• Mulder Arnhem accountancy & advies en De Versmuur steken Zondag 4 in het nieuw

  Het heren team van Zondag 4 van Sportclub Groessen zijn in het nieuw gestoken.

  Zondag 4 is een zeer talentvol team met een brede selectie. In het begin van het seizoen ging het voortvarend maar het stagneerde iets voor de winterstop. Het lijkt erop dat ze in de bovenste regionen blijven staan. De nieuwe outfit zal er in ieder geval zeker een steentje aan bijdragen.

  De twee Sponsoren Mulder Arnhem accountancy & advies uit Arnhem en De Versmuur uit Groessen spelen beide in het elftal.

  U bent ondernemer en wilt uw administratieve en fiscale zaken perfect op orde hebben? Mulder Arnhem accountancy & advies is een accountantskantoor gevestigd te Arnhem. Het bedrijf richt zich met een no-nonsense aanpak op MKB-ondernemers en DGA’s. Variërend van startende eenpitters tot ondernemingen met vele tientallen werknemers en veelal gevestigd in de regio Arnhem, het Gelders Eiland, Ede en Veenendaal. Kijk voor meer informatie op www.mulderarnhem.nl.

  De Versmuur Groessen is een jong bedrijf dat zich vooral richt op producten uit de regio. Denk hierbij aan eieren, zuivel, bakproducten en sappen. Het woord zegt het al “De Versmuur”, je haalt de verse producten uit de muur. Elke dag wordt de Versmuur opnieuw aangevuld met verse producten! Je kunt het vinden aan de Heiliglandsestraat 3b in Groessen (tegenover de ingang van wijk “De Nieuweling Duiven” bij de tennisvelden). Het bedrijf is zo jong dat de website binnenkort in de lucht gaat: www.deversmuur.nl.

  Foto 1:

  Gijs Jansen  /  Anton Mulder / Edward Ijland.

  Foto's gemaakt door : Koos Roelofs 

  Foto 2

  Van links naar rechts.

  Achterste rij Naam:

  Bovenste rij van links naar rechts: Joris Suijkerbuijk, Jeroen Visser, Ralph Meijer, Jesper van de Putte, Gijs Jansen, Maikel Kiene, Glen van de Kamp, Vincent Kok, Daan van Onna, Victor Moelands, Wouter Kok, Bouke van Onna, Simon Leenders, Anton Mulder, Jelle Roelofs.

  Onderste rij van Links naar rechts: Ralf Diesvelt, Remco Hiddink, Milan Paar, Patrick Magendans, Niek van Haren, Bram Moorman, Patrick Bosch.