• Nieuw kunstgras

  24 mei 2019
 • Beste sportvrienden, 

  Zoals jullie ongetwijfeld al weten wordt aankomende zomer het volledige kunstgrasveld vervangen. Met de gemeente (eigenaar velden) is afgesproken dat wij ook het nodige aan zelfwerkzaamheid gaan verrichten. In ruil voor onze inspanningen gaat de gemeente dan ook het nodige aan de verlichting, straatwerk en materialen extra doen. 

  Ons werk:

  Het bestaande hekwerk, reclame borden en dug-outs moeten gedemonteerd en tijdelijk opgeslagen zodat e.e.a. op onze andere velden weer hergebruikt kan worden.  

  Plan:

  Op dinsdagavond 4 juni en donderdag avond 6 juni willen wij dit gaan doen.(start 19.00 uur, eind 21.30 uur) Ik denk dat als wij met 4 ploegjes van 5 personen allemaal op een hoek beginnen met demonteren (schroefboormachine met volle accu, ratelsetje tot sleutel 13) en de gedemonteerde spullen aan de kant leggen zodat een volgende groep van 5 personen kan rondrijden met de aanwezige tractor met aanhanger om de spullen op een nog te bepalen plaats op het sportpark op te slaan. Om de palen uit de grond te trekken zal er ook een minigraver beschikbaar zijn. Het zou mooi zijn als we dit klusje met al onze leden samen (sporters, ouders, vrienden,etc, etc) kunnen klaren. Wij zijn immers een vereniging! Als ieder team twee personen (meer mag ook) kan  leveren met enig gevoel voor de omschreven werkzaamheden (natuurlijk kunnen wij niemand verplichten maar??..)  dan hebben wij dit werk met een paar uurtjes klaar. Ik begrijp dat dit voor de jongste teams wat minder eenvoudig is i.v.m. de avondvierdaagse maar wellicht is er toch nog iets te regelen. 

  Willen jullie mij aankomende dagen (voor woensdag 29 mei) de namen doorgeven van de mensen die ik kan verwachten! (minimaal 2 per team)

  Doorgeven per mail: fransgoris@upcmail.nl)

  App: 0653862507 

  Ik reken op jullie hulp,

  Bel of mail gerust als er vragen zijn!

  Frans Goris.