• Koos Keurntjes benoemd tot Lid van Verdienste.

11 okt 2019
  • Op de jaarlijkse ledenvergadering van Sportclub Groessen van woensdag 9 oktober jl. is Koos Keurntjes benoemd tot Lid van verdienste. Onze kantinebeheerder Koos was volledig verrast door deze benoeming voor zijn jarenlange inzet voor de sportclub. Ook vol lof kreeg hij toebedeeld door algemeen voorzitter Jos Lukkezen voor zijn extra inzet en idee├źn tijdens het 60-jarig jubileumfeest.

• Zijn vrouw Ria en dochter Marieke waren stiekem ook uitgenodigd om dit heugelijke feit mee te vieren. Koos bedankt alle direct betrokkene nog even want zonder hen was dit niet mogelijk geweest.

• Koos, nogmaals van harte proficiat namens bestuur en leden van sportclub Groessen voor deze dik verdiende onderscheiding.