• Beste sportvereniging,

    Ik zou u willen vragen indien het kan, om de volgende informatie met de ouders/verzorgers van de kinderen te delen.

    Zoals u weet doen er jaarlijks veel kinderen en ouders mee aan de Avondvierdaagse. Helaas heeft het corona-virus ertoe geleid dat veel van deze Avondvierdaagse zijn afgelast. De maatregelen nemen gelukkig langzaam af en we mogen nu na een tijdje binnen gezeten te hebben wat meer naar buiten.

    Om zo veel mogelijk kinderen en hun vriendjes/vriendinnetjes/ ouders toch gezellig samen te laten wandelen, heeft team BOSS en Stichting avondvierdaagse Duiven in samenwerking met de wandelbond. De avond vierdaagse home edition als sportief en uitdagend alternatief bedacht!  Het concept is eenvoudig: na de aanmelding krijgt elk deelnemer toegang tot een speciale app. Die maakt op basis van de ingegeven afstand en startplaats automatisch vier verschillende routes. Deze kunnen de deelnemers met behulp van de app in hun vrije tijd gaan lopen, dit mag dus ook overdag. De app houdt de wandeling bij en geeft automatisch een seintje als de vier dagen zijn volbracht. Na afloop ontvangen de deelnemers de enige echt avond vierdaagse medaille.

    Zorg er wel voor dat er gelet wordt op de richtlijnen die het RIVM voorschrijft, zodat iedereen veilig en gezond blijft. Om daar extra op te letten is er een week uitgetrokken voor de avondvierdaagse home edition, namelijk 2 tot en met 5 juni 2020.

    De kinderen en ouders kunnen zich op de volgende website inschrijven; https://www.avond4daagse.nl/