• KWF weekend 20-21 mei 2023

    Onder het toeziend oog van heel speciale supporters heeft ons 1e elftal afgelopen zondag de competitie afgesloten met een knappe 1-0 overwinning op de kampioen GSV ’38 uit Giesbeek. Hiermee werd ons 1e team van onze hoofdtrainer Marco van Eekeren knap 2e in de 4e klasse en mogen zij zich gaan opmaken voor de promotiewedstrijden. Een knap resultaat ! Gefeliciteerd aan alle spelers en trainers. 

    Dat dit alles werd bewerkstelligt in een weekend dat in het teken stond van #tegenKK, maakt het nog mooier. Dit weekend werd onze helaas veel te vroeg ontvallen en altijd zeer gewaardeerde vrijwilliger Ko Lieferink herdacht.

    Op zijn geboortedag (!!) waren zijn vrouw Rietske en de (klein-)kinderen onze speciale gasten. Het werd door de gehele familie van Ko zeer gewaardeerd wat wij dit weekend hebben georganiseerd. 

    Enerzijds was er de actie om het schelden met kanker tegen te gaan (alle aanvoerders hadden bijvoorbeeld speciale banden om) en wederom onder de aandacht te brengen en anderzijds waren er de inzamelingsacties van alle leden voor het KWF. Veel teams hebben speciale acties opgezet en het eindbedrag liep dan ook mooi op naar een totaal van Euro 1.500,=. Mooi om te zien waar Sportclub Groessen groots in is. Al met al dus een zeer geslaagd weekend.