• Mondzorgpraktijk Duiven steekt de heren Zaterdag 3 in nieuw inloop-shirts

  Heren van zaterdag 3 van Sportclub Groessen zijn in het nieuw gestoken door Mondzorgpraktijk Duiven.

  Daisy is de naam achter Mondzorgpraktijk Duiven daar ze diverse vrienden in dit elftal heeft zitten is ze over gegaan naar deze mooie sponsoring en krijgt ze meteen wat naamsbekendheid.
  De heren van zaterdag 3 hebben het afgelopen jaar waargemaakt en zijn Kampioen geworden, ze gaven aan het begin van het seizoen al voorzichtig wat signalen af maar moesten het in dit lange seizoen ook nog waar maken, en zie de foto hieronder ze zijn boven aan geëindigd en kampioen geworden met verzorgt en attractief voetbal.

  Mondzorgpraktijk Duiven is van Daisy en zij is sinds kort gestart in Duiven. Je kunt haar vinden boven de Ogtent midden in het centrum van Duiven. Ze wil graag iedereen op haar gemak stellen en je een brede lach meegeven. Voor kinderen die het vooral eng vinden kan je ook bij Daisy terecht hier heeft ze extra aandacht voor. Daarnaast houdt ze ook een Webshop bij voor allerlei leuke tandarts gadgets waaronder sokken en sieraden. 

  Normaal gesproken lig je horizontaal bij haar in de stoel maar nu hebben de jongens van Zaterdag 3 haar zover gekregen om met de kampioenschaal voor hun te komen liggen.

  Neem eens een kijkje bij haar op de website www.mondzorgpraktijkduiven.nl en klik door naar de webshop de tandenfee dan wordt je zekers verrast. 

  Wij wensen het team veel plezier en succes toe dit seizoen.

  Foto 1

  Bovenste rij: Tom v Gulik (assistent), Mark Vermeulen, Jelle te Winkel, Danny Klok, Lennard van Zuylen, Mick de Wit, Mike van der Laak, Kevin Vredeveldt, Danny Tooren, Youri van Hal, Lars Tubben, Kasper Meulenbroek assistent scheidsrechter, Jurjen van Dijk Trainer.

   

  Ondersterij: Fred van der Laak (teammannager), Tomas Oosterhof, Bjorn van der Velde, Jasper Grabriel, Ralph Portier (C), Lars v Kuijk, Daan Schoonwoerd, Tim Leenders, Bob Lemaire (assistent), 

  Liggend:  Daisy Janssen

   

  Foto: van Ruurd van Dijk  “ADA fotografie