week Ziva Koks opende de score met een prachtig doelpunt. Door het snelle en tactische spel kwam HCL vlot op een grote voorsprong. Met een ruststand van 24-3 begon de ploeg met goede moed aan de tweede helft. Doordat Overwetering de dekking sterker neerzette kreeg de tegenpartij meer grip op HCL. HCL wist zich te herpakken en waardoor de ploeg goed het doelsaldo wist op te krikken, waarbij de wedstrijd eindigde met een glorieuze overwinning van 42-15. Het publiek van HCL heeft zich weer van zijn goede kant laten horen. Op de website van HCLiemers staan meer foto's. Klik hier om deze te bekijken.