• Aankomend seizoen blijft Koen van Loon trainer van onze eerste selectie. Wij blijven met een ontevreden gevoel terugkijken op de 2 laatste voetbalseizoenen, waar Corona alles wat ook maar iets met voetbal te maken heeft, veranderde. Vorig seizoen speelden wij volop mee voor de prijzen, maar werd de competitie niet uitgespeeld en ook dit jaar werd alles weer stop gezet. Erg jammer mede omdat we ook nu weer een prima start van het nieuwe seizoen hadden.

    Alle reden dus voor Koen en zijn spelers om in het nieuwe seizoen te laten zien dat wij een stabiel vierde klasse team zijn en soms wel eens iets meer….. Wij zijn erg blij dat Koen nog een jaar door wil met de huidige selectie om nog een seizoen voor de bovenste plaatsen te gaan meedoen.

  • De plannen voor de toekomst worden ook steeds duidelijker. Aankomend seizoen is Marco van Eekeren de nieuwe trainer van ons tweede team op zondag. Dit zal het team zijn waar grotendeels jonge gemotiveerde spelers worden opgeleid om op termijn bij de eerste selectie aan te sluiten. Met Marco is ook de intentie uitgesproken om in de toekomst door te schuiven als trainer voor SC Groessen 1. 

    Wij zijn erg blij met de contractverlenging van Koen en de komst van Marco naar Zondag 2.

    Wij verwachten zo een mooie stap gezet te hebben voor de aankomende seizoenen. “Op niveau voetballen bij een gezellige vereniging met een dorps karakter”